Transfer Dosyası 2006-2007

yıldızlıaslan' Alıntı:
Florya’nın suyu mu çıktı?Murat Özyer’i takımın başına getiren Galatasaray Basketbol Takımı’nda Ülker firmasıyla yapılan sponsorluk anlaşmasınnın ardından büyük değişimler yaşandı. Geçen sezon takımda forma giyen bütün oyuncularıyla, telefonla ‘kendinize kulüp bulun’ diyerek ilişkisini kesen Sarı-Kırmızılılar, ayrıca idmanlarını da Florya yerine Ülker’in Topkapı’daki salonunda yapmaya başladı. Bu değişim kulüp üyeleri arasında, “Ülker’den sponsorluk mu aldık, yoksa Ülker’in takımı mı olduk” sorusunu gündeme getirdi. Kulübün ayrıca gönderdiği oyunculara geçen yıldan 4’er maaş borcu olduğu öğrenildi.
kaynak:Fanatik

Konunun yeri olmamakla birlikte, daha önce burda geçtiği için cevabı da buraya koyuyorum..

Zorunlu Açıklama: Basketbol

Bugünkü Fanatik Gazetesi’nde “Florya’nın suyu mu çıktı” başlıklı bir haber yayınlanmıştır. Haberde “……… Sarı Kırmızılılar, idmanlarını Florya yerine Ülker’in Topkapı’daki salonunda yapmaya başladı. Bu değişim Kulüp üyeleri arasında, “Ülker’den sponsorluk mu aldık yoksa Ülker’in takımı mı olduk” sorusunu gündeme getirdi ……..” denmektedir.

Florya Metin Oktay Tesisleri içerisinde yer alan kapalı basketbol salon ve tesisimizde kapsamlı bir bakım onarım çalışması başlatılmıştır. Bu süre içerisinde takımlarımızın antrenmanlarını yapmak üzere Ülker Grubu’ndan basketbol tesislerini geçici olarak kullanmayı talep etmemiz üzerine Ülker Grubu tesislerini Kulübümüz’e tahsis etmiştir.

Bu vesileyle Ülker Grubu’na bir kere daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Saygılarımızla,

Galatasaray Spor Kulübü
Basketbol Şubesi Komitesi

Belki burası yeri değil ama neden medyada Galatasaray hakkındaki en ufak bir şey bu kadar büyüyüp üzerine yalanlar ekleniyor anlamıyorum. Geçen yıl da hep bu maaşlar konusu fırsat bulundukça yazılıp çizilmişti.

efes naptı zaten anlasılması mumkun degıldı ya 3 guard aldılar ender onemlı en onemlısı yureklı oyuncuydu sımdı tum guuardlar degıstı bı cok oyuncu gıttı efesten degısk bı yapıları var cok merak edıom onları bu sene

ugurcan' Alıntı:
Vento' Alıntı:
Valentin Pastal, Beykozla 1 senelik sözleşme imzalamış arkadaşalar.
valentin için çok iyi bir transfer olmuş.beykozda çok fazla süre alarak kendisinden beklenen patlamayı yapması için büyük fırsat.

açıkçası patlasa patlasa içinde patlar valentin in bunca zamandır efes te gs da patlayamayan adam beykozda mı patlar die soruyorum kendime aslında temel sorun şu bence valentin büyük takımlarda oynayacak seviyede oyuncu değil yani 3 sene falan daha küçük bir takımda sürekli süre alırsa o zaman görürürüz basketbolunun ne kadar ilerlediğini

almighty' Alıntı:
ugurcan' Alıntı:
Vento' Alıntı:
Valentin Pastal, Beykozla 1 senelik sözleşme imzalamış arkadaşalar.
valentin için çok iyi bir transfer olmuş.beykozda çok fazla süre alarak kendisinden beklenen patlamayı yapması için büyük fırsat.

açıkçası patlasa patlasa içinde patlar valentin in bunca zamandır efes te gs da patlayamayan adam beykozda mı patlar die soruyorum kendime aslında temel sorun şu bence valentin büyük takımlarda oynayacak seviyede oyuncu değil yani 3 sene falan daha küçük bir takımda sürekli süre alırsa o zaman görürürüz basketbolunun ne kadar ilerlediğini

beykozda da gereken ilerlemeyi gösteremezse onun kariyeri açısından çok kötü olur.kendisinden son iki iç yılda beklenenler ortada.sakatlıklar yüzünden ve oynadığı takımlar yüzünden kendini gösterememiş olabilir ama belli bir zaman sonra kimse bunları dikkate bile almaz.beykozda rahatlıkla ilk 5 te oynayabilir.savunması gs de iyi denebilecek düzeydeydi.hücumunuda orda geliştirirse görmek istediğimiz valentin olabilir.

geçen yaz ali emre abiyle valentin konusunda epey bir tartışmıştım.. galiba ben haklı çıkacağım.. umarım yanılırım da valentin türk basketbolu için bir kazanç olur.. ama bana biraz cafercan gibi geliyor.. onun gibi ölü gibi oynuyor...

bu