Top 16 | 10.Hafta | Lokomotiv Kuban 66-67 Galatasaray Liv Hospital

Valla Marko muhteşem oynadı.Carlos da çok iyiydi.Maçtan önce çok kötü şeyler yazmıştım beni utandırdılar ama böyle oynasınlar canımızı yesinler.Savunmada biraz daha sert olursa CSKA maçıda çok kötü geçmeyecektir.Fakat bugün hücumda iyiydik.Bu galibiyeti hemen unutup önümüzdeki Bayern maçına bakmalıyız ama şimdilik biraz eğlenelim :D

Genel averaj gözüküyor Eurolegue Bylaws'a göre... Şimdi birde maçlarda sayı takibimi yapacağız iyice strese döndü iş :)

II) WHEN MORE THAN TWO TEAMS ARE TIED

a) The ranking will be established taking into account the
victories obtained in the games played only among them.
Should the tie persist among some, but not all, of the
teams, the ranking of the teams still tied will be determined
by again taking into account the victories in the games
played only among them, and repeating this same
procedure until the tie is entirely resolved.

b) If a tie persists, the ranking will be determined by the goal
difference in favour and against in the games played only
among the teams still tied.

c) Should the tie fail to be resolved through the previous
procedures, the tie will be broken by taking into account all
the games played in the current phase of the competition
firstly by using the goal difference, secondly by the
greatest number of points scored and lastly, if necessary,
by the goal average.

Arroyo son hücumdan bi hücum önce çok rahat atabileceği jump shotu kaçırdı içim gitti. Erceg bizi bir kişi eksik oynatırken Ergin hoca niye bu kadar ısrat etti Erceg'de anlamadım. Neyse ki kazandık, son top savunmamız mükemmeldi, şerefsiz Simon'a kapak olsun ! Şimdi bu azimle içerde maçlarımızı kazanıp son 8 e kalıp yeni bir heyecan yaşayacağımıza inanıyorum ! Allah yardımcımız olsun ve kalalım inşallah son 8 e !

Maçı seyretme imkanım olmadı. Az önce EL.tv sitesine girip son hücumları seyrettim ve kazandığımızı görünce çok sevindim. Açıkcası pek umudum yoktu. Marko'nun 19 sayı ile oynamasında da ayrıca sevindim. Onun dönüşüne çok ihtiyaç vardı. Tebrikler takıma da, teknik heyete de... :)

Ah şu sakatlıklar olmasa ortalığı çok fena yakacaktık fakat bu akşam çok kritik ve çok önemli bir galibiyet aldık bakalım ne olacak.

diğer grubun 1. belli (barcelona)
bizim gurubun 4.lüğü için dev bir adım attık..
rüyalarımı süsleyen eşleşmeye adım adım ilerliyoruz..
o atmosferi yaşamak dileğiyle saldır galatasaray..

HAZIRLIK MAÇI | Maç Sonucu: Galatasaray Liv Hospital 104-71 Olin Edirne

İSTATİSTİK | Sinan 24 sayı,Markoishvili 19 dayı,Macvan 15 sayı,Domercant 14 sayı,Göksenin 14 sayı,Nikolov 7 sayı,Furkan 5 sayı,Bonsu 4 sayı.

kaynak : https://www.facebook.com/GalatasarayBasketbolSubesi

Marko iyi dönmüş inşallah kuban maçında iyi oynar da takıma iyi katkı sağlar. Domercant ve Marko bu maçta iyi oynamalı ve pota altımız yol geçen hanı olmamalı . KAZANMALIYIZ .!

Dediklerim çıktı :) Domercant den hala çok şeyler bekliyorum sanırım. Maçı 4 kişi oynadık ancak çok iyi mücadele ettik. Sonunda arroya ya bir yardımcı geldi birde gordon olsaydı of off ... jawai gordon ersin marko olası barça karşılaşmasında neler yaparlardı . Galatasarayın olduğu yerde umut her zaman vardır ...

Bu arada sanırım haftaya Bayern Münih'i (ve kazanabileceğimiz Zalgiris ve Partizan maçlarını) olabildiğince farklı yenmemiz gerekiyor. Gelen herkes bu bilinçle gelmeli salona. 10 sayı fark yaparsak 12 için, 12 yaparsak 15 ve hatta 20 için savaşmamız gerekecek.

Markoishvili aidiyetin eksilerde seyrettiği Galatasaray basketbolunun armadası olduğunu ilk ve en kritik günden göstermiş.Bir maç kazanırken ikinci galibiyetin eşiğinden döndük gibi bir şey olmuş,yine de Rusya'da muazzam galibiyet.
Litvanya'da sapıtmadığımız takdirde 3 galibiyet-1 mağlubiyetle bitiririz.Real Madrid'in yanı sıra Bayern de Kuban'ı yenerse olur bizim iş.Hani maceraya pek inanmasam da genel averaj sebebiyle Top 8 kaçırmak kaldırılabilir olmaz.
edit:Kuban-Bayern Rusya'da oynuyor.Oraya bel bağlanmaz.

Takım son şansları olduğunun bilincinde, çok önemli bir reaksiyon verdi. Umarım aynı reaksiyonu sezonun geri kalanında da görürüz. Tebrikler..