Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu kadar kötü 3 lük mahalle maçında bile atmıyorlar yahu ayıptır !! Airball atsalar neyse diycem, çemberin o kadar berbat bir noktasına atıyorlar ki topu !
Son 10-11 saniye kalmadan hücum etmek için çaba sarfetmiyoruz. Yay gerisinde takılıyoruz falan. Arroyo'ya yapılan fauldu sanki. Yine kötü bir gece takım için.
ilk yarı gerçekten kötü basket oynadık. bir oyuncuya ayrı bir parantez açacağım. manuchar. eğer bundan sonraki maçlarda da böyle sorumluluk almadan oynayacaksa hemen gitsin. hawkins'in yerine aldığımız adam, böyle bir hedef maçta ilk yarı sadece 1 top kullanarak oynamamalı. hawkins'le karşılaştırmıyorum. yanlış anlaşılmasın.
soyunma odasına skor olarak onlar , moral olarak sa biz önde gittik hangisini tercih ederdin deseler bendemoral açıda iyi girmeyi tercih ederdim. Güzel yapmaya başladığımız şey yarının sonunda savunmamızı sertleştirmemiz özellikle savunmada doğru pozisyon alıp yaptırdığımız hücum fouller oldu ki bu çok önemliydi efesin pota altı 3er foul aldı (semih-barac) buda demek oluyor ki pota altında 2. yarıda çok daha dominant olacağız demektir bu maçın anahtarı içeriye penetreler ve pota altına indirilen toplar olarak belirlendi. şimdi bunu yapacak mıyız yoksa yapmayacak mıyız kazanmak ve kaybetmek bu sorunun cevabına bağlı bence. Başarılar 2. yarıda ASLAN YÜREKLİLER...
Sadece bu maça özel değil, istikrarlı şutör sıkıntımız olduğunu düşünüyorum.Bazı maçlarda cenk,bazı maçlarda arroyo bazende macvan günü kurtaracak ama Domercant'a çok acil bir şekilde ihtiyaç var diye düşünüyorum.