Transfer Dosyası 2006-2007

Galatasaray Kulübü ile Ülker Grubu arasında geniş kapsamlı sponsorluk anlaşması törenle imzalandı.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki kulüp binasında yapılan anlaşma törenine kulüp başkanı Özhan Canaydın, yönetici Atilla Kınay, Ülker Grubu Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan ve Ülker Grubu Yöneticisi Ali Ülker katıldı.

Başkan Canaydın, yapılan sponsorlukların başlangıcının geçen seneye dayandığını ifade ederek, ''Bu örnek bir başlangıç oldu. Cafe Crown ile ilk adımları attık. Bu kez basketbol için Cafe Crown markası ile 5, Cola Turka markası ile futbolda 3 senelik anlaşma yaptık'' dedi.

Yapılan sponsorluğun Türk basketboluna büyük etkileri olacağını anlatan Özhan Canaydın, Cola Turka için de Ülker Grubu'na çok ciddi bir çalışma ile gittiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Cola Turka geniş ufukludur, çok ciddi bir çalışma ile karşılarına gittik. Bu iyi çalışmaların neticesi, grupla birlikte kulübümüze ve Türk sporuna katkı sağlayacaktır. Bu birlikteliğin uzun süre sürmesini diliyorum. Sizin uğurunuza inanıyorum.''

Başkan Canaydın, bu çalışmaların sonunda Galatasaray'ın Cafe Crown ile daha ciddi yatırımlara gideceğini de vurgulayarak, açılacak kafeler ve storeler ile kulübe büyük gelir elde etmeyi planladıklarını söyledi.

DOĞAN: ''PAZAR PAYIMIZ YÜKSELDİ''

Törende Ülker Grubu adına konuşan Ülker Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan ise, Galatasaray ile geçen yıl yaptıkları anlaşma ile Cafe Crown'ın pazar payını sıfırdan, yüzde 30'a yükselttiklerini ifade etti.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın yaptığı çalışmalar neticesinde, Ülker'in de sponsorluk alanında daha ileri gittiğini belirten Doğan, ''Galatasaray başkanı ve yardımcılarını kutluyorum. Bu birliktelik bizim pazar payımızı daha da yükseltecek. Biz başkalarının da bu alana girmesini istiyoruz. Yapılan bu
anlaşmalarla Türkiye'de sporun kalitesi artacak, çıtanın seviyesi yükselecek. Galatasaray Avrupa'da Türkiye'nin tanıtımını daha önce nasıl yaptıysa, aynı başarıların devamını bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Törende başkan Canaydın, Ülker Grubu'na katkılarından dolayı bir plaket hediye etti.

hayırlı uğurlu olsun işallah takımımıza yararlı olur

cemal bnce iyi bir yatirim olmus ozellikle gelecek icin fatihin takimda kaldigini var sayarsak ve hemn her macta fual problemine girdiginide dusunursek iyi bir rotasyon olur oguz gelirmi gelmezmi bilemicem aslinda cemal i cook fala izklemedim ama zaman zaman hareketli olmasindan dolayi 4 numaraya kayabilirmis gbime geliyor ayrica bnce her ihtimalle 2-3 numaralari doldurmaya sutor bir yabanci alinmali uzunlara artik yabanci gerek varmi bu dediklerimiz takima jkatilir veya takimda kalirsa yabanci gereksiz gbime geliyor uzun rotasyonuna.en azindan bir siftahimizi yaptik gerisi gelir umarim

ulkerlede anlasmanin hayirli olmasi en buyuk temenlim

arkadaşlar, içinde bulunduğumuz durum bana pek umut vermiyor..

fenerbahçe, mirsad, ömer, ibrahim gibi isimleri alıyor,
seneye euroleauge'e katılacak, ligde efes pilsen'le beraber en güçlü şampiyon adayı olacak biz hala cemal nalga, tufan ersöz gibi isimlerle ilgileniyoruz.. ne olacak, seneye yine 7. 8. sıra için savaşan bir takım olmayacak mı?

