Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Top 16 | 2.Hafta | Real Madrid 89 - Galatasaray Liv Hospital 84
Ne olursa olsun bence aslanlar gibi oynadı takım ilk yarıyı. Bu kadar olur Real'e karşı pivotsuz çıkarsak. Belki Arroyo biraz devreye girse kafa kafaya da girebilirdik 2.yarıya ama olsun artık.
Macvan bi de hücum ribaundu aldığında 3 kişinin üzerinden bırakmayı denemese iyi olacak da. İlk yarıda da yaptı bir kereaz önce de yaptı. Bile bile bloklanıyor orda
Yuh! Uzaydan attı son saniyede Rodriguez, o sayı olmasa belki derdim ama 14 sayı farkı bu beş ile kapatmamız imkansız gibi duruyor, belli ki devre arasında uzunsuz oyun stratejimize çözüm bulmuş Madrid, Slaughter bizim pota altının canına okudu, tek başına oynadı resmen adam.
Cenk için kritik anlarda, iyi maçlarda sokamıyor üçlük diyen arkaşa en iyi cevabı sahada verdi Cenk arka arkaya 2 üçlük sokarak. Gayet iyi oynuyoruz bence.
80-76 mola madrid. Hadi be hadi her savunmada ''atma laaaan'' diye bağırıyorum evin içinde. Alt komşu geldi demin. Biz maçı alalım da Esenyurt komple gelsin önemi yok.
Maçı 89*84 kaybettik ama bu kadar eksikle şampiyonluk favorisine karşı deplasmanda bu şekilde oynayabildik, kolay lokma olmadığımızı gösterdik, tebrik ediyorum tüm takımı, sağlık olsun.
Furkan ve Bonsu'yu geçtim . Şu maçta sadece ribaund çekebilen tırışkadan bi pivot olsaydı o pota altında maçı alırdık. Neyse sağlık olsun.Tüm takıma helal olsun. Tam kadro olursak biz bu madrid'i içerde yeneriz
Helal olsun !!! Şöyle disiplinli hücum edelim, savunmada sert olup eksiğimiz olmasın paramparça ederiz herkesi...Bunun böyle olduğunu takım ve taraftarda gördü bu akşam...Yeni bir dönem başlıyor bundan sonra..Hazır olun )