TR Kupası Finali | Galatasaray 57 - Fenerbahçe 63

Maçın yorumlanacak hiçbir yanı yok. Teknik analiz falan hikaye böyle anası belli babası elli hakemler halen parkedeyken. Bu adamlar evine giderken hiç düşünmüyor mu çoluğumun çocuğumun boğazından geçecek lokmada kaç milyonun ahı olacak diye acaba ? Eskiden çok belli etmezlerdi, saman altından götürürlerdi fakat artık alenen oluyor.

İki çift lafım da kenarda maç anlattığını sanan şerefsizlere. Objektif olduğunuzu sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Ayrıca basketbol ile beraber yürüyemediniz. İkiniz de 90'larda çakılı kalmış birer fosilsiniz. Emir P. için o kadar endişelenirken, Marko'nun burnundan oluk oluk kan akıyorken beyaz kaşından bahsediyorlar. Bir de F.Ülker'li oyuncunun çembere temas ettiği pozisyonda bu açıdan gözükmüyor dediniz, diğer açıdan geldi resim çok netti neden ağzınızdan tek kelime çıkmadı haysiyetsiz adamlar.

Türkiye'de basketbol ortamı nefret ettirecek cinsten..

Oğuz un Engine çıkardığı kalçayı çalmayıp, devamında oğuzun serbest atışa çizgisine gelmesine sebep oldular. Halbuki 1 dk öncesi Furkan Emirle aynı pozisyonu yaşamıştı. Çat diye çaldılar. Yazık günah. Başkanımızı seviyorum. AMA ŞU GALATASARAYLILIK DURUŞU! falan hikaye... Yeter ya!!! biri çıkıp, şu camianın hakkını bir türlü savunamıyor. Olacak iş değil. Yok polemik yaratma, yok kalıcı çözümler, alttan almalar. YETER!!!

Biri de çıkıp masaya elini vursun! Siz kimsinizzzzzzzzz lan desin, bişe desin. Gına geldi artık yaaaaa. Futbolda ,basketbolda her yerde adamlar şaibeli our mu yaaa.

bu ülkede galatarasaray olarak baskotbol şubesini kapatmak en hayırlısı olacak bu kadar şerefsizliğe batmış bir federasyon ve branşın içinde olmamamız gerekiyor!

Sadece son pozisyon değil,maç boyunca lehimize çalınması gereken fauller,teknik fauller çalınmadı.Bir an için lehimize faul çalmak yasak diye düşündüm.Elimizden çalınan o kupa haram zıkkım olsun.Allah belanızı versin emek hırsızı,şikeciler!

Macın en kritik anlarında hep hatalar FB lehine oldu maalesef. Ancak arkadaslar bazı konularda sakın olalım macın devamında ve sonunda çembere temas hareketi için hatalı karar olduğunu belirttiler. Hatta Murat Murathanoglu galibiyete gölge düşürmek istemem ama en kritik anda yanlis karar verdiler ve çembere teması görmediler diye belirtti.
Hakem hataları kasıtlı yada değil, Gordon olayında karşılıklı itismden doğan bir pozisyon burada karar ağırdır, Oğuz'un Engin'e yaptıgı net faul ve Oğuz 4 faullu. Hepsi doğru ancak net birsey var helal osun bu takıma. Kupa macları başlamadan Efes ve Banvit'i dagitip Fenere karsı son 5 dakikada 2 oyuncu daha kaybedip son topta macı vereceğimizi söyleseler ne tapki verirdik bilemiyorum. Ben sadece bu takıma helal olsun diyerek alkışlayacağım. Son topa kadar mücadelemi iste budur. 18 yıl sonra ilk final keske kupayı alabilseydik ama olsun bu sonuçta bana ilerisi için moral verdi. Bence bu takım alkışı hak ediyor, çünkü mücadele ediyorlar

Ben maçtan önce Galatasaray ın rahat kazanacağı bir maç olur demiştim.Normal şartlarda tabi.

Ancak normal şartlarda oynanan bir maç olmadı maalesef.Ben yenildik saymıyorum.Kim ne düşünürse düşünsün gerçek bu.Derinlemesine yazacak değilim.Herkes herşeyi gördü.

Yalnız Ender in bu takımda işi olmadığını düşünüyorum.Sağlam gerekçelerim var ancak uzun uzadıya bunlarıda yazacak değilim.Gene bilenler beni anlamıştır deyip geçiyorum.

Takımın diğer oyuncularından ve koçtan memnunum şu an için.

