TKBL Play-Off Yarı Final | Galatasaray Odeabank 3-0 Botaş | Galatasaray Finalde!

ben boyle bir bal gormedim. Son top cemberin içinden cıktı ve şikeciler 1 farkla kazandi .

Hayatları boyunca unutamayacakları bir mağlubiyet aldılar geçen pazar. Oynanacak en üst mertebedeki maçı kaybettiler. Son 10 yılda bize üstün olabilirler ama o maç en büyük psikolojik farkı yaratan maç oldu. KASKİ'yi geçseler bile bize direnebileceklerini zannetmiyorum. Eğer ki bizim oyunumuzda bir değişiklik olmazsa.

Kimse kusura bakmasin ama imkanı olupta maça gelme sonra yok yatırım yapılmıyor yok bütçe küçülüyor herkes konuşuyor; salonda 1500 kişiyiz gelmeyenlere duyurulur!

Kızlar maçın başında 14 sayı geri düşmelerine rağmen hiç endişem olmadı, çünkü bu kızlar bu sezon gösterdikleri mücadele ile geride düşseler maçı çevirecekleri güveni verdi bizlere ki zaten 2. çeyrekten itibaren muazzam bir savunma yaptık, kaptan dümene bir geçti ki maşallah, umarım Sancho'nun durumu çok kötü değildir.

Bu arada Veremeyenka 2 aylık hamile imiş, artık oynamayacak, eğer Fener finale çıkarsa işimize gelir

takımın oyunu inanılmaz güven veriyor nazar değmesin yalnız gerçekten avrupa şampiyonu olmuş takıma biraz vefasızlık yaptık bugün yine umarım cumartesi bugünden çok çok fazla seyirci olur salonda rüya sezonumuz şampiyonlukla taçlanır inşallah .

Şu branşta alınabilecek en büyük kupayı hemde Fenerbahçe'yi yenerek ilk biz aldık ama salonda 3.000 kişi var hala. Söyleyecek başka birşey yok.

Taraftar bir tarafa da protokolde boş yer yoktu! Bu ilgi karşısında şaşırdım! En büyük kupa gelmiş ama bir kutlama falan yok, normal bir lig maçı gibiydi. Bir de işin acısı 'Hep böyle oynayın canımızı verelim' tezahüratı vardı. 'Kızlar hep böyle de gelmediğiniz için sizin haberiniz yok' dedik biz de :)

Kızlar maça tutuk başlasada rahat kazanmayı bildiler yine. Sancho'nun umarım ciddi birşeyi yoktur. Işıl maçta iyi olsada maç başında, devre arasında ve sonunda halsiz gibi gelmişti. Hastaymış, Ekrem Hoca ve başka oyuncularla birlikte. Geçmiş olsun.

Salona giderken salonun dolu olacağını hayal ederek gitmiştim ama içeri girince büyük hayal kırıklığı yaşadım. Taş çatlasın 2000 kiş vardı herhalde. Yönetim kanadından ise Sıfır(0). Gönül isterdi Yönetim, taraftar ve diğer branşlardaki tüm oyuncularımız beraber omuz omuza kutlayalım bu şampiyonluğu. Umarım Cumartesi daha kalabalık oluruz salonda.

22 Nisan'daki maça gitmeyi planlayan Adanalı arkadaşlar, biletlerinizi erken alın derim, Osmaniye'den ultrAslan grubu gelecekmiş, genelde Botaş maçlarına Mersin-Tarsus'tan da gelen oluyordu, ee Adana'daki Galatasaray taraftarlarını da eklersek bilet bulmada sıkıntı yaşayabilirsiniz, tabi Botaş taraftarlarını da unutmayın :) umarım Adana Demirspor taraftarı gelmez, sorun çıkarıyorlar çünkü

İlk yarıyı 39-42 geride kapattık. Takımın yorgunluğu gözlenebiliyor. Umarım ikinci yarı toparlayıp maçı kazanırız.

Hastalık da var bir yandan.. Serum tedavisi görüyor çoğu oyuncumuz, normal bu durum, inşallah kazanırız da seri 1 maç uzamaz, ha benim işime gelir, 2 maç Adana'da oynanacak ama gerek yok fazladan oynayıp yorulmaya

Üclük yüzdeleri ve barbara turner'in katkısıyla ayakda duruyorlar. İkinci yari o şutlar girmez . İlk macda oldugu gibi kazaniriz.

47-42 ondeyiz . Dış şuta bu kadar mahkum bir takım başarılı olamaz. Zaten 5-6 kisiyle oynuyosun. Nereye kadar girecek bu dış şutlar.. Adanada da rahat kazaniriz. 3-0 ile finale cikariz.