TKBL Yarı Final 3. Mac | Kayseri - Galatasaray

34-16 ilk yarıyı önde kapattık. Şaziyenin 2 üçlügü var. Ayrıca Fowles 12 sayı attı. İyi bir devşirme bulmak lazım, Melisa Can pota altında bitirmekten aciz durumda.
 
Kaski'nin bu yıl Eurocup iyi iş yapması finale kadar çıkması kayseri şehrinin kadın basketboluna olan ilgisini artırmış. Salon güzel görüntüler var. Diana Taurasi bu maçta pek öne çıkmıyor.
 
ilk yarıyı 37-54 önde kapattık. İkinci periyotun son dakikalarında kötü oynadık. Prince ikinci periyotta öne çıkan isimdi. Kaski'de ise Pınar Demirok.
 
Tina Charles bu periyotta öne çıkan isimlerden birisi bizde. Seneye kalırmı bilmem ama giden takımda çok iş yapar. Post up (çok iyi ) var orta mesafe var ribaund var. Savunmada iyi olmasada çok iş yapar. Karşıyakaya yada Euroligdeki rakiplerimize gitmese bari.
 
Fowlesla ilgili kelam etmek gerekirse, pota altında çok dominant ve durdurulamaz. Savunması çok iyi, orta mesafe şutu Tina kadar değil ve çoğunlukla problem yaşıyor. Yanına çok iyi bir 4 numara koyarsak takımımız çok iyi olur. Ribaund ve hucumu iyi olan bir PF Lazım bize. Çünkü Fowles pota altında çok iyi dışarıya çıktıkça etkisizleşiyor.
 

Üst