TKBL | GALATASARAY 84-53 Burhaniye Bld.

Burhaniye'ye karsi 16 top kaybi. Ne durumda oldugumuzu bu özetliyor aslinda, skor degil.
 
Her şeyden önce Gülşah'a acil şifalar diliyorum. Pozisyonu tam göremedim ama ayağa kalkamadı. Maçtan sonra sorduğumuzda bileğinin döndüğünü söylediler bize ama ne kadar doğrudur bilemiyorum. Tekrardan geçmiş olsun Gülşah.

Beklenildiği gibi baştan sona üstün götürdüğümüz bir maçtı. Bu maç zorluk ve sertlik açısından takıma çok şey katmamış olabilir ancak maç öncesinde dediğim gibi oyuncularımızın birbirine alışması adına çok önemli. Teknik açıdan fazla detay gerektirmeyen maç oldu. Yabancı oyuncularımızın gösterdiği performans sevindirici. Özellikle Augustus kusursuz bir şut performansı bizlere izletti. Slyvia'yı hala doğru kullanamadığımızı düşünüyorum ancak kendi becerisi ile ekstra sayılara çok kolay gidebiliyor. Currie çok faydalı oynadı bugün. Özellikle savunmada gösterdiği enerji çok önemli takım için. Türk rotasyonunda Nihan, Melisa ve Ceyda'nın iyi performansları vardı. Nihan'ın Spartak maçının ardından bugünde iyi performansı dikkat çekiciydi. Işıl'ın kendisini bulmasının daha süre gerektirdiğini göz önünde bulundurursak Nihan'ın performansı bizler için daha önemli olduğu gerçek.

Takımın mücadele gücü açısından vasatı aşamadığı bir Spartak maçının ardından bugün gösterdiği istek olumlu bir noktaydı. Maçlar ilerledikçe bu mücadeleyi her maça yansıtmayı alışkanlık haline getireceğimizi umuyorum.

Gelen herkesin ayağına sağlık. Başkanında maça gelmesi güzel bir diğer ayrıntıydı.
 
augustus bugün gerçekten sahada olduğu sürece mükemmel oynadı çok yüzdeli attı bu hırsı gelecek açısından çok faydalı görüyorum eski seimone dönüyor yavaş yavaş, fowles standart her maç belli bir kalitede oynuyo ama canım sıkıldığı tek nokta ışıl bu kadar etkisiz bir rakibe rağmen yine çok sıradan oynaması sayı atamaması oldu sezon başlayalı yaklaşık 1 ay oldu artık ışıldan her maç üstüne koyan bir performans bekliyorum açıkcası...
 
Bunun yarınla öbür günle alakası yok,o seviyelerin takımı değiliz,harcadığımız para az değil ancak tercihler konusunda sıkıntı yaşadık,yarında,öteki günde,gelecek ayda o seviyedeki takımlardan fark yeriz,eğerki bazı müdahaleler yapmaz isek...Birkaç külfetli değişiklikle bu tabloyu çevirebiliriz ancak,hala geç değil...Tabi bunların hepsinin başında bence var...Bence böyle yani...
 
Cezmi Turalp' Alıntı:
Yarın spartak ile bir kerede daha oynasak 30 sayı daha fark yeriz aman ne büyük iş başardık Burhaniyeyi yenmişiz:(

arkadaşım amacın ne senin bir anlayabilsem? Burhaniye maçını konuşuyoruz yırtık çoraptan çıkar gibi çıkıyon. Evet bir daha oynayalım 60 sayı fark yiyeceğiz ne oldu? Fb ile oynayalım 50 de onlardan fark yiyeceğiz. Neyi kime ispatlama gayretindesin. Böyle saf saf yazıalr yazacağına adam gibi yaz, ne oldu neyi yaptık neyi yapamadık, onu anlayayım. ilkokul 3 mantığı ile gelip burada at koşturma.


