Top 16 | 3.Hafta | Galatasaray Liv Hospital 62 - 63 Lokomotiv Kuban

Maccabi maçına önceden bilet alıp girdim ama ben maç başladıktan 10 dk sonra salona girmeme rağmen hala bilet satılıyordu ve pota arkalarının üst tribünleri boştu.Ama seyirci baskısını oluşturmuştuk(basketbol maçı yapmaya gelen rakip oyuncuların anlamadığı desarj sloganı niteliğindeki israil söven tezahüratlar dışında).Bu durumda bende yarın salon önünde legal yollardan bilet bulabileceğimden emin olduğumdan bilet almadım ama yarın maçtayım.Eminim yarın gişelerden çok sayıda bilet satılır ve endişeniz olmasın ki kuban farklı bir muamele görmeyecek.Ayrıca varsın 5bin seyirci olsun basketbolu bilen topluluk olduğu sürece kubanlı oyuncular her nefeste cehennemin soluğunu alırlar.Cemal Nalga skandalının olduğu sene kötü gün dostu olarak çoğu maça gittim.1000 kişinin bile gelmediği maçlarda oluşturduğumuz hava oyuncuların her daim büyük bir camianın parçası olduklarını hissetmelerine ve imkansız görevi çocuk saflığında gerçekleştireceklerine inanmalarına yardımcı oldu.Yarın adam toplama günü değil sıradanlaşmasını umduğum bir zafer günü.Gelen gelsin buyursun:)

Ben de yarin giseden alacagim biletimi biletix'e para yedirmekten biktim. Maccabi macinda da rahat rahat biletimi alip girmistim. Bir sikinti olacagini zannetmiyorum.

Maç seçiyorum İpekçi´ye geldiğim zamanlarda ama günün şartları elverse tercih edeceğim maç Madrid değil Kuban olurdu. R. Madrid maçına herkes gelir, asıl mesele bugün takımın yanında olabilmek.

Teknik kadro ve oyuncuların maçın ciddiyetinde olduklarına eminim, umarım taraftar da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirir ve Yenilmez Armada´ya hak ettiği desteği verir tribünde.

Olimpiakos-Barcelona maçının olduğu haftada bizim maç ''Game of the week'' seçilmiş.21.45 olma sebebi de bu zaten ki önemini de kavramak gerek.Maccabi maçında bir Sırp ve bir Yunan hakemi görünce iyi giydirmiştim.(Yanlış kararlar çıktığını da düşünüyorum.)Bugün Lamonica'nın yanında bir Yunan var,hadi bakalım.

Galatasaray tv izliyorum,3-4 gündür futbolcuların antalyada oynadığı plaj voleybol maçını,klip yaparak gösterip gösterip duruyorlar.
Bunu yapacaklarına Kuban maçı için eski maçlardan oluşan bir klip yapılsa,gaza getirici bir müzikle desteklense ve günde 10 kere döndürülüp,taraftarları maça davet etse ve bunu her basket ve voleybol maçı için yapsa Galatasaray tv diye düşünüp durdum hep.

Maçı euroleague.tv'yi saymadan 4 kıtada izlemek mümkün.NBA TV Abd yayını ve espn 3ün yanında hindistan,hong-kong ve filipinlerde bu hafta yayınlanan tek euroleague maçı o kadar söyleyim.

Maç EL sitesinde haftanın maçı olarak açıklanmış. Ntvspor'daki El maçları yorum programında (ibonun görüntülü analiz yaptığı pazar öğle programında) FBülker maçları hep şifreli diye taraftar tepki gösterdi haberleri çıkınca "EL haftanın maçları açık kanalda yayınlanması gerekiyor, bu zorunlu yayınla çakıştı" gibi bir açıklama yapmışlardı. Bakalım haftanın maçını mı yoksa işlerine gelen maçı mı yayınlayacaklar.

Maça gitme imkânı varken sadece vitrin maçlarında boy gösterenler! Bunca sakatlık, hastalık, birini defetmeden yenisi gelirken yinede bana mısın demeden mücadele eden takımımıza ne zaman gerçekten destek vereceksiniz. Bunlar ne Galatasaraylıdır ne de sporsever. İpekçi her maç dolmalı ama özellikle bu maç; hedef takıma karşı hedef maçta dolmalı...

Top 8 için doğrudan rakip olan Kuban ile belkide grubun en kilit maçı olacak. Euroleague yönetiminin Oly - Barça maçı yerine, Galatasaray - Kuban karşılaşmasını «haftanın maçı» olarak seçmesinin sebebi de bu. Amiyane tabirle kanlı, can alıp can verilecek bir maç olacak.

Bugün çok agresif ve adeta sahada yanan bir Galatasaray görmemiz lazım. Atmosferin yoğunluğu da çok önemli. Averaj sağlamak da lazım bu maçta.

Saldır Galatasaray!

