Top 16 | 10.Hafta | Lokomotiv Kuban 66-67 Galatasaray Liv Hospital

bence artık kilit nokta zalgiris deplasmanı.. zira iki takımında litvanyada maçları var.. ve bence ikisininde işi kolay değil.. zalgiris guruptaki 4. yü belirleyecek takımdır..

Öncelikle ben kendi adıma maç saatini buradan takip eden ve bu sebeple mağdur olan insanlardan özür diliyorum. Maç yazısını yazarken saat farkı konusunda hata yapınca, böyle bir talihsizlik yaşadım, tekrardan özür diliyorum.

Her ne kadar kendim de saat konusundan müzdarip olup, maçı kaçırsam da bu önemli maçta mücadele koyan tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Umarım bu dalgalı performanslar ile geçen sezonda bir Euroleagur Play-Off'u yapabiliriz. Ayrıca Manu'ya da hoşgeldin demek lazım.

Tebrikler Galatasarayımız. Marko ile takım direncimiz az yukarı çıktı ve zorlu maçı kazandık. Ersin'de dönerse bir tık daha yukarı çıkma şansımız var gibi. İnşallah takımımız için artık işler yolunda gider.

Markoishvili aidiyetin eksilerde seyrettiği Galatasaray basketbolunun armadası olduğunu ilk ve en kritik günden göstermiş.Bir maç kazanırken ikinci galibiyetin eşiğinden döndük gibi bir şey olmuş,yine de Rusya'da muazzam galibiyet.
Litvanya'da sapıtmadığımız takdirde 3 galibiyet-1 mağlubiyetle bitiririz.Real Madrid'in yanı sıra Bayern de Kuban'ı yenerse olur bizim iş.Hani maceraya pek inanmasam da genel averaj sebebiyle Top 8 kaçırmak kaldırılabilir olmaz.
edit:Kuban-Bayern Rusya'da oynuyor.Oraya bel bağlanmaz.

Fikstürlere baktığımızda genel averaja kalacak gibi bu iş. CSKA deplasmanındaki direnişimiz de çok kıymetli olacak. Zira İspanya'da Real Kuban'a +10 fark atacaktır.

Maç sonu Ergin Hoca: Son haftalardaki en formda oyuncumuz Zoran Erceg bugün onda sıfırla oynamasa daha farklı olabilirdi :( :( :( delirecem arkadaş adamda savunma sıfır, oyunda kaldığı müddetçe hep fark kapanıyor, istek arzu yerlerde hala Zoran Zoran Zoran bu haliyle aldığı süreleri kesinlikle hak etmiyor. Bu benim şahsi fikrim.