Maça gelirsek tribünler dahil olmak üzere kimse aslında maçın havasında değildi. Böyle bir ortamda oyuncuların maçta kalmaları konsantrelerini sağlamaları zordur. Bence en önemli unsure buydu. Nihan'ı bugün beğendim. Hatta bir pozisyonda oyundan çıakrken Ceyhun hoca kolunu kaldırdı Nihan biraz ürktü Ceyhun hoca şöyle bir sarıldı sırtını sıvazladı. kızın yüzündeki gülümsemeyi unutamam. Hatta Yiğit'in dediğine göre sırasına geçip oturduğunda Müge Erdem'e de demiş bir an korktuum diye.:)) Ama gerçekten Nihan iyiydi maçta. bunun dışında Simeone ve Melisa'yı da beğendim. Hızlı pas alışverişi takımda hızlanmış. Hala yapamadığımız şey ise Sylvia'ya hala top indiremiyoruz. Ama Sylvia'ya top indireceğimizi sağır sultan biliyor Rakip koçlar ilk önlemi ona alıyor. İşte o noktada Melisa ve Bahar gibi 4 numaralarımızın ve bunun dışında içeri katedecek 3 numaraalrımızla yahut Sylvianın savunması esnası boşta kalan oyuncuyu bularak ceza şutlarını kesmeliyiz. bugün o ceza şutlarını Simeone kesti. Melisa'da içeri katetti ve post bölgesine çöktü resmen. Sylvia'yı bu anlamda da kullanabiliriz ki kullanmaya başladık. Genede maçın kilit anları için Sylvia'dan oynayabilmek adına ona top indirmeyi de öğrenmeliyiz. Bugün Sylvia pota altında kolunu kaldırdığında ben koltuk altını görüyordum rahatlıkla. o derece uzundu rakipten ve uzunda kolları var. Ona rağmen topu rahat veremedik ona. Sanırım önümüzdeki maçlar buna çalışırız.

Her maç başka bir olaya çalışıyoruz, ders ders gidiyoruz. Takım yavaş yavaş set hücumuna da alışıyor. Haftaya BJK maçı. O maçta iyi bir sınav olacak bizim için.


NOT: Mustafa'nın koyduğu linkten Hoca'nın röportajını dinledim. Hoca da rahatsız moskova maçındaki oyundan ama beklemek zorundayız. Mustafa'dan bekleriz böyle videolarını sık sık artık:)
 
Bugün dikkatimi çeken nokta uzunları beslemek oldu. İlk çeyrekte içeride Sylvia'ya indirmek istediğimiz topların neredeyse tamamına rakip savunma müdehale etti. Yaklaşık 3-5 denemeden sonra Seimone güzel bir pasla Sylvia'yı içeride topla buluşturmayı başardı. Maçın ilerleyen zamanlarında yine içeriye top indirmede ara sıra sıkıntı yaşasak da Sylvia'yı daha verimli kullanmayı başarabildik. Maçta en skorer oyuncumuz Seimone Augustus oldu ama ben daha çok Seimone'un kaç asist yaptığını merak ediyorum. Daha istatistiklere bakamadım. O kadar skorer bir oyuncu başta Sylvia olmak üzere takım arkadaşlarını da oldukça iyi besledi.

Kombinem benchin arkasında olduğu için zaman zaman konuşmaları da rahatlıkla duyabiliyorum. Bir pozisyonda Ceyhun Hoca benchteki oyuncularına Sylvia için, "Havaya attığınız her topu alıyor ve iyi kullanıyor. Ayrıca kız bencil de değil, topu dışarıya da çıkarıyor. Böyle bir oyuncuyu niye kullanmıyorsunuz anlamıyorum." dedi. Ceyhun Hoca'nın bu lafına söylenebilecek tek şey: +1905
 
Bu arada maçta büyük başkan el salla,bu taraftar seninle gurur duyuyor filan diye yoğun bir tezahürat vardı sanırım,yanlışmı duydum acaba? :)
 
Öyle demeyin Kerem ağabey, nemalandırıyor başkan ; )
 
