D
dirk nowitski
Misafir
bu olay hakkinda ayrintili bilgi verirmisiniz nedir bu 2 milyon dolar olayi[/quote]
tamam ögrendim cafe crown dan dolayi 2 milyon dolar alcakmisizdirk nowitski' Alıntı:pardon arkadaşlar bi önceki mesaj yablış oldu.sevgili 1905 bu 2 milyon dolar olayı şu:erman kunter'in takımın başına getirmenin düşünüldüğü dönemde yönetim basketbola 2 milyon dolar ayırdığını açıklamıştı,şimdi hala geçerli mi bilmiyorum
Ciddi bir kaybımız.Sırtı dönük oyunu iyi oynuyordu.Bileği düzgündü.Kötü oldu.eskiya67' Alıntı:arkadaslar megabaskette okudum umut yenice karsıkaya gitmis
Transfer çalışmalarına devam eden Karşıyaka Basketbol Takımı,geçen sezon Galatasaray'da fazla dakika alamayan Umut Yenice'yi transfer etti...
2.08'lik pivotun transferi bugün netlik kazandı. Yenice önümüzdeki günlerde İzmir'e giderek sözleşme imzalayacak. Umut Yenice'ye ödenecek transfer ücreti açıklanmadı...
kaynak:megabasket.net
kaynak ne?ahadana' Alıntı:murat kaya transferi tamam. ama niye imza atilmiyor diye merak eden varsa; mevzu tamamiyle bonservissiz almak ile alakali. her an buyuk kolej kapanabilir. kapanirsa murat kaya bonservissiz serbest kalacak. bu sebeple imza attirmak icin bekliyor yonetim.
dirk nowitski' Alıntı:kaynak ne?ahadana' Alıntı:murat kaya transferi tamam. ama niye imza atilmiyor diye merak eden varsa; mevzu tamamiyle bonservissiz almak ile alakali. her an buyuk kolej kapanabilir. kapanirsa murat kaya bonservissiz serbest kalacak. bu sebeple imza attirmak icin bekliyor yonetim.
kaynagini bilsek daha iyi olur haberin güwenilir 1 kaynakmi?ARdaQue' Alıntı:dirk nowitski' Alıntı:kaynak ne?ahadana' Alıntı:murat kaya transferi tamam. ama niye imza atilmiyor diye merak eden varsa; mevzu tamamiyle bonservissiz almak ile alakali. her an buyuk kolej kapanabilir. kapanirsa murat kaya bonservissiz serbest kalacak. bu sebeple imza attirmak icin bekliyor yonetim.
Ahadana' ya kaynak sormayın :hi
Ftw' Alıntı:Barış Ermiş'i alsak ne güzel olur.Adam Hasta Gs'lı.Kuzeni arkadaşım,X'de tanır kendilerini tribünlerden.Geçen Efes-Ülker maçı oynanırken lan keşke bize gelse filan diyordum.
bütçe 2milyon dolar filan değil daha yayın gelirleri var.Başka reklamlar var.Anlamsız yazmaya devam ediyorsun.Geçen de 2 milyon dolar iyi de 2milyon euro olsa daha iyi olur gibi komik bi msj yazdın1905' Alıntı:tamam ögrendim cafe crown dan dolayi 2 milyon dolar alcakmisizdirk nowitski' Alıntı:pardon arkadaşlar bi önceki mesaj yablış oldu.sevgili 1905 bu 2 milyon dolar olayı şu:erman kunter'in takımın başına getirmenin düşünüldüğü dönemde yönetim basketbola 2 milyon dolar ayırdığını açıklamıştı,şimdi hala geçerli mi bilmiyorum
yani bütçe 2 milyon dolar mis