Top 16 | 2.Hafta | Real Madrid 89 - Galatasaray Liv Hospital 84

Bu sezonun tartışmasız en başarılı takımına kendi sahasında son periodda 32sayı attık.eksiklerimiz olsa bile takım olduğumuzu gösterdik.tv başında gösterdikleri mücadele ile tüylerimizi diken diken eden tüm oyuncularımız ile gurur duyuyorum.ama şu sözün içi öyle dolu ki.." we have ergin ataman,they don't!!!"

Eksiklerimizi düşünürsek Arroyo ile birlikte ilk 5 oyuncusu olabilecek 4 kişi sakat üzerine Furkan ve Bonsu sakat, Arroyo hasta oynuyor, rakip Real Madrid ve deplasmanda son dakikaya kadar maçın içindeysek bence F4'ü görmemek için hiç bir neden yok ve cidden pota altında vasat ama biraz atletik bir pivotumuz olsaydı bu maçı alırdık.

Benim daha önceden bahsettiğim duruş bu duruştu işte.. Kağıt üstünde bir mağlubiyet olmasına rağmen ilerisi için güven kazanmak adına yararlı bir maç oldu bizim için.. Erceg hayatının maçını oynadı 24 sayı, 5 asist, 3 ribaund ve 30 index puanıyla, Arroyo da çaktırmadan 10 asisti yapıştırmış :)

Zalgiris Kaunas 63-83 Real Madrid
Real Madrid 98-58 Brose Baskets Bamberg
Real Madrid 93-74 EA7 Emporio Armani Milan
Strasbourg 66-85 Real Madrid
Real Madrid 103-57 Anadolu Efes
Real Madrid 95-67 Zalgiris Kaunas
Brose Baskets Bamberg 69-89 Real Madrid
EA7 Emporio Armani Milan 71-78 Real Madrid
Real Madrid 79-66 Strasbourg
Anadolu Efes 61-86 Real Madrid

Partizan NIS 64-80 Real Madrid
Real Madrid 89-84 Galatasaray Liv Hospital

Bu sezon Real Madrid'e ne içerde, ne dışarda 84 sayı atabilen başka takım yok! Koçu ve oyuncuları tebrik ediyorum. Ben dahil, fark olmasını bekleyen pek çok taraftarı utandırdılar. Şu maçta Furkan olsaydı kazanabilirdik de... Neyse, kaybetsek bile gruptaki rakiplerimize çok ciddi bir mesaj vermiş olduk. Evimizdeki maçta da Real'i yenebileceğimizi de gösterdik.

Başta Erceg olmak üzere tüm oyucularımıza teşekkür ediyorum bugünkü üstün mücadaleleri için.Yenilsek de gururlandıran bir maç oldu beni şahsen

Maçın tekrarını internette ya Gs Tv'de bulmak mümkün mü izleyemedim ama anlaşılan çok şey kaçırmışım takım aslanlar gibi mücadele etmiş helal olsun.

G.Saray'ın olduğu heryerde umut vardır lafı boşuba söylenmedi. Bugün bunu gösteren Aslan parçalarına helal olsun.

Haftaya Kuban'a çakıp yolumuza devam ederiz. Bu gruptan çıkıcaz.

Averajda yıkılmadığımız için 5. sıradayız şu anda.. Bayern, CSKA, Real, Maccabi 2 galibiyette.. Ama Bayern kazanabileceği 2 maçı kazandı sadece, onlar için TOP16 yeni başlıyor.. Haftaya Kuban'ı yenersek önümüz açık :)

Yıllardır bu ligde oynayıp türkiyeyi rezil eden fenerbahçe ülker ve efes pilsen (benim için hala efes pilsen) in aksine hem maccabi hemde bu yılın açık ara şampiyonluk favorisi real e karşı oynanabilecek en güzel basketbolu oynadıkları için tüm takıma ve ergin ataman a teşekkür ediyorum... 2. yılımızda top eigth yaparsak büyük iş başarmış olacağız. Yıllardır burda olupta top eigth yapamayan külupleride geride bırakmış olacağız hem bu kadar yeni hem bu kadar başarılı olmak = avrupa galatasaray ın işidir diğerleri mi :) olin EDİRNE den ötesi yalan :D

Maçtan Önce Hep biz konuştuk Forumda fakat maç içinde Galatasaray konuştu Ve şunu söyledi foruma ve Tüm galatasaraylılara :

Galatasarayın olduğu yerde Umut vardır Mücadele vardır İnanmak vardır.