Top 16 / E Grubu

Aynı ülke takımları eşleşmicek diye bişey yok arkadaşlar kim çıkardı bunu bilmiyorum ama aynı grupta en fazla 2 tane olmasına dikkat edecekler.Aynı grupta olanların eşleşmeyeceği kesin aynı ülke takımları eşleşmicek diye bişey yok.

Mantık çerçevesinde düşününce aynı grupta olan takımların tekrar eşleşmesindense, aynı ülkeden farklı gruplarda oynamış takımların eşleşmesi daha uygun görünüyor.

İki taraf da bir araba dolusu serbest atış kaçırdıktan sonra Andjusic son saniye üçlüğünü kaçırınca Milano çıktı.Benden paydos. :)

Top 8 için tek şansımız Cantu,Olympiakos,Real,Galatasarayımız grubunun oluşması ile olur düşüncesindeyim.Hedefimiz zaten bu sene bu lige katılmak olduğu için Top 16'yada kalarak kaymaklı oldu bundan sonrasında zevkini çıkararak maçları izlemeyi tavsiye ederim.

ben rakiplerin hangisinin gelmesi iyi olu en isteiğimden parantez içinde sıralama yaptım. (Aynı ülkenin takımları aynı gruba düşüyor mu bilmiyorum)
1. torba: Fenerbahçe Ülker - CSKA Moskova - Real Madrid - Barcelona Regal (1-FBÜlker 2-Real Madrid 3-Barcelona 4-CSKA)
2. torba: Olympiakos - Panathinaikos - Maccabi Electra - Montepaschi Siena (1-Olympiakos 2-Siena 3-Maccabi 4-Panatinaikos)
3. torba: Bennet Cantu - Unicaja - Anadolu Efes - Unics(1-Efes 2-Cantu 3-Unics 4-Unicaja)
4. torba: Gescrap BB - Zalgiris - Emporio Armani - Galatasaray Medical Park

Burada elenen takımlardan Caja Laboral, Nancy gibi takımlardan oyuncularla takviye yapılmalı. Bu kadroyla gruplardan çıkmamız, hatta galibiyet çıkartmamız çok zor.. Caja Laboraldan Teletoviç, Prigioni gibi yıldızlar, Nancyden Akingbala düşünülmeli....

Fenerbahçe Ülker-Maccabi Tel Aviv-Unicaja Malaga grubunu istiyorum.Fenerbahçe'yi altımıza alıp çeyrek final oynayabiliriz böylece...

Her grubta, her ülkeden bir takım olacak diye düşünürsek kusursuz grup oluşturamıyoruz. O zaman 4 takımı olan İspanyollardan birinin grubunda 2 takım olması gerekiyor öyle bir durumda Benim gruplarım:

FB Ülker-Maccabi-Kazan-Zalgiris
CSKA-Seina-Efes-Bilbao
Real-Pana-Cantu-Galatasaray
Barca-Oli-Malaga-Milano

Yalnız arkadasım uyardı beni 2 yıl önce 4 5 takıma bakılmaksızın 3 takımlı yunan takımı top16 kaldı maroussi ve pana aynı grupta eslesti.
Yani Euroleague yönetimi ispanya,türkiye veya italya takımlarından yalnızca 1 ülkeden 2 takımı aynı gruba koyarak sistem devam edicektir...

bildiğim kadarıyla aynı ülkeden 3 takımın aynı gruba düşmemesini sağlayacaklar.2 takım olabiliyor.eğer öyleyse..fbü-maccabı-malaga harika olur..öyle değilsede r.madrid- olımpıakos-cantu olsun........

real oli malaga yada
real pana cantu
bu 2sinden biri gelecek gibi
Not:Bu kadar oran orantı olasılık çalıssaydım üniversite sınavında daha çok puan alırdım net....