Murat Abi ile aynı dusuncedeyim ne bu galibiyetten nede son periyottaki oyundan hic bir sey anlamadım ve gercekten rekabet seviyesi yuksek maclar icin endiselenmeye basladım :?
Ali Keskin' Alıntı:Hadi geçmiş olsun ama gerçekten hoş değil Murat İnal'a katılıyorum. Ciddi rakipler karşısında bu şansımız olmaz.
Skor yazma konusunda da haklı olsanız bile insanları uyarırken takındığınız usluba dikkat etmek gerekiyor.
Erdal Gündüz' Alıntı:kim ne dersin ama benim görüşüm bu iş Murat Hocayla yürümeyecek gibi gözüküyor her hafta böyle oynamaya devam edersek vayyy halimizeee hepimiizn bildiği gibi bu sene liğdeki düzgün takım sayısı beş geri kalanlar ciddi olarak cok kötülerr ama biz o takımlara karsı bile zorlanıyoruzz şansa mac alıyoruzzz ve eldeki bu kadroya rağmen...
Can Altay' Alıntı:Senin kötü dediğin Tofaş sene başında fb ülker'i yendi Türkiye kupasında...
Erdal Gündüz' Alıntı:kim ne dersin ama benim görüşüm bu iş Murat Hocayla yürümeyecek gibi gözüküyor her hafta böyle oynamaya devam edersek vayyy halimizeee hepimiizn bildiği gibi bu sene liğdeki düzgün takım sayısı beş geri kalanlar ciddi olarak cok kötülerr ama biz o takımlara karsı bile zorlanıyoruzz şansa mac alıyoruzzz ve eldeki bu kadroya rağmen...
''Galatasaray-Botaş'' saat 22.00 diye biliyorum.vermicek galibaFatih Hısım' Alıntı:Bu arada GS Tv bu maci verecek mi banttan??