Göksenin yok, Domercant sakat, Hawkins'de gitti diyerek mevcut oyuncuların emeklerine ve kapasitelerine saygısızlık etmiş olmuyor muyuz?!.. Dün kötü sonuçlar alındı, uzun lig maratonunda yine kötü sonuçlar yaşanabilir, takımın kötü oynadığı günler de olabilir ama, bu takım sene sonuna bu kadroyla yürüyecek. Benim dileğim o ki, önümüzdeki yılda birkaç değişiklik dışında kadro korunup, istikrar yakalansın; birbirinin göz hareketiyle anlaşan bir takım ortaya çıksın.
Evet, Göksenin sakatlandı ama, o sakatlanmadan önce daha az süre alan Cenk daha fazla sorumluluk alıyor ve hala ritmini bulamayan; çok az süreyle oynayan Engin Atsür var. Onun da ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu biliyoruz, yeter ki biraz istikrar ve güven yakalasın.
Domercant'ın yerine Arroyo, Hawkins'in yerine ise Markoishvili geldi. Yani rotasyonda bahsedildiği gibi bir eksiklik yok. Belki oyuncu özellikleri farklılık gösterip tartışılabilir ama, Arroyo'da, Markoishvili'de kendilerini ispatlamış oyuncular.
Ben bugünkü maçın, bir önceki Banvit maçından çok daha farklı bir havada ve sertlikte geçeceğini düşünüyorum. Banvit dün kendini yormadan rahat bir galibiyet alsada, bugün gerçek bir çarpışma yaşayacaklar.
Manu, Engin ve Boni'nin biraz daha öne çıkmasını, Furkan'ın enerjisini ortaya koymasını bekliyorum...