TR Kupası Finali | Galatasaray 57 - Fenerbahçe 63

Bu mücadeleye,takıma helal olsun başka bir şey demiyorum.Bu maçtan sonrada eleştirenler olursa takımı Galatasaraylılığından şüphe ederim..

bu takımı o kupa seranomisine benim bildiğim ERGİN ATAMAN ÇIKARMAZ . 3-5 şerefsiz toplanıp kendi aralarında alıp versinler kupalarını oynasınlar tiyatrolarını !!!

ender 0/2 dudley 0/2 atınca şansımız da kalmadı.Sayı bulmakta zorlanıken serbest atışları da atamayınca maç gitti.Ayrıca Emirin atışında çembere edilen müdahaleyi de görmeyen yoktur herhalde.

fener camiası bu kupayı murat biricik ve mehmet keseratar´a adasınlar çok yakışır ikisine de insanların emeklerini çalıyorlar terlerine ihanet ediyorlar allah bunların hesabını sormayacak mı ey aymazlar, yazık size sizi doğuran anaya!!!

Yorgunluğa teslim olduk.Periyot boyunca ince ince geldiler,ne yazık ki reaksiyon dahi gösteremedik.Biraz Engin ,biraz da kenardan gelen Marko reaksiyon göstermeye çalıştı ancak yetmedi.

Takım güzel mücadele etti. Kazanmamız mucize olurdu, yapılanlar da düşünülünce mucize gerçekleşmedi. Finali kaybetmek başarısızlık değil. Kupa üzerinden takımın eleştirilecek ya da övülecek bir noktası yok.

edit: Ender'den gerçekten pek katkı gelmiyor. Hoca da bu durumdan rahatsız gibi. Marko'yu beğendim iş yapar. Lige konstanstre olalım artık.

Oğuz 4 faul son dakikalarda engin´e oyle bir kalça çıkardı kı... Bunu görmemek için...Buradan maç döndü. Ayrıca marko´nun pozisyonunda andersen tokadı var. Son saniyedeki çember olayı . Bunlar ilk akla gelenler.

Sinirden ağlayacağım nerdeyse, allah kahretsin sizi Azizin ve Turgay'ın uşakları!

Yönetim sessiz kalırsa onlara da lanet olsun.

Ender hariç formanın hakkını veren aslanlara ve Ergin hocaya helal olsun. BU şartlarda bu kadar.

Skor 59-57 iken Emir'in attığı baskette McCalebb net bir şekilde çembere temas ediyor, sayı iptal edilmeliydi. O sayının verilmesi takımın moralini de olumsuz etkiledi, belki skor eşitlenecek ve oyunun akıbeti bambaşka bir yere gidecekti. Maçın içinde de hakem tüm takdir haklarını ve kritik pozisyonları Fenerbahçe Ülker lehine çaldı. Fenerbahçe futbolda şikeden ceza almayınca, hakemlerin hepsi aleyhlerine karar verme konusunda çok daha tedirgin davranıyor. Masa başı politikaları uzak ara Türkiye'de lehine en iyi kullanan kulüp...

Diğer yandan maçın en kritik anlarında Ender ve Dudley'in son kullandığı 4 serbest atışın kaçması ve maçın genelinde takımın çok çok kötü bir dış atış yüzdesiyle oynaması belirleyici oldu. 11% ile üçlük atınca skoru rahatlatmak mümkün değildi. Ayrıca Fenerbahçe Ülker çok fazla ikinci şans hücumu yaptı, hücum ribaundları da belirleyci bir diğer etkendi.

Daha çok çalışmak lazım...

Ergin Ataman'ın maç sonu açıklamaları:

Tum yasadigimiz sikinti ve zorluklara karsin 5 gun boyunca aslanlar gibi savasan ama son dakikada kacan faullerle kaybeden takimimi alkisliyorum.

Sporda kazanmak kadar kaybetmenin de bilinci icinde tum FB takimi oyuncu, teknik ve idari kadrosunu kutluyorum.

Macin tekrarini videodan izlemeden hakemlerle ilgili konusmak istemiyorum ama son periyodu cok dikkatli izleyip sonrasinda gorusumu yazacam.

Sevgili galatasaraylilar bugun bu kapiyi elimizden kacirdik ama bu takima inanin en buyuk kupa turkiye sampiyonlugu bizim olacak!