ülker niye fenerbahçe'ye daha çok yatırım yaptı, onların uyuzluğuysa biz niye ülker le sponsorluk anlaşması imzaladık? fenerbahçe bizden büyük camia mı? bunu nasıl kabul edebiliriz? onlara şampiyon kadronun iyi adamlarını verirken bize niye hiçbirşey vermediler? böyle bir antlaşmayı yönetim niye imzaladı?
ya da bizim yönetim niye bu kadar beceriksiz? ülker ile niye fenerbahçe gibi kapsamlı bir antlaşma imzalamadı..

bu antlaşmalarla resmen fenerbahçe, gs dan üstün gösterilmiştir.. hatta beşiktaş bile.. adamlar beşiktaş'a delgado'yu aldılar.. bize daha birşey göremedim.. banvit'ten sonra ülker'e de düşman yapacaklar beni..

hep şu denirdi: üç büyüklerden biri iddialı olsa diğerleri de onu kıskanıp güçlü kadro kurar.. beşiktaş final oynadı, iki yılda efes le ülker i ligde perişan etti. bizden ses çıkmadı..
fener seneye euroleauge'e katılıyor.. bizden gene bir ses yok..

basketboldaki tarihiyle fener e de beşiktaş a da fark atacak olan galatasaray şu anda bu hallerde.. bu da tabii ki yönetimin suçudur.. okan buruk ve tolga seyhan gibi iki gereksiz transfere vereceğin parayı basketbola ayırsan hiç demeyeceğim.. çünkü istese bu kulüp basketbola ayrılacak 1 milyon dolar bulur.. o para da bizi iddialı yapar.. ama nerdeee??

outlaw sen tufan ve cemal i küçük görmeye devam et sen de hiç sevmediğim nba manyağı adamlardansın murat özyer gelir beğenmessin genç ve yetenekli oyuncular gelir beğenmessen ne biçim adamsın sen ya illa galatasaray phil jacksonla le bron james in mi gelmesi lazım senin üzerine ölü toprağı serpilmiş hayatta hiç bir şeyden memnun olmuyorsun türkiyede herkes senin gibi düşünseydi türk oyuncu yetişmezdi admin abiler özür dilerim içimi döktüm çünkü hiç bir insan galatasaray formasını giymiş veya giyecek olan oyuncularla ilgili ukalalık yapamaz dalga geçemez :atki

kamil' Alıntı:
outlaw sen tufan ve cemal i küçük görmeye devam et sen de hiç sevmediğim nba manyağı adamlardansın murat özyer gelir beğenmessin genç ve yetenekli oyuncular gelir beğenmessen ne biçim adamsın sen ya illa galatasaray phil jacksonla le bron james in mi gelmesi lazım senin üzerine ölü toprağı serpilmiş hayatta hiç bir şeyden memnun olmuyorsun türkiyede herkes senin gibi düşünseydi türk oyuncu yetişmezdi admin abiler özür dilerim içimi döktüm çünkü hiç bir insan galatasaray formasını giymiş veya giyecek olan oyuncularla ilgili ukalalık yapamaz dalga geçemez :atki
arkadasim biraz yavas ol senden yasca buyuk konustugun kisi ona gore lafini et herkez dusuncesini soyler o bu transferleri yetersiz gormus goruyo olabilir bu gayet dogal okan buruk ta GS formasi giycek ama hepimiz her turlu lafi her turlu ukalaligi yapicagiz sonucta biraz dikkatli ol sadece

gazetede çikan haberlerde murat kayada oguz savasta iç ve dis transferde herhangi 1 gelisme yokmu

kamil tabii ki ukalalık yapacağım.. sürekli ezip durduğumuz fenerbahçe ibrahim'i, mirsad'ı, ömer'i getirirken sen murat kaya ve cemal gibi isimlerle yetineceksen, adamlar euroleague'ü düşünürken sen ligde ilk 8'i düşüneceksen tabii ki bu transferler seni mutlu eder.. ben NBA manyağı fln değilim.. ukalalık yapmak istemiyorum ama gs'ı da ve durumunu da senden daha iyi bildiğime eminim.. evet belki kobe'yi getiremeyiz ama efes'in getirdiği drew nicholas'ı getirebiliriz.. bu takımın sadece şampiyonluk açık artırmasında 2 trilyon kazandığını unutma.. yani gs spor kulübü, açlık sefalet içinde bi kulüp değil.. herkesi durumuna göre değerlendireceksin..

koch' Alıntı:
BuRaKGS' Alıntı:
koch' Alıntı:
ARdaQue' Alıntı:
Bilmeyenler için :

http://www.megabasket.net sıkı Galatasaraylı Nejat SAYDAM' ın kurduğu ve editörlüğünü yaptığı bir internet sitesidir.
Ukalalık olmasın da soyisim Sayman olmalı.

