Top 16 / E Grubu

şu gruptan efes çıksın var ya çok net söylüyorum euroleague izlemeyi bırakırım!! gidip reklam çeksin onlar...ben şahsen keremi begendim..ama reklamda!!! puhaha...

efesin balı bir bizim maçlarda tutuyor efesi silip süpürelim artık gelecek maçımızda olyide deplasmanda yenmek zor ama imkansız değil bugün kü mücadele kararlığı sürdürürsek başarabiliriz

büyük maç kazanma sıkıntımızı oly maçını kazanarak terse çevirdik...
o maç bizim için dönüm noktasıydı bence...
efes'i de yeneriz...

Bence Efes maçında vurup geçme olayını çalışabiliriz. Sene başında yakındığımız hedef maç kazanamama olayı asıl Efes in sorunu; kazandığı hedef maçlar sadece bizle oynadıkları. Umarım sağlam bir fark atarız.

NtvSpor başlatma Sivas bağlantına ver şu maçı tekrarını adam gibi kayıt edelim olmadı Rocky 4 ü koyun aynı şey zaten alayı İvan Drago adamların oda olur yani

bu arada Olimpiakoslular sağda solda gider yapıyorlar daha şimdiden geliyoruz olmmmm!! Sizin Zeusunuız varsa Bizimde Allahımız var lan!

Sağlam gaza geldik :D

Eğer bu gruptan elenirsek, hele ki 3 galibiyet alıp elenirsek Anadolu Efes'e çok küfür ederim gerçekten.. Kendilerini yaktıkları gibi bizi de yakacaklar..

İçeride Efes'i yenersek genel averajın durumuna göre Pire deplasmanında 1 sayılık mağlubiyetle de gruptan çıkabiliriz.Tabi bize tepki olarak E grubunda yer alan Efes genel averajı da bok etmiş olabilir Pire'de.CSKA'dan bu hafta okkalı fark gerekebilir,kendimize gelince hesaplarız. :)

Şaka maka derken iş ciddiye bindi sözün özü..Ben efesten çok kendimizi kızıyorum..Şu efesi nasıl yenemedik diye..Şuan da tarihimizde ilk defa katıldığımız el de ilk defa kaldığımız top 16 da 3 galibiyetimiz olmaması içten bile değildi..Songaila nın kulaklarını da çınlatmadan edemeyeceğim ama oly ve cskyı yendikten sonra gruptan çıkamamak ta üzücü olur hani

Efes'i deplasmanda yenemeyerek çok büyük bir kozu kaçırdık. O maçı kazansaydık T8 garantiydi, liderlik hesapları yapıyorduk.

Oly galibiyeti tek yol gibi bu saatten sonra. CSKA'yı yendiysek Oly'i de yenebiliriz, hayırlısı.

30 milyonluk kadron var Efes ama Ruh yok Ruh !!! Olimpiakosu yenemediniz ya ne diyim yenseler bizi de rahatlatcaklardı.Sadece bizim maçta oynayan Barac'a da saygılar

30 milyonluk kadron var Efes ama Ruh yok Ruh !!! Olimpiakosu yenemediniz ya ne diyim yenseler bizi de rahatlatcaklardı.Sadece bizim maçta oynayan Barac'a da saygılar

oly maçında hücumda ayakta kalan tek isimdi barac...baractan ziyade takımın kısalarına sormak lazım acaba naptılar diye zira hepsi daha dün gelen lafayette'nin eline baktı..savanovic'in eline top degmedi..batista ilk 5 çıktı oyundan çıktıktan sonraki akıbetini bilmiyorum bir daha görünmedi...efesin yerinde onun ayarında başka bir takım olsaydı hiç olmazsa ewinde oly'i yenerdi...safi kösteksin efes!

Batiste'nın son saniye basketi çok ilginç oldu ilk önce üçlük sanıp maç uzadı diye sevindiler ama daha sonra ayağı çizgiye net bastığı için 2 lik verildi ve Olympiakos maçı kazandı...
tabi bu bir derbi maçıydı bizimle oynayacakları maç için ölçü olmaz...
salon fulldü ama parkeye çok fazla etki olmuyor açıkcası, böyle bir derbide bile...

Sen maçı bir hafta öncesinden aklına kazımışken misafirliği uzat;internetteki ilk adresinde bile link varken yolda olduğundan maçı kaçır.Sonucu da uzatma sevinci esnasında verilen '2 sayı' kararı belirlesin.Pof.

Olympiakosun averajı 11,bizim ise -16 Olympiakos eğer CSKA karşısında 20li bir fark yerse ki normal olur bu,bizde Efesi 7-8 sayı civarı yenersek cebimize tek farklı mağlubiyeti de koymuş olacağız.Yani tek farklı kaybedersek bile normal sayı averajında üstün olursak biz tur atlarız.Bunu da düşünmek lazım sonuçta her sayı çok önemli olacak maç sonunda.

Emir, puan eşitliğinde ikili averaja bakılır ve İstanbul´daki maçı tek sayı farkla kazandık. Kazanmaktan başka yol yok...

Emir, puan eşitliğinde ikili averaja bakılır ve İstanbul´daki maçı tek sayı farkla kazandık. Kazanmaktan başka yol yok...
Abi Emir'in söylediği durum ''Pire'de 1 sayıyla kaybedersek,yani ikili averaj eşit olursa ne olur?'' sorusunun cevabı.Bu hafta CSKA Olympiakos'u yendi biz de Efes'i yendik diyelim.Bu iki maçın sonucunda lehimize artı 30'luk bir averaj değişimi olursa Pire'de 1 sayılık mağlubiyetle de biz çıkarız.Ölme eşeğim ölme gibi dursa da Olympiakos ve CSKA maçlarını yaşadıktan sonra olmaz diye bir şey yok diyor insan. :)