Transfer Dosyası 2006-2007

ARdaQue' Alıntı:
Almak için istemek ve harekete gecmek yeterli diye düsünüyorum. Direk bonservisiyle alamayız belki ama kiralık neden olmasın ;)

Barış'ı geçen yıl Nbaden takip ediyorlardı diye demişti arkadaş.Şimdi mesaj attım,Barışa bi sorsun napıcak filan diye.Mesaja cvp gelince geçerim buraya cevabı...

Ftw abi seninde çevren baya bi genişmiş. diyorumki Türkiye'yi bırakalım nba'den oyuncu alalım. sen amerika'daki tanıdıklarına söyle bizim takıma oradan 2-3 tane kaliteli oyuncu baksınlar. ee ne de olsa tanıdık değil mi? yaparlar sana bi kıyak. sen en iyisi bir an önce haber yolla amerikaya da çabucak gerçekleşsin transferler. hem sayende takımımızda kaliteli nba oyuncuları izlemiş oluruz :)

Türkiye erkekler 1.liginde bu sezon zirve hedefleyen Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor.Koç Murat Özyer'in raporu doğrultusunda Tufan Ersöz'ü renklerine bağlayan Galatasaray şimdi de Büyük Kolej'in yıldızı Murat Kaya'nın işini bitiriyor.Büyük Kolej bu transfer sonunda basketbol federasyonuna ligden çekilme dilekçesini büyük olasılıkla verecek.

kaynak:megabasket

katılıyorum beyler dıxonun yedeği en güzel barış ermiş olur hem genç hem çok sağlam bi oyuncu örnek aldığım guardlar arasında bari kiralık olarak gelse dimi çünkü efes ender cüneyt ve nicolastan başka kiseyi onatmaz yani barış bu sene oynamaz ah bi gelse...

sami' Alıntı:
katılıyorum beyler dıxonun yedeği en güzel barış ermiş olur hem genç hem çok sağlam bi oyuncu örnek aldığım guardlar arasında bari kiralık olarak gelse dimi çünkü efes ender cüneyt ve nicolastan başka kiseyi onatmaz yani barış bu sene oynamaz ah bi gelse...
Önce nicolas değil Nicholas sonra
Nicholas 2 numara , Barış'la ne alakası var?

BarışErmiş BJK'da köü bir kiralık deneyimi geçirmişti.Kenarda oturtmuşlardı sürekli.Ayrıca BU gidişle Ender'i takımdan kesebilir ya da süresinden çalabilir.Almamız zor olabilir diye düşünüyorum açıkçası.

tequile abi nicholas 1 numara oynuyor ancak takım skor güçlüğü çekerse 2 numaraya geçiyor

Nicholas,yeni tabirle bir "combo" guard.Yani 1-2 oynayabilen tarzda.

Yalnız,asıl yeri 2 numara.Zaten Efes onu 1 numara için transfer ettiyse yandı gülüm keten helva.

Ama ben onu 2 numara oynatacaklarına eminim.Yoksa yerinin adamı,çok daha iyi bir PG alırlardı.

Ftw' Alıntı:
ARdaQue' Alıntı:
Almak için istemek ve harekete gecmek yeterli diye düsünüyorum. Direk bonservisiyle alamayız belki ama kiralık neden olmasın ;)

Barış'ı geçen yıl Nbaden takip ediyorlardı diye demişti arkadaş.Şimdi mesaj attım,Barışa bi sorsun napıcak filan diye.Mesaja cvp gelince geçerim buraya cevabı...
cidden super bir transfer olur Ftw super aklina gelmis ama hem baris in kendine cizmek istedigi yol ve bu ismin transfer komitesinin aklina gelmesi cok onemli hee tabi admin abilerim biz soleriz diosa orasi ayri ;)

biglion' Alıntı:
Ftw' Alıntı:
ARdaQue' Alıntı:

cidden super bir transfer olur Ftw super aklina gelmis ama hem baris in kendine cizmek istedigi yol ve bu ismin transfer komitesinin aklina gelmesi cok onemli hee tabi admin abilerim biz soleriz diosa orasi ayri ;)

bana göre barış enderden daha iyi hem daha iyi 1 fizigi war ayrıca kendi gorusum takımı daha iyi yonetiyor....(ama malik in çok iyi 1 yedegi olur)

gecen sezon karsıyaka da oynayan bergersen ismi geciyo transferde
gecen sene karsıyaka da aylık 8.000 dolara oynarken bu sene 10.000 dolar a evet demiş
kolpa olabilir sadece bi yerde gordum

sadece cafe crowndan 2 milyon euro alan bir takım için, aylık 10.000 euro alan oyuncu çok ekonomik.. ama bergersen'i ben de düşünmüştüm.. bir takımı sürükleyebilecek bir oyuncu değil ama iyi bir görev adamı olabilir.. nokta şutör.. ksk de geçen yıl skor yapacak oyuncu olmadığı için go to guy oynamıştı..

artık bi transferimizi 90.000 dolara yapıyorsak kalan parayla da serbest kalan maciauskas ı getiririz:)))))

teşekkür ederim bn bergerseni 1yada 2 numara zannediyodumda o yüzden sordm o galiba aqua palma diye bi ispanya 2.lig takımındaydı şimdi serbestmi kaldı

emre@7' Alıntı:
teşekkür ederim bn bergerseni 1yada 2 numara zannediyodumda o yüzden sordm o galiba aqua palma diye bi ispanya 2.lig takımındaydı şimdi serbestmi kaldı
geçen sene ksk deydi.Ve tek senelik kontrat yaptığı için boşta şu an.Ama 3 numaraya Trepagnier gibi birisi lazım.Bergensen 2.Lige gitsin anca orda oynar.3-4 maçta 30 sayı bulması normal.Çok kalitesiz bi ligimiz vardı geçen sezon.3-4 takım zaten çıkmadan mağlup gibi birşeydi(hele hele İtü)...Murat Özyer'in Bergersen'i istediğini düşünmek istemiyorum.