TKBL Play-Off Yarı Final | Galatasaray Odeabank 3-0 Botaş | Galatasaray Finalde!

Bahar Öztürk tuttuğum takımın oyuncusu olacak, katil olurum ya da intihar ederim kesinlikle. Bu kadar düz bir oyuncu olamaz. Devşirecek belki 1.000.000 basketbolcu vardır Bahar'dan önce çok mu aramışlar anlamadım. 5 saniyede hücum etme (o da zorlama üçlükten başka birşey değil), takımdan apayrı oynama... basketbola tamamen aykırı. BOTAŞ'ın koçu ona nasıl tahammül ediyor anlam veremiyorum. Ama karşı takımda olacaksa olsun, izlemesi zevkli oluyor :D
Sancho Lyttle, istatistik kağıdında yazandan çok çok daha büyük oynuyor. Duruşu, yer kapatışı mükemmeldi. Atmosfer mükemmeldi. Mersinli bir amigo (?) ortamı ısıttı bize garip bir hareket yaptı. Ünlü biriymiş orada ama çok komikti :D Salon küçük değildi ama Galatasaray sevgimizi karşılamaya yetmedi. Tebrikler kızlar, 3. kupayı da kaldırma dileğiyle...

Çok keyif aldık almasına da sadece Galatasaray maçlarında gördüğümüz Adana Demirspor taraftarları yüzünden sonu zehir oldu, Emre Karakaplan arkadaşımızın olduğu gruba saldırmış şerefsizler, zaten maç boyunca taciz etmişlerdi, bir sağ taraftan, bir sol taraftan gelip küfürler yağdırdılar. Henüz haber alamadım, yolda aradığımda Osmaniye'ye döner dönmez hastaneye gideceğiz demişti, inşallah ciddi bir durumları yoktur.

Maça gelirsek öyle analiz yapmasını pek beceremem ama televizyonda izlemek ile salonda izlemek gerçekten farklı, televizyonda pek anlaşılmıyor ama salonda kızların verdiği mücadele, savunma falan daha net anlaşılıyor, gerçekten yorgun oldukları halde çok iyi mücadele ettiler, Işıl hemen her topa atlamaya çalıştı, Şebo iki maçtır kaçırdığı şutları bu sefer attı, o attıkça biz de coştuk :) Bahar'ın katkısı çok iyiydi, Shavonte biraz tutuktu, iyi başlamadı maça, Botaşlıların 2 maçtır girdiği üçlükler bu sefer girmedi, biraz asabilerdi sanki, Barbara'nın tavırları, Snow'un Esra'ya yaptığı blok sonrası tepkisi falan, hoş değildi..

Sonuç olarak finaldeyiz, yüreğinize sağlık kızlar

Not: Kızların yanında, lig maçında görmediğimiz Murat Özyer ve de Necati Demirkol vardı

Yuh artık. Bizle ne alıp veremedikleri var o serserilerin utanmazlar. Hepimiz adabımızla oturup maçımızı izledik kalktık gittik. Çok üzüldüm ben de Emre'nin başına gelen olaydan. Haberiniz olursa bilgilendirin bizi de Ayşe Hanım.

Yuh artık. Bizle ne alıp veremedikleri var o serserilerin utanmazlar. Hepimiz adabımızla oturup maçımızı izledik kalktık gittik. Çok üzüldüm ben de Emre'nin başına gelen olaydan. Haberiniz olursa bilgilendirin bizi de Ayşe Hanım.

Daha önce de yaptılar taşkınlıklarını, 3 senedir gidiyorum Botaş maçlarına, üçünde de geldiler, sürekli laf attılar, burası Adana, İstanbul değil falan filan, bu seneki lig maçında sadece 8-10 kişilerdi, maç sonu bizim taraftarlar ile aralarında ufak sürtüşme olmuştu, bir çıkışları vardı salondan görmeliydiniz, hemen adam toplamışlar, salon çıkışında karanlık bir köşede bekliyorlardı, biz oradan Emre ile geçerken "yanlarında kızlar var, boş verin" falan demişlerdi.. Bir ara takımın çıkış yaptığı yere geçerken tartışmayı görmüştüm ama saldırdıklarını görmemiştim, polis ise öyle kenarda duruyordu, geç müdahele etmişler zaten. Emre eve geçmiş, sanırım ciddi bir şeyi yok, kendisi de yazar zaten.

O amigoya gelirsek, Tarsus maçında görmüştük onu, şaşırdık burada da görünce, aslında orada onun suçu yoktu, sadece dans figürleri yapıyordu ama bizim taraftarlar Mersinli taraftar istemiyoruz, gerizekalı falan diyince yaptı o hareketi, hatta videoya almıştım, ayıp ettiler bence :)

Salona gelirsek bence küçük, şöyle 5 bin kişilik bir salon olsa güzel olur. Maçta Belediye başkanı Hüseyin Sözlü de vardı, o Ceyhan'da başkan iken Ceyhanspora destek veriyordu, umarım Botaş'a da destek verir ve güzel bir salon yaptırır :)

Maç çıkışı tam minibüse binerken Demirspor taraftari ne olduğunu anlamadan saldırdı bize. Ben bi kac darbe aldım ama önemli birşeyim yok. Ancak arkadaşım Ömer gözüne ve kafasına aldığı darbelerle bayıldı. Onunda çok şükür önemli birseyi yok. Ancak hiç istemediğimiz olaylar bunlar. Bu holiganizm nereye kadar devam edecek bilmiyorum. Maçla ilgisi olmayan serseriler yüzünden spora ilgi bir türlü artmıyor. Çok güzel geçen maçın sevincini yasatmadılar. Umarım kafa yapıları düzelir. Ülkemiz için çok önemli. Kızlara da helal olsun. Savunmada müthiştiler. Finalde başarılar.

Eğer sen Botaş - Galatasaray maçında ''ayağa kalkmayan Mersinli olsun'' dersen, ''Mersinli taraftar istemiyoruz'' dersen o laf söylediğin ads tribününden de hiç bir farkın kalmaz.

Emre'ye ve saldırıya uğrayan arkadaşlara da geçmiş olsun. Bilinen -sözde- ''anti İstanbulculuk'' işte.

Emre, geçmiş olsun. Önder´in bahsettiği gibi Anadolu´da taraftar olmanın sıkıntıları..

Adana Demir Spor İstanbul´a maça gelse bir güzel ağırlanırlar,ihtiyaçları olup olmadığı sorulur, maç bitimi uğurlanırlar... Adana´da ya da Anadolu´nun herhangi bir şehrinde Galatasaray maçı olduğu zaman taraftarın çekmediği çile kalmaz.