Transfer Dosyası 2006-2007

bu olay hakkinda ayrintili bilgi verirmisiniz nedir bu 2 milyon dolar olayi[/quote]

pardon arkadaşlar bi önceki mesaj yablış oldu.sevgili 1905 bu 2 milyon dolar olayı şu:erman kunter'in takımın başına getirmenin düşünüldüğü dönemde yönetim basketbola 2 milyon dolar ayırdığını açıklamıştı,şimdi hala geçerli mi bilmiyorum

arkadaşlar,arda vekiloğlu konusunda bilgisi olan varsa yazabilir mi?

dirk nowitski' Alıntı:
pardon arkadaşlar bi önceki mesaj yablış oldu.sevgili 1905 bu 2 milyon dolar olayı şu:erman kunter'in takımın başına getirmenin düşünüldüğü dönemde yönetim basketbola 2 milyon dolar ayırdığını açıklamıştı,şimdi hala geçerli mi bilmiyorum
tamam ögrendim cafe crown dan dolayi 2 milyon dolar alcakmisiz
yani bütçe 2 milyon dolar mis

eskiya67' Alıntı:
arkadaslar megabaskette okudum umut yenice karsıkaya gitmis

Transfer çalışmalarına devam eden Karşıyaka Basketbol Takımı,geçen sezon Galatasaray'da fazla dakika alamayan Umut Yenice'yi transfer etti...
2.08'lik pivotun transferi bugün netlik kazandı. Yenice önümüzdeki günlerde İzmir'e giderek sözleşme imzalayacak. Umut Yenice'ye ödenecek transfer ücreti açıklanmadı...

kaynak:megabasket.net
Ciddi bir kaybımız.Sırtı dönük oyunu iyi oynuyordu.Bileği düzgündü.Kötü oldu.

murat kaya transferi tamam. ama niye imza atilmiyor diye merak eden varsa; mevzu tamamiyle bonservissiz almak ile alakali. her an buyuk kolej kapanabilir. kapanirsa murat kaya bonservissiz serbest kalacak. bu sebeple imza attirmak icin bekliyor yonetim.

ahadana' Alıntı:
murat kaya transferi tamam. ama niye imza atilmiyor diye merak eden varsa; mevzu tamamiyle bonservissiz almak ile alakali. her an buyuk kolej kapanabilir. kapanirsa murat kaya bonservissiz serbest kalacak. bu sebeple imza attirmak icin bekliyor yonetim.
kaynak ne?

serdarmengi, benim haberim olmayan şey nedir?? beni bilgilendirir misin?

ayrıca iki transfer yapmakla fenerbahçe bizi tabii ki ezmez.. gs, basketbolda da futbolda da tarihiyle fenerbahçe yi açık farkla geçer..

fakat onlara daha ciddi bir yatırım yapılıyorsa ben buna kızarım.. bize ibrahim'i vermiyorlarsa trapagnier i versinler bari..

dirk nowitski' Alıntı:
ahadana' Alıntı:
kaynak ne?

Ahadana' ya kaynak sormayın :hi

ARdaQue' Alıntı:
dirk nowitski' Alıntı:
ahadana' Alıntı:
kaynak ne?

Ahadana' ya kaynak sormayın :hi
kaynagini bilsek daha iyi olur haberin güwenilir 1 kaynakmi?

Kaynak olarak kendisini de gösterse ok dir.
Biz güvenin diyorsak bir bildiğimiz vardır dimi.
Ahadana başka güzel haberler yokmu :)

sımdı gecmıs kadroyu degerlndırelım.
semsetın=kalmasını ben ısterım takımda gercekten zaman zaman sorumluluk alıp takımı surukleyebılır.
valentın= cok sonuk bı sene ıstedıgımız ıdeal oyuncu degıl
gokhan=mumkunse bızden uzak olsun
serhat=kalması gerrek oyunun savunmas tarafının cok ıı yapıo ve genc
mehmet baras=salla gıtsın ıkıncı lıgde bı takıma
burak sezgın=kaptan bızı bırakmaz...

sımdı bakıoz..
tufan-2 alt yapı-murat-cemal-dıxon (kalırsa)-fatıh yada oguz-burak-3 yabancı daha- KALIO GERIYE BI OYUNCU :s

SIZCE ILK 4 ICIN YETERLI MI BENCE KADRO COK GENC VE YABANCI SECIMLERI COK ONEMLI OLACAK !

Banvit'in kadrosu çok mu süslüydü? Nasıl 3. oldular? İyi bir koç önderliğinde savaşarak.Biz de çok iyi bir koça sahibiz.Savaşacak kadro kuruluyor.2 ya da 3 klass yabancı alınırsa alsana ilk 4 için mücadele edecek bi takım...

CİMBOM MURAT KAYA'YI BİTİRİYOR : Türkiye erkekler 1.liginde bu sezon zirve hedefleyen Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor.Koç Murat Özyer'in raporu doğrultusunda Tufan Ersöz'ü renklerine bağlayan Galatasaray şimdi de Büyük Kolej'in yıldızı Murat Kaya'nın işini bitiriyor.Büyük Kolej bu transfer sonunda basketbol federasyonuna ligden çekilme dilekçesini büyük olasılıkla verecek. Kaynak:Megabasket.net

benim yazdıkalrım diğer başlık altında devam ediyormuş. özür

Barış Ermiş'i alsak ne güzel olur.Adam Hasta Gs'lı.Kuzeni arkadaşım,X'de tanır kendilerini tribünlerden.Geçen Efes-Ülker maçı oynanırken lan keşke bize gelse filan diyordum.

Ftw' Alıntı:
Barış Ermiş'i alsak ne güzel olur.Adam Hasta Gs'lı.Kuzeni arkadaşım,X'de tanır kendilerini tribünlerden.Geçen Efes-Ülker maçı oynanırken lan keşke bize gelse filan diyordum.

Almak için istemek ve harekete gecmek yeterli diye düsünüyorum. Direk bonservisiyle alamayız belki ama kiralık neden olmasın ;)

1905' Alıntı:
dirk nowitski' Alıntı:
tamam ögrendim cafe crown dan dolayi 2 milyon dolar alcakmisiz
yani bütçe 2 milyon dolar mis
bütçe 2milyon dolar filan değil daha yayın gelirleri var.Başka reklamlar var.Anlamsız yazmaya devam ediyorsun.Geçen de 2 milyon dolar iyi de 2milyon euro olsa daha iyi olur gibi komik bi msj yazdın