:) :) admınlerde hata yaapr ..

ii oyuncu ama bence abartmayalım oguz savasında bıze gelme dusuncesını varsayarsak FATIH OGUZ CEMAL BURAK UMUT HUSEYIN takım da herkes pıvot bıde yabancı gelır..ılgınc oldu sankı ama sanıom kı HUSEYIN ve UMUT la sozlesme ımzalanmaz.
Hüseyin'i bilmem de Umut kalsa iyi olur.
umut karşıyaka ya transfer oldu.ayrıntılar megabaskette

Outlaw' Alıntı:
kamil tabii ki ukalalık yapacağım.. sürekli ezip durduğumuz fenerbahçe ibrahim'i, mirsad'ı, ömer'i getirirken sen murat kaya ve cemal gibi isimlerle yetineceksen, adamlar euroleague'ü düşünürken sen ligde ilk 8'i düşüneceksen tabii ki bu transferler seni mutlu eder.. ben NBA manyağı fln değilim.. ukalalık yapmak istemiyorum ama gs'ı da ve durumunu da senden daha iyi bildiğime eminim.. evet belki kobe'yi getiremeyiz ama efes'in getirdiği drew nicholas'ı getirebiliriz.. bu takımın sadece şampiyonluk açık artırmasında 2 trilyon kazandığını unutma.. yani gs spor kulübü, açlık sefalet içinde bi kulüp değil.. herkesi durumuna göre değerlendireceksin..
nicholas gibi birini getirebiliriz. çünkü geçen sene basketbolda 2milyon dolar bağışlanmış düşünsenize o parayı kullansaydık daha neler olurdu.o paraya 2 ya da 3 tane süper star alınabilirdi.inanılmaz olaylar yaşanıyor şok oldum.semih haznedaroğlu geçen sene basketbolda kullanılmayan 2 milyon dolar bağışlandı diyor.nereye bağışlandı,niye kullanılmadı.nedir bu ya

arkadaslar megabaskette okudum umut yenice karsıkaya gitmis

Transfer çalışmalarına devam eden Karşıyaka Basketbol Takımı,geçen sezon Galatasaray'da fazla dakika alamayan Umut Yenice'yi transfer etti...
2.08'lik pivotun transferi bugün netlik kazandı. Yenice önümüzdeki günlerde İzmir'e giderek sözleşme imzalayacak. Umut Yenice'ye ödenecek transfer ücreti açıklanmadı...

kaynak:megabasket.net

biglion' Alıntı:
kamil' Alıntı:
arkadasim biraz yavas ol senden yasca buyuk konustugun kisi ona gore lafini et herkez dusuncesini soyler o bu transferleri yetersiz gormus goruyo olabilir bu gayet dogal okan buruk ta GS formasi giycek ama hepimiz her turlu lafi her turlu ukalaligi yapicagiz sonucta biraz dikkatli ol sadece

surada bır gercek war kı elıne klawye alan yazı yazıyor acılen yas sınırlaması gerekıyor forumumuza yoksa burada cok buyuk tartısmalar gececek

Yeni nesil in eline klavye vermesen de böyle. Garip ama gercek. Bizler 15 yaslarında susardık, agzımızı bile açamazdık büyüklerimizin oldugu yerde ama artık yeni jenerasyon icin durum bu sekilde degil.

Ancak kullanıcılar birbirlerini kırarak rencide edici yazılar yazarlarsa cezalarına da razı olacaklardır. Bunu zaten biliyorlar.

Outlaw' Alıntı:
arkadaşlar, içinde bulunduğumuz durum bana pek umut vermiyor..

fenerbahçe, mirsad, ömer, ibrahim gibi isimleri alıyor,
seneye euroleauge'e katılacak, ligde efes pilsen'le beraber en güçlü şampiyon adayı olacak biz hala cemal nalga, tufan ersöz gibi isimlerle ilgileniyoruz.. ne olacak, seneye yine 7. 8. sıra için savaşan bir takım olmayacak mı?

