TKBL | Galatasaray Odeabank 78 - Fenerbahçe 75

Takıma ve Hocamıza güvenim sonsuz, bu maçı kazanacağımızdanda eminim, bu yıl şampiyon olacak bu takım, Hocamız ve oyuncular bunu hakediyorlar, bu Mactada Shavonte'den extra bir performans bekliyorum, Mersin'nin geçen yıl bizi ve fb'yi sahasında yendiği maçlardakine yakın bir performans bekliyorum, Işıl'danda beklentim büyük bu yıl, zaten benim gözümde hep Türkiye'nin en iyi oyun kurucusu kaptan, Shavonte, Işıl, Alba veSancho'dan beklentim büyük diğer oyuncularımızda gereken katkıyı verirse bu takım şampiyon olur, Euroleague'dede final görür...

Rahat kazanacağız 7-10 aralığında fark olur.
Zellous'dan Çok iyi oyun bekliyorum.
Hemen herkes'ten katkı almalıyız.Bu saha avantajını ele geçirme macı değil.Şampiyonluk maçı.
Avantajı aldık mı ŞAMPİYONUZ.
Bu sefer İpekçi'den çıkartmayız.
EKREM HOCAM SANA VE KADRO'YA GÜVENİYORUZ.

Hafta sonu Fener ile basketbolda 2 maçımız var.İçeride olanı hep birlikte;takım,taraftar,teknik kadro el ele alıp Aslanlara güvenmek gerek.Biletler de bu derece ucuzken?

Siz bakmayın onların aylardır maaş alamamalarına, kulübün onlarla ilgilenmemesine, bir kenara itmesine, göz ardı etmesine. Onlar yarın çıkıp aslanlar gibi mücadele edecek ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar. Başarılar Sarayın Sultanları, bol şans..

Maaş çok zor bir durum arkadaş oyuncu emek veriyor ama emeğinin karşılığını alamıyor hem de 3 aydır geriden geliyor ne oldu Odeabank sponsorluğuna ya da kulüp mü parayı yanlış kullandı .. Yarın biletler 1 TL arkadaşlar lütfen gidelim maça bu aslanları yalnız bırakmayalım .

Ekrem Hoca'nın röportajlarına dikkat ediyor musunuz bilmiyorum ancak söylediği şeyler hep aynı: "Kazanarak, daha iyi mücadele ederek, taraftara takımı sevdirip, desteklerini alacağız."

Bir parantez açalım ve hak etmek ile istemek kavramlarını düşünelim. İstemek kolay. Hakkın olsa da, olmasa da dünyaları istebilirsin. Ama hak etmek; hak etmek zor. Hak etmek bir sonuç, bir yolun sonu... O yolun kat edilmesi, çıkan zorlukların aşılması gerekiyor.

Şimdi Ekrem Hoca'nın söylediklerine dönecek olursak, taraftara diyor ki, biz sizin sevginizi, ilginizi hak edeceğiz. Bunun için çaba göstereceğiz. Sadece Galatasaray taraftarı olduğunuz için değil, kaliteli oyun oynadığımız için maçlara gelmek isteyeceksiniz.

Sezon başından beri İpekçi'deki maçları kaçırmamaya çalışıyorum. İçtenlikle diyebilirim ki, çok güzel ve desteği sonuna kadar hak eden bir takım. Tanıklık etme şansı bulduğum, son topa kadar pes etmeden oynadıkları her maçta mutlu oluyor ve takımla gurur duyuyorum. Yarın da bize böyle bir maç izlettireceklerine eminim. Sarayın Sultanları'na bol şans dilerim.

Ligin son haftasına gelmesi bizim için çok kötü bir durum. FB içinse müthiş bir durum oldu liderlik son maça kalınca. FB cephesinden bakarsak bugün maç var. Sonuç kötü olursa bile final serisinde 2 maç daha var sahamızda. Toplam 3 maçta alacakları sadece 1 galibiyet saha avantajını onlara getirecek. Biz ne kadar %100ümüzü versek de 1 maç alacak kaliteleri var gibi.

Ligin son haftasına gelmesi bizim için çok kötü bir durum. FB içinse müthiş bir durum oldu liderlik son maça kalınca. FB cephesinden bakarsak bugün maç var. Sonuç kötü olursa bile final serisinde 2 maç daha var sahamızda. Toplam 3 maçta alacakları sadece 1 galibiyet saha avantajını onlara getirecek. Biz ne kadar %100ümüzü versek de 1 maç alacak kaliteleri var gibi.

Fenerbahçe teknik heyeti ve takımını rahatlatacak bir düşünce bu dediğin gibi ama biz de orada maç alabilecek bir takımız.(ki bizden destek görürse takım maç vermez).Neler yaparak bizi yendiklerini hepimiz biliyoruz...

Yarın kazanmak ile iş bitmiyor saha avantajını alsak bile asıl mücadele o zaman başlayacak.
Ligde normal sezonu 1. olmak dan çok final serisinde FB yi 3 kere yenmemiz şart. 2 maç üst üste yenmemiz lazım (son 3 senedir kazanamıyoruz) Onların gelip bizi ipekçide yenmeleri bizim onları ataşehir'de yenmemizden daha kolay oluyor hep.

Rakip şuan çok formda bunun yanında her sezon final serisinde hakem skandallarını unutmamak gerekir. Başarılar Sarayın Sultanları, bol şans..

Kadrolar:

xVkzvv.png

13-19 ilk çeyrek skoru... Bu kadar kötü hücum etme lüksümüz yok. Tek çeyrekte 19 sayı yeme lüksümüz hiç yok. Umarım toparlarız. Vera'nın üçlük atmasını engellemek lazım. Maça 2'de 2 ile başladı.

Çok zorlama atışlar yapıyoruz.. Özellikle Işıl ve Zellous.. Tam ritim tutturup yakalıyoruz sonra saçmalıyoruz, umarım ikinci yarı daha az hata yapar, onları hata yapmaya zorlarız..