Ekrem Hoca'nın röportajlarına dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ancak söylediği şeyler hep aynı: "Kazanarak, daha iyi mücadele ederek, taraftara takımı sevdirip, desteklerini alacağız."
Bir parantez açalım ve hak etmek ile istemek kavramlarını düşünelim. İstemek kolay. Hakkın olsa da, olmasa da dünyaları istebilirsin. Ama hak etmek; hak etmek zor. Hak etmek bir sonuç, bir yolun sonu... O yolun kat edilmesi, çıkan zorlukların aşılması gerekiyor.
Şimdi Ekrem Hoca'nın söylediklerine dönecek olursak, taraftara diyor ki, biz sizin sevginizi, ilginizi hak edeceğiz. Bunun için çaba göstereceğiz. Sadece Galatasaray taraftarı olduğunuz için değil, kaliteli oyun oynadığımız için maçlara gelmek isteyeceksiniz.
Sezon başından beri İpekçi'deki maçları kaçırmamaya çalışıyorum. İçtenlikle diyebilirim ki, çok güzel ve desteği sonuna kadar hak eden bir takım. Tanıklık etme şansı bulduğum, son topa kadar pes etmeden oynadıkları her maçta mutlu oluyor ve takımla gurur duyuyorum. Yarın da bize böyle bir maç izlettireceklerine eminim. Sarayın Sultanları'na bol şans dilerim.