TR Kupası | Galatasaray 72 - 64 Anadolu Efes

2 hafta önce almıştım biletleri,İstanbul'da olmadığımız için destekleyemiyoruz takımımızı. İnş güzel bi atmosfer oluştururuz.Efes'i yenersek kupayı da alacağımızı düşünüyorum.

Oyunsal olarak zerre kadar umudum yok fakat hocanın dediği gibi biz Galatasaray'ız, Galatasaray'da imkansız diye bir şey yoktur. Şanstan daha fazlasına ihtiyacımız var. İnşallah alnımızın akıyla çıkarız maçtan.

Ligde 10 sayı ile çok rahat bir oyundan sonra yendiğimiz maçtan farklı olarak goksenin-hawkins gitti (domercantı saymıyorum 10 dakika zorlanarak sakat sakat oynadı) arroyo ve marko geldi...Sorun gidenlerden gelenlerden çok mental....Hawkins varkende takımda bir düşüş olduğunu mutsuz olduklarını konuşuyorduk (Ödemeler yapılmıyor vs)... Gene yeneriz, yeterki sezon başındaki gibi bir arada oynamaktan zevk alan,mutlu, savunma yapan, her top ve ribaund için savaşan bir takım olalım...Eninde sonunda özümüze döneceğiz zatende umarım bu maç olur...

Yalnız ligdeki maçta ne oynamıştık yahu. Resmen elimizi kolumuzu sallaya sallaya yenmiştik. Macvan, Hawkins, Furkan, Domercant, Gordon... Darmadağın etmiştik Efes'i.

Arroyo, Gordon, Macvan ve Cenk'in katkıları çok önemli olacak. Markoishvili de devreye girerse iyi olur bizim için. Ama özellikle saydığım 4 basketbolcumuzun hücum katkısı çok önemli. Tabi son iki maçta savunmadaki mevcut dağınıklığımızı da üstümüzden atmamız gerekiyor.

Başta Ergin hoca olmak üzere tüm takımımıza başarılar.

Efes çok formda, Euroleague ve Lig'de dolu dizgin gidiyorlar, ama yenilmeyecek takım değiller.
Ergin hoca, bu tip maçları sever %100 eminim değişik bir planı vardır. Efes %51 olarak gözükse de çok keyifli bir maç olacağı kesin.
Efes'i geçersek sonraki rakip %99 Banvit.
8'linin diğer tarafı ise karışık. Final için 3 tane güçlü aday var.

Efes formda, biz ise an itibariyle dengesiz performanslar sergileyebilen bir takımız. En büyük umudum ise Ergin Ataman'ın hedef maçlara takımı iyi konsantre edip, iyi hazırlaması.

Staff ve taraftar olarak biz, diğer tüm ölçütlerde Efes avantajlı.
En önemli silahımız Ergin hocanın bu tür maclardaki basarisi. Ayrıca onun (diğer takımların basindayken) Efese karsı ne kadar başarılı olduğunu da biliyoruz. Aslanlarıma basarılar...

Ben de yukarıdaki yorumlara katılıyorum. Efes bize göre daha formda ve avantajlı duruyor. Ancak Ataman bu tip kaos ortamlarını sever ve takımı iyi motive eder.

Dikkatten kaçmaları gereken bir detay var. Hawkins'in B numunesinin sonucu maçtan once gelecek gibi. Bu durumda negatif çıkarsa takıma ayrı bir motivasyon da olabilir. Tabiki tersi durum da olumsuz etkiler.

Maçla ilgili olmayan bütün yorumlar silinecektir. Bu forumu okuyan hiç kimse sizin maç ile alakasız yorumlarınızı okumak zorunda değil. Tekrarı halinde ceza verilecektir.

Arca kardeşim bu şekilde sert bir mesaj yazacaksan öncelikle kimi ve neyi kastettiğini daha net ifade edebilirsin. Yukarıdaki yorumları tekrar okudum ve genel olarak herkes maç, takım ve atmosfer ile ilgili yorumlar yazmış. Tek istisna TV yayını ile ilgili olanlar. Başka bir konu var ise lütfen başlık açarken yazılabilecekleri maddeler halinde belirtin. Aksi taktirde biraz sert kaçmış gibi geldi bana.

Sevgiler

Arca kardeşim bu şekilde sert bir mesaj yazacaksan öncelikle kimi ve neyi kastettiğini daha net ifade edebilirsin. Yukarıdaki yorumları tekrar okudum ve genel olarak herkes maç, takım ve atmosfer ile ilgili yorumlar yazmış. Tek istisna TV yayını ile ilgili olanlar. Başka bir konu var ise lütfen başlık açarken yazılabilecekleri maddeler halinde belirtin. Aksi taktirde biraz sert kaçmış gibi geldi bana.

Sevgiler

erhan abi, silinen yorumları görmedim sanırım ondan..şuan listedeki yorumlar için değil yani arca'nın nazik uyarısı..

Bu kadar karamsarlığa gerek yok. Pota altı bizim, 3 sayı çizgisinin gerisi onların olacak. Umarım Vujacic-Farmar gibi skorerlerini 15 sayının altında tutarız.

hiç umudum yok
çünkü motivasyonumuz çok dağıldı
efes rahat bir galibiyet alır bence
avrupa da da işimiz çok zor
artık herşeyimizi lige vermeliyiz