Top 16 | 4.Hafta | Fc Bayern Münich: 66 - Galatasaray Liv Hospital: 72

Netten bulduğum link televizyonumun önünde. Şaka gibi. Maçı izlemeyenler için ; çok iyi başladık ama 2. periyodda kötüyüz. Klasik dış atış hastalığımız nüksetti. Bu arada serinlemek isteyen özel mesaj atsın. Ülker link çilekli yollıyım :)
 
42-36 önde kapattık devreyi, çok iyi oynamıyoruz ama savunmada iyiyiz, zaman zaman kişisel beceri ile farkı açıp sonra bir süre saçmalayıp farkı kapattırıp tekrar açıyoruz, böyle geçiyor maç.
 
Arroyo ile Erceg'in devrede olduğu maç.. Sayı anlamında ilk çeyrek Hairston, ikinci çeyrekte de Macvan onlara yardımcı oldu.. Ender ile Sinan'ın acil form tutması lazım yeniden, kolay top kayıplarıyla rakibi gaza getiriyoruz.. Umarım maçın sonunu bugün getiririz, takım umut ediyorum ki önceki maçlardan gereken dersleri almıştır..
 
Arroyo-Erceg-Hairston skor üretirken Sinan ve Ender saç baş yolduruyor. Ender girer girmez saçma bir üçlük ve top kaybıyla takımı frenledi.

Yine de fena gitmiyoruz.
 
Yine aynı şey oluyor son periyodda Arroyo bitik takım kötü. Nolur bu haftalık şans bize gülsün. Şu rakip biraz takım olsa yanmıştık ama her neyse biz kazanalım bugün.
 
Oh be! Vallahi çok korktum yine aynı şey olacak diye ama şans bize güldü bu sefer, bu formsuz dönemde bu galibiyet çok önemliydi, tebrikler tüm takıma!
 
Oh be nihayet bitti. Maçı sonra değerlendiririz ama hakikaten Mahmudi dönemine döndük maç sonlarında . Full aksiyon :D Nihayet bitti şu lanet olası maç.
Bu arada baya kişiye ülker link yolladık serinlettik. Evinde dsmart olup millete ülker link yolladığı için tutuklanıp dünya salaklar tarihine geçmem umarım :D Sitede avukat var dimi beyler ? :D
 
Oh be nihayet bitti. Maçı sonra değerlendiririz ama hakikaten Mahmudi dönemine döndük maç sonlarında . Full aksiyon :D Nihayet bitti şu lanet olası maç.
Bu arada baya kişiye ülker link yolladık serinlettik. Evinde dsmart olup millete ülker link yolladığı için tutuklanıp dünya salaklar tarihine geçmem umarım :D Sitede avukat var dimi beyler ? :D

Var kardeşim linki attığın kişi avukat zaten korkma :))
 
23 . oturma şeklinde arroyo son saniye attı 1.30 kala . Bızde öyle oturmaya devam ettik . Şahsen oyunculardan fazla efor sarfettiğimi düşünüyorum .Çok iyi oldu çok da güzel oldu .
 
Kötü oynuyoruz.Ne şut takımıyız,ne savunma takımıyız.

Hücumda ne top çevirip boş adamı buluyoruz,ne de oyun sıkıştığında içeri top indiriyoruz.

Pivotsuz hareketli düzende oynuyoruz,top 18 saniye 1 numaranın elinde kalıyor.

Sinan bari maç başına 2-3 kez git o potaya.Göksenin'den ne artın var?

Bugün biz kazanmadık kusura bakmayın.Bayern kaybetti.Hücumda doğru oynayıp boş şutları yakalayan onlardı,kaçırdılar.
 
30 sayı attığımız ilk çeyrekten sonra kötü hücum ettik. Maalesef şutlarımız girmediği zaman tüm hücum aksiyonu Arroyo'nun üstüne kalıyor ve sıradan bir takım kimliğine bürünüyoruz. Bayren Münih gibi bir takıma verdiğimiz 44 rebound da bu seviye için çok fazla.

Yine de kazanmak güzel. Oyunculara ve koça tebrikler.
 
Maccabi maçından sonra düşünmüştüm, Real Madrid maçından sonrada dile getirmiştim; son 8' e kaldık. Ve inşallah Fenerbahçe Ülker ile eşleşiriz. Yalnız çok önemli bir sıkıntı var, ilk periyot 30 sayı son 3 periyot 42 sayı. Geçtiğimiz 3 maçta da böyleydi durum. Oyundan düşüyoruz. Ayrıca Erceg' i sert olmasa da eleştirmiştim. Son maçlarda gerçekten çok iyi oynuyor. İyi de kötü de eleştiri yapabilmeliyiz. Şuan için övgüyü sonuna kadar hakediyor.
 
TOP16 ilk galibiyetimiz hayırlı olsun, Ergin Hoca da sözünü tuttu böylece gurbetçi taraftarlarımıza.. Maça gelirsek çok fazla Arroyo ve Erceg'in eline kaldı gibi takım.. Neyse ki, 3. çeyrekten itibaren Ender girdi devreye de Arroyo da rahatladı.. Ender, Sinan, Cenk ve Furkan'ın Efes-Zalgiris-BJK-kupa maçları sekasında kendilerini toparlayıp forma girmeleri lazım, yabancılarla bir yere kadar oluyor..

Hatırlarsnız, orada kaybettiğimiz grubun son maçında en çok ben içerlemiştim, bu maçla rahatladım :)

Aklımdayken, 3. çeyrek sonunda 4-5 ribaund alıp sayı atamadıkları pozisyonun akabinde salonu Re-Re-Re-Ra-Ra-Ra Galatasaray Galatasaray Cimbombom diye inlettik ve anonsçuları Fb Ülker anonsçusu gibi ezik ezik seyircilere "Super Bayern" diye bağırtmaları esnasında psikolojik olarak ezdik, o da ayrı hoşuma gitti :D
 

Üst