Top 16 | 10.Hafta | Lokomotiv Kuban 66-67 Galatasaray Liv Hospital

57-56 gerideyiz, adamlar 32 ribaund almış biz 24 ve hocanın Furkan'ı oyuna almama inadı bizi bitirecek, Erceg cidden çok kötü, 30 dakikada 4 sayıyla oynayan bir Erceg! 15-20 sayıda bile oynadığında dayanamadığımız adama bu şekilde hiç katlanamıyoruz.

harikaaaaa...
yine son hucuma kaldı ve ınanılmaz bı heyecan yasadık..
keşke 2 farkla olsaydı diyecem ama galibiyeti buldun birde 2 farkı arama diyeceksiniz :) ama ikili averajda cok işimize yarabilirdi..
her neyse çok şükür kazandık..

Helal olsun size. Size derken Marko ve Arroyo'dan bahsediyorum. Tamam büyük emek sarfedildi ama bu iki adamı ayırmazsam büyük haksızlık olur.

Erceg sana da helal olsun.(!)

Erceg'e rağmen kazandık. Tebrikler. Totem üstüne totem yaptım değdi güzel oldu. Yalnız son hücumda adam heyecandan atamadı Allahtan . Acaip korktum.

Markoshvili'ye ihtiyacımız varmış.. Carlos da İstanbul'da yenildiğimiz Kuban maçı sonrası uyuyamadım derken haklıymış, sonlarda attı kritik şutları..

Zoran Efendi'ye rağmen kazandık. Hücumda sıfır, savunmada eksi performansla bir çuval inciri hiç ediyordu az kalsın.Bu maç bir başlangıç olsun artık ve gerek EL'de gerekse ligde bu gazla gidelim. Bayern maçına imkanı olan herkes lütfen salona gelsin ki o maçı da alıp fişi çekelim grupta

bu sene ilk defa bu maçta umutsuzdum, kesin yenerler diye düşünüyordum ama kazandık.. Helal olsun aslanlara... Şu anda bence en avantajlı olan takım biziz 4.lük için...

Yok fark yicekmişiz yok Kuban bizden iyiymiş yok gerçekçi olacakmışız vs. vs. alın size gerçek skor gerçek galibiyet !!!

Aslanlar gibi oynadık ve Erceg'e rağmen kazandık.