Bu şerefsiz federasyon hersene tüm kupaları fenere vermek için herşeyi yapıyor.Hakemleri ayartıyor, fikstürü ayartıyor,yani ben Hawkins'in olayında bile şüpheleniyorum.Bunlar herşeyi yaparlar çünkü.Hele lgtv3 Allah sizi bildiği gibi yapsın.O badem denen herif ve ekürisi resmen uşaklar konuşmaları bir dinleyin fb tv den anlatsalar böyle olmaz yani.İnşallah batarsın lgtv basketi bile size veren federasyonda batar inşallah...
Bizde de ne kısmet var ya yeni gelen adamın bile burnu kırılır bu ne yahu isyanım yaradana değil ama Murat Özyer derhal istifa etsin.

Öncelikle kişisel olarak bu turnuvada beklentilerimi karşılayan takımımızı ve Ergin Ataman'ı tebrik ederim.Olay illa kupa kazanmaktan ibaret değil.

Maçı izlemedim ama yorumlara bakılırsa hakemler gerekeni yapmış.Zira rakip Fenerbahçe ve final maçı ise onlara karşı nasıl bir psikolojik üstünlüğümüz olduğunu cümle alem biliyor.Hakemler de bunun bilincinde olacak ki bu açıdan durumu eşitlemeye,hatta Fenerbahçe lehine çevirmeye çalışmışlar ve başarılı olmuşlar.Neyse böyle olunca ileride bir yerde acı bir şekilde çıkıyor karşılığı.Bize karşı final kazanmanın tadını çıkarsınlar şimdilik.Takımın çabasını görmek yeterli.Sakatlık,yorgunluk,doping olaylarına girmiyorum bile.

Son olarak şu 3-5 günlük süreçte takım ve coach beni kendilerine inandırdılar.Açıkçası hiç güvenim ve inancım yoktu fakat şu süreçte yaptıklarımız beni geçen seneki inancıma ve güvenime yaklaştırdı.Umarım ligde ve Avrupa'da gereken mücadeleyi gösterip gerçek büyüğün kim olduğunu dosta düşmana gösteririz.

Ne garip değil mi, her Fener maçı öncesi normal şartlarda kazanırız, şöyle oynarız böyle yaparız demek zorunda kalıyoruz.

Ama yine ne gariptir ki, daima anormal şartlarda mücadele etmek durumunda bırakılıyoruz.

Gün gelecek yapılanların cezasını yapanlar ve yaptıranlar çekerken, biz hakkımızı geç de olsa misli ile alacağız. Bu dünyada kimsenin yaptığı yanına kar kalmadı, kalmaz da..

Şöyle bir pozisyon vardı,kimse söz etmemiş.Şöyle ki; Bir pozisyonda satoda kanama oluyor,hakem kenara gönderiyor.Satoda hakeme veriyo azarı,bir vurmadığı kalıyor.Hakemden tepki yok.Yanlı sunucuların dediğine bakın.
-Çok tecrübeli hakem ,olayı görmezden geldi....

Bune şimdi....

Şöyle bir pozisyon vardı,kimse söz etmemiş.Şöyle ki; Bir pozisyonda satoda kanama oluyor,hakem kenara gönderiyor.Satoda hakeme veriyo azarı,bir vurmadığı kalıyor.Hakemden tepki yok.Yanlı sunucuların dediğine bakın.
-Çok tecrübeli hakem ,olayı görmezden geldi....

Bune şimdi...

Ben de takıldım o olaya. Bizim yalaka eküriler oyuncu psikolojisinden dolayı, canı yanmıştır bağırsa da teknik faul vermemeleri normal dediler. O zaman her oyuncu herhangi bir faul pozisyonunda canı yandığında hakemin üstüne yürüsün, bağırsın, çağırsın. Ne güzel dünya ? Ayrıca canın yanması sadece bundan ibaret değildir. Bu gün hakemlerin verdiği yanlı ve yanlış kararlar ile Ergin Hocanın da yüreği acıdı kenarda. Şimdi hakeme 2 çift laf etse sineye çekeceklerini mi sanıyorsunuz ?
Bilindiği üzere bu TBF'nin, bu hakemleri Orhun Ene sahaya dalmasa teknik faul vermeden o maçı bitirteceklerdi kendisine. Yazık.

Sene oldu 2030 hala Fenerbahçe maçı,hala Murat Biricik,hala kasti ve rezalet düdükler.Sonuç olarak bizden alınıp rakibe verilen maç.Kupayı umursamıyorum ama içerisi kaynarken kazanmamıza ramak kalmıştı.Daha beteri Murat Biricik ve cinsleri hala birincil aktör buralarda.