ülker niye fenerbahçe'ye daha çok yatırım yaptı, onların uyuzluğuysa biz niye ülker le sponsorluk anlaşması imzaladık? fenerbahçe bizden büyük camia mı? bunu nasıl kabul edebiliriz? onlara şampiyon kadronun iyi adamlarını verirken bize niye hiçbirşey vermediler? böyle bir antlaşmayı yönetim niye imzaladı?
ya da bizim yönetim niye bu kadar beceriksiz? ülker ile niye fenerbahçe gibi kapsamlı bir antlaşma imzalamadı..

bu antlaşmalarla resmen fenerbahçe, gs dan üstün gösterilmiştir.. hatta beşiktaş bile.. adamlar beşiktaş'a delgado'yu aldılar.. bize daha birşey göremedim.. banvit'ten sonra ülker'e de düşman yapacaklar beni..

hep şu denirdi: üç büyüklerden biri iddialı olsa diğerleri de onu kıskanıp güçlü kadro kurar.. beşiktaş final oynadı, iki yılda efes le ülker i ligde perişan etti. bizden ses çıkmadı..
fener seneye euroleauge'e katılıyor.. bizden gene bir ses yok..

basketboldaki tarihiyle fener e de beşiktaş a da fark atacak olan galatasaray şu anda bu hallerde.. bu da tabii ki yönetimin suçudur.. okan buruk ve tolga seyhan gibi iki gereksiz transfere vereceğin parayı basketbola ayırsan hiç demeyeceğim.. çünkü istese bu kulüp basketbola ayrılacak 1 milyon dolar bulur.. o para da bizi iddialı yapar.. ama nerdeee??
şu anda iktritardakiler fenerbahçeli ve bildiğim kadarıyla ülkerin de ortağı.şimdi bu durumda sen en büyük payın galatasaraya yönetim beceriksizliğinden dolayı verilmediğini düşünüyorsan,bence yanlış düşünüyorsun.ömer,mirsad,ibrahim zaten üçü de koyu bir fenerbahçeli.ülker kapandıktan sonra zaten üçüde tuttukları takıma gittiler.şimdi bizim ise efes pilsen'den kerem gönlüm'ü,ermal'ı,granger'ı getirme ihtimalimiz olmadığına göre mecburen murat kaya,tufan,cemal gibi geçen sene iyi bir performans sergilemiş tbldeki her takımın kadrosunda rahatça oynayabilecek olan oyuncuları transfer etme çabasındayız ve bence doğru yoldayız.ben bu sene iddalı bir kadro kuracağımız inancındayım.sana katıldığım önemli bir nokta var,eğer yönetimimiz işi bilseydi ve kendilerine güvenseydi fb'nin bizden üstün gösterildiği anlaşma yapmazlardı

surada bır gercek war kı elıne klawye alan yazı yazıyor acılen yas sınırlaması gerekıyor forumumuza yoksa burada cok buyuk tartısmalar gececek[/quote]
abi insanlık yaşla ölçülmez biz büyüklerimize saygısızlık yapmayız.yapanlar kendileri düşünsün aynaya bakıp da...
ama kısmi olarak haklısın abi.benim de bi saygısızlığım olursa uyarın beni abi...

GALAT-ASIR-AY' Alıntı:
Outlaw' Alıntı:
nicholas gibi birini getirebiliriz. çünkü geçen sene basketbolda 2milyon dolar bağışlanmış düşünsenize o parayı kullansaydık daha neler olurdu.o paraya 2 ya da 3 tane süper star alınabilirdi.inanılmaz olaylar yaşanıyor şok oldum.semih haznedaroğlu geçen sene basketbolda kullanılmayan 2 milyon dolar bağışlandı diyor.nereye bağışlandı,niye kullanılmadı.nedir bu ya
bu olay hakkinda ayrintili bilgi verirmisiniz nedir bu 2 milyon dolar olayi

Outlaw' Alıntı:

Sevgili arkadaşım ya bazı şeylerde3n cidden haberin yok yada var ama laf olsun diye konuşuyorsun. Evet transfer beğenip beğenmemek senin fikrin olabilir ancak bazı yazdıklarını da biraz düşünerek yazacaksın ve haddini bileceksin. İki üç adam almaklamı fb hep bizi ezip duruyor. Boşa kıonuşmak ne kadar güzel değilmi? Fikir üretmek ise genellikle hepimizde olduğu gibi yok.