TR Kupası Finali | Galatasaray 57 - Fenerbahçe 63

Fener Ülker´in iyi olmadığı dönemde şartlar ne olursa olsun bu maçı almalıydık diyor bir yanım, ama diğer yanım ne kadar emek harcarsan harca hakem üçlüsü kupanın adresini önceden belirlemiş diyorum.

Bu hakemler açıklandığında maçı kazanabileceğimizi düşünen varmıydı ki? Adam göz göre göre potaya temas ediyor ama sayıyı veriyorlar en kritik yerde. Dirsek attı diye Gordon diskalifiye ediliyor ama Andersen'e ses yok. Böyle pasif yönetim olduğu sürece böyle final maçlarında çok bir şey beklemeyin bence. Her şeyden önce şubeye adam gibi işini bilen, oyuncuları kaçırmayacak idareciler lazım.

Hawkins domercant ve göksenin kadroda olsalardı bu maçı almayı bırak bu sene kesin şampiyon olurduk şanssızlıkta cabası. federasyon hakkında ne konuşalımki yıllardır kimlerin hizmetinde olduğu belli.

Defalarca söyledim. İşte sorunumuz bu. Domdom, Hawkins ve Göksenin olsa hakemler devreye girse bile kazanırdık. Rakipleri yenme gücümüz hala var ama hakemleri yok. Sezon sonu yine aynısı olacak. F.Ülker eşleşmesinde yine hakem faciaları yaşanacak. Farklı bir şey bekleyen var mı?

Kaya Peker,Oğuz Savaş,Emre,Topuz ve türevleri hep Feneri mi buluyor yoksa Fener mi onları buluyor ? Bu kadar karaktersiz adamın bir camia altında toplanması eşine pek rastlanan bir durum değil

macvanın finaldeki rezil performansını bu para muabbetine bağlıyorum ve adama hak veriyorum. oyna oyna bi yere kadar yani. ben de gitsem partizana 3 ay param ödenmese yeter lan ben enayimiyim derim ve salarım kendimi.

Kenardaki oyuncuların ayağa kalkması bile yasakken. Kenradaki yaratık (Kaya Peker) oyuncumuzu taciz ediyor. -fiziksel temas var- üstelik hakem de görüyor olayı eliyle garip bir hareket yapıyor. Maçın bitmesine 1 küsür dakika var. Bench e teknik faul çalması gerek ama "HERŞEY KONTROL ALTINDA!!!"
Geçen sene Semih Özsoy un Recep Anakaralı ile diyaloğu çarşaf çarşaf gazetelerde yayınlanmışken, hiç bir şey yapılmazsa daha çok söylenir dertleşiriz bu platformlarda....

http://s14.directupload.net/images/130211/cncyb6sh.swf

Kenardaki oyuncuların ayağa kalkması bile yasakken. Kenradaki yaratık (Kaya Peker) oyuncumuzu taciz ediyor. -fiziksel temas var- üstelik hakem de görüyor olayı eliyle garip bir hareket yapıyor. Maçın bitmesine 1 küsür dakika var. Bench e teknik faul çalması gerek ama "HERŞEY KONTROL ALTINDA!!!"
Geçen sene Semih Özsoy un Recep Anakaralı ile diyaloğu çarşaf çarşaf gazetelerde yayınlanmışken, hiç bir şey yapılmazsa daha çok söylenir dertleşiriz bu platformlarda....

http://s14.directupload.net/images/130211/cncyb6sh.swf

Ben bu pozisyonu henüz gördüm. İnanılır gibi değil! O pozisyona göz yuman hakem, acaba maçtan sonra bu hatanın hesabını sormazlar mı diye düşünmedi mi? Böyle rahatlık olur mu, bir hakem bu kadar göstere göstere tarafını nasıl ortaya koyabilir?

Kaya Peker acaba daha önce bir yerden haber mi almış da, benchdeyken bu kadar rahat oyuna ve oyuncuya müdahale edebiliyor? Yani normal şartlarda yaptığı hareketin teknik faul olduğunu biliyordur, çünkü kendisi 13-14 senedir profesyonel basketbol oyuncusu...

Ülker derbisi esnasında tüm salonun Fener benchine üzerinde kaya ile ilgili birşeyler bulunan havlu atması cezaya neden olmayacaksa güzel bir tepki olur sanki.

Kaya Peker de karakter yokmuş bunu iyice anladım. Efesde (Beşiktaşta olabilir) iken kendisine ana avrat küfür yağdıran ve maç esnasında döven taraftarların takımına gitmek karaktersizğinin belirtisiydi ama geçen gün yaptığını karaktersizler bile yapmaz. Karaktersizlik bile 10 gömlek fazla olur Kaya'ya. Kaya'nın tarifi yok. Allah ıslah etsin...

En çok sizin olağanüstü emeğinize üzülüyorum aslan parçaları. Gri formalı hırsızlarca kupamız çalınsa da bu mücadele azmini hiç unutmayacağım.

B_aa200ff105e6f8f1ca3d14b67da65ca8.jpg

Mağlubiyeti tamamen hakemlere yıkmak istemem. Gayet iyi oynadığımız turnuvanın son 7 dakikasında piller bitti herkesin ve bütün psikolojik ve fiziksel zaaflar ortaya çıkınca, kırılma toplarında çok kötü oynadık. Aslında direncimiz beklediğimin çok üstündeydi bu turnuvada. Onca sıkıntı, sakatlık, vs'ye rağmen koç takımı çok iyi toparlamış ve konsantre etmişti kupaya. Finalde de çok iyi savaştı çocuklar ama dediğim gibi, yorgunluk, banktan yeterli katkı gelmemesi derken bir yerde gardlar düştü.

Aslına bakılırsa son çeyrekte 7,5 dakika filan kala 48-43 öndeyken küçük bi maçı kırma şansı yakakaladık ama Dong nerdeyse 3'lük çizgisinin oradan şut atınca girmedi tabi haliyle. Orada farkı 7'ye çıkarabilseydik kırabilirdik maçı belki ama olmadı işte.

Hakem faciasına ise daha sonra değineceğim.

Kırk dakikalık maça, yirmi dakikalık hakem hataları ile ilgili program yapılıp o dakikalarda yetmiyorsa söylenecek ne var ki. Yazıklar olsun emek hırsızları + fenerasyon