Top 16 / E Grubu

Efes yenilgisine niye bu kadar sıkıntılı bakıldı anlamıyorum..Efes 10 üstü farkla kazanması dışında zaten biz Olympiakosu orda yenmek zorundaydık..Haftaya hedefsiz Efes ile oynayacağız ve ardından Oly deplasmanı.Bence artık birde güzel bir deplasman galibiyeti çıkartma vaktimiz geldi..

Siz yarınki maçtan umutsuzsunuz sanırım. Efes yenseydi yarınki maçı kazanmamız halinde Efes galibiyetiyle gruptan çıkıyorduk Yunanistan'a kalmadan.

Efes yenilerek kendini yaktı, üç takım ikişer galibiyetle sıralansaydı oly çıkardı ama şimdi oly ile beraber üçer galibiyette sıralanıp çıkma durumumuz var ki bu daha gerçekçi bir hedef. Ben olyi orada yeneceğimize dair takıma güveniyorum.

Savanovic - barac ikilisini bizi yenmek için almışlar heralde...
adamların koskoca sezonda iyi oynadıkları 2 maç var onlarda bizim maçlar...
hele Barac boş turnike kaçırıyor adam bizim maçta orta mesafe atan adam bu...
yine Savanovic gelir bize 25 atar Barac 15 atar Vujacic el üstü falan 20 atar da yenelerse bizi Olymipiakos'a karşı hiç direnmeyelim 30 milyon dolarda Savanovic'de Barac'da bi taraflarında patlasın...

Çok büyük bir sürpriz olmazsa Pire'de final maçına çıkıcaz.Grup açıklandığında Top8 için Pire'de final maçına çıkcan deseler birçoğumuz kabul ederdik bence.

büyük sürpriz yarın olacak...olursa zaten euroleauge'de açık ara yılın olayı olur...olmazsa oly deplasmanı bize can olsun kan olsun top8'e yol olsun...
o efesin yıldızları da kendi evlerinde maymun olsun...bugün,daha dün aldıkları lafayette'nin eline baktılar...

büyük sürpriz yarın olacak...olursa zaten euroleauge'de açık ara yılın olayı olur...olmazsa oly deplasmanı bize can olsun kan olsun top8'e yol olsun...
o efesin yıldızları da kendi evlerinde maymun olsun...bugün,daha dün aldıkları lafayette'nin eline baktılar...

Biz CSKA'yı yenersek 2 galibiyet oluruz Oly 2 galibiyette.Oly,CSKA'ya kaybedip biz Efes'i yensek bile Pire'de ki maç yine win or go home maçı olacak :)) Anca biz Efes ve CSKA'ya kaybedipte Olympiakos CSKA'yı yenerse elenicez.Efes'in dışarda kaldığını düşünürsek 6.maç her türlü final :)

Büyük sürpriz olmayacak açıkçası ama yıllar boyunca unutulmayacak bir galibiyet olur kazanırsak.Getirdiği yankı,takıma motivasyonu açısından çok önemli yarın.Kaybedersekte canları sağolsun.Ki zorlasakta kaybederiz bence.Zaten CSKA maçlarına 2 mağlubiyet yazmıştım ben.Ama üzmeyecek işte bu takım.Bu takım Bandırma'ya da kaybetse canları sağolsun derim.Yarın ki maç bize çok bir şey kaybettirmese de belki de çok şey kazandırcak bu yüzden mühim :)

Dün efesin yaptığına acayip sinir oldum ancak şimdi şöyle bir düşündümde aslında fena olmadı.Herkes içerde ki efes maçını çantada keklik görüyor ancak bu takıma karşı biz oynadığımız iki maçıda kaybettik. Dün efesin kaybetmesiyle şimdi maç çantada keklik oldu.

Herkesin içerde kazandığı ihtimali düşünürsek, dezavantajlı olan bizdik.Bunu cska galibiyetiyle bozabilirdik ancak. Şimdi düşünüyorum cska yı içerde yenmek mi daha kolay, olympiakosu dışarda yenmek mi??? Sizi bilmem ama bana yunanıstan deplasmanı daha cazip geliyor.

Efes'in 1
Oly'nin 2
bizim 2
galibiyetlerimiz var
zaten oly maçı her türlü final maçı olacak yani
oly deplasmanda cska'yı yenemez ise efes'e kaybetmemiz çok bi önem arz etmez
son maçı kazanan üst tura çıkacak...

Dün efesin yaptığına acayip sinir oldum ancak şimdi şöyle bir düşündümde aslında fena olmadı.Herkes içerde ki efes maçını çantada keklik görüyor ancak bu takıma karşı biz oynadığımız iki maçıda kaybettik. Dün efesin kaybetmesiyle şimdi maç çantada keklik oldu.

Herkesin içerde kazandığı ihtimali düşünürsek, dezavantajlı olan bizdik.Bunu cska galibiyetiyle bozabilirdik ancak. Şimdi düşünüyorum cska yı içerde yenmek mi daha kolay, olympiakosu dışarda yenmek mi??? Sizi bilmem ama bana yunanıstan deplasmanı daha cazip geliyor.

Fark eder mi ?

Çok büyük galibiyet aldık fakat işin trajikomik tarafı bu galibiyet bizim hiç işimize yaramadı. Yine de Olympiakosu yenmek zorundayız. Tek avantajımız Efes'e karşı malubiyet hakkımız var.