Sen böyle Oyna ASLANIM.
Ben Rezil olmaya RAZIYIM.
Ben Rezil olmaya RAZIYIM.
Ben galibiyet ile ayrılacağımızı düşünüyorum. Evet çok ama çok zor maç ancak içimden galip gelecekmişiz gibi bir his var . hadi bismillah.
Alınan sonucun akabinde genel olarak önemli bir zafer elde edilmiş havası oluşturuluyor ama, bu pek gerçeği yansıtmıyor. Euroleague'i yakından takip edenler ne demek istediğimi anlamışlardır. Bunu biraz açarsak; Real Madrid rotasyon oyuncularını kullandı, sezon genelindeki sertliklerinden çok uzaktaydılar. Galibiyet yeter havasında oynadılar ve istediklerini aldılar. Bu maç kesinlikle ölçü değil. Maçta sevindirici nokta Erceg'in formunu arttırarak devam etmesiydi. Onun rolü sezon içinde çok kritik... Bizim için önemli olan Partizan, Zalgiris ve Bayern'i içeride dışarıda yenip, Kuban'ı en az bir kez mağlup ederek (averaj üstünlüğünü de yakalayarak) gruptan çıkmaya çalışmak.
Bana öyle geliyor ki bizim oyuncular kafa olarak zaten bu maça mağlubiyet yazdıkları için çok rahat oynayacaklar ve diğer rahat(!) oynadığımız maçların aksine bu maç bize kalan maçlar ümit verecek.. Sonuçta takımda Domercant ve Erceg kazancı direncimizi daha da artırıyor şu dönemde..
Maccabi ve Madrid
maçı son 8'e kalışımızı kesinleştiren maçlardır.
Disiplinli ve başımız dik oynayalım yeter.