İlk Periyottan İtibaren ezen bir kimliğe bürünürsek Kuban neye uğradığını şaşırır ama Kuban boş takım değil Cska macını izlemiştim Baya zorladılar az daha yeniyolardı.

Biraz kıpırdanmışız bugün,4000 olmuş.Yarın en azından bir bu kadar daha.

Geçen seneki Eurocup Kuban maçında 6.249 seyirci varmış. En az o maç kadar önemli bir maç ama nedense kimsenin umrunda değil. Euroleague, Avrupa basketbolunun zirvesi. Buralarda oynamak, Top 8 hedeflemekten daha önemli ne hedefi olabilir ki takımın. 15 milyonluk İstanbul'da 10.000 Galatasaray basketbol sevdalısı bulamıyorsak şapkayı önümüze koyup düşünmenin zamanı çoktan gelmiş geçmiş bile.
Sadece Fenerbahçe maçlarını kapalı gişe oynamak ya da Oly maçını tercih etmek spordan çok başka duyguların tatmini diye düşünüyorum.
Kadrosunda sadece 2-3 İsrailli bulunduran Maccabi takımına ırkçı, dinci, siyasi tezahüratlar yapmanın da spordan öte bir gerçeği var korkarım.
Biraz mantıklı bakıldığında RM, CSKA'nın rakibimiz olmadığı, Maccabi'yi hiç değilse İstanbul'da yenmemizin çok önemli olduğu, direkt rakibimizin ise Kuban'dan başkası olmadığı açık açık görünüyor. Bu maçın biletleri çıktığı gün tükenmeliydi. Ama biz malesef geçen sene finalde son Banvit maçının biletlerini bile son gün bitirebildik.
Kimse saat mekan vs bahanelerine girmesin, Seyrantepeye pekala 21.45'te gidebilen 50 bin kişi bulunabiliyor. 5'te biri yeter bize bu akşam.

Geçen seneki Eurocup Kuban maçında 6.249 seyirci varmış. En az o maç kadar önemli bir maç ama nedense kimsenin umrunda değil. Euroleague, Avrupa basketbolunun zirvesi. Buralarda oynamak, Top 8 hedeflemekten daha önemli ne hedefi olabilir ki takımın. 15 milyonluk İstanbul'da 10.000 Galatasaray basketbol sevdalısı bulamıyorsak şapkayı önümüze koyup düşünmenin zamanı çoktan gelmiş geçmiş bile.
Sadece Fenerbahçe maçlarını kapalı gişe oynamak ya da Oly maçını tercih etmek spordan çok başka duyguların tatmini diye düşünüyorum.
Kadrosunda sadece 2-3 İsrailli bulunduran Maccabi takımına ırkçı, dinci, siyasi tezahüratlar yapmanın da spordan öte bir gerçeği var korkarım.
Biraz mantıklı bakıldığında RM, CSKA'nın rakibimiz olmadığı, Maccabi'yi hiç değilse İstanbul'da yenmemizin çok önemli olduğu, direkt rakibimizin ise Kuban'dan başkası olmadığı açık açık görünüyor. Bu maçın biletleri çıktığı gün tükenmeliydi. Ama biz malesef geçen sene finalde son Banvit maçının biletlerini bile son gün bitirebildik.
Kimse saat mekan vs bahanelerine girmesin, Seyrantepeye pekala 21.45'te gidebilen 50 bin kişi bulunabiliyor. 5'te biri yeter bize bu akşam.

Maalesef spor sevilmiyor,basketbol hiç sevilmiyor bu ülkede.Ben deplasman maçlarını izleyecek cafe-kahvehane yada birahane bulamıyorum hepsindede d-smart olmasına rağmen.Abuk subuk futbol maçları gösterip takımların EL maçları bile yayınlanmıyor bu tarz yerlerde değilki adamlar maça gelsin.Bu d-smart saçmalığı,geçmiş dönemde cine 5 in yaptığı hatayla aynısını yapıp basketbolu tekrardan bitirme noktasına getirdi türkiyede.

benim hala aklımda tel aviv maçın kaldı, kazanabileceğimiz bir maçtı çok yazık oldu kaybetmemiz, bu arada artık ikili averajlar çok çok önemli ,

Galatasaray tv izliyorum,3-4 gündür futbolcuların antalyada oynadığı plaj voleybol maçını,klip yaparak gösterip gösterip duruyorlar.
Bunu yapacaklarına Kuban maçı için eski maçlardan oluşan bir klip yapılsa,gaza getirici bir müzikle desteklense ve günde 10 kere döndürülüp,taraftarları maça davet etse ve bunu her basket ve voleybol maçı için yapsa Galatasaray tv diye düşünüp durdum hep.
size yüzde yüz katılıyorum. taraftardan önce kulüp basketbol ve futbolu aynı derecede önemserse 10 bin değil 20 bin kişilik salon da olsa dolar bence