Ceyhun Hoca geleni geçeni fırçalıyor ama onların yararına,birşeyler öğretiyor.Antremanın en isteklileri Gülşah ve Ceydaydı.Gülşah sakatlandı.Ceyda da beklenin altında oynadı üzüldüm bu açıdan.Maç öncesi Adnan Polatla Augustus tokalaştılar.Prensesi özlemişiz.Şut kaçırmadı sanırsam.Ceyhun hoca maç oynanırken bir anda yedeklerin yanına gidip topu havaya fırlatsanız kız(Fowles) alıyor.Neden topu ona indiremiyorsunuz diye serzenişte bulundu.Daha iyi olacağız,bundan eminim çünkü şu an kötüyüz.
Nihan uyum sağladı bugün iyiydi.Currie çok fazla oyunda kaldı iyi top kapıyor fakat panik bir oyuncu fast-breaklerde sıkıntı yaşıyor ve top kaybına da yol açıyor.
Ayrıca çekilin yoldan Yasemen Saylar geliyor..
 
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
[quote="Özgür Ayten":2rzexvso]Öyle demeyin Kerem ağabey, nemalandırıyor başkan ; )

Kimse duymasın... :)[/quote:2rzexvso]

Evet Başkan saha içinde 3 nolu blokta oturuyordu. maçı yakından seyretti yani:) İlk yarı Hakan Üstünberk ve Başkan için bu anlamda tezahurat yapıldı. Htta büyük başkan diye gene bağırılırken Başkan eli ile sahayı gösterdi. Benim anladığım -Takım için bağırın sahadakiler için bağırın benim için değil- demek istedi. Vildan'a göre ise - sahaya çıkıp ben mi oynıyayım onun içinmi bana bağırıyorsunuz- demek istemiş:)
 
Üçüncü bir seçenek ise benim yaptırdığımı düşünecekler yoksa bu durumun bir izahı yok,beni zan altında bırakmayın demek istemiş olabilir... :)
 
misafir' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":3avbqi7o]Nihan'ı bugün beğendim. Hatta bir pozisyonda oyundan çıakrken Ceyhun hoca kolunu kaldırdı Nihan biraz ürktü Ceyhun hoca şöyle bir sarıldı sırtını sıvazladı. kızın yüzündeki gülümsemeyi unutamam. Hatta Yiğit'in dediğine göre sırasına geçip oturduğunda Müge Erdem'e de demiş bir an korktuum diye.:)) Ama gerçekten Nihan iyiydi maçta.

Ben söylemiştim Sühan Bey. Nihan kenara gelirken Ceyhun Hoca yanına çağırdı. Nihan fırçayı yiyicem diye gitti ama Ceyhun Hoca tebrik etti. O anda Nihan'ın sanki 32 değil 64 dişini gördüm :) Şaka bir yana kenara gelen oyuncuların yedikleri fırça sonrası yüz ifadelerini görmeniz lazım. Moralleri çok bozuluyor, yüzleri düşüyor bir anda. Acaba Ceyhun Hoca beraber çalıştıkları zaman Aylin Yıldızoğlu'na bağırınca akşam evde ne oluyordu sorusu geldi bugün aklıma :)[/quote:3avbqi7o]
Bence evde çıkıyordur acısı muhakkak. Demek idmanda bağırdın he yok sana yemek memek git dışarda ne yiceksen ye gel ! filan tarzı diyaloglar dönüyordur büyük ihtimalle
 
Gülşah'ın ödemi olduğundan şu anda ne olduğu görülemiyormuş, bilek bağlarında kopma değil de hafif bi' yırtıktan şüpheleniliyormuş.

Şu anda evinde dinleniyor.
 
bu bizim için malesef bir maç değil şut antremanı oldu . Savunmada inanılmaz sıkıntılarımız devam ediyor anlamış değilim gerçekten takım olamadık hocamızın ne yapacağını çok merak ediyorum augustus her aldığını atıyor ne içeri penetre ne başka bir şey sanki biraz ürkmüş gibi o sakatlıktan sonra neyse bir de Fowlesı buluşturamıyoruz topla ve bayağı sinirleniyor malesef çok idman yapmlıyız çok çok çalışmalıyız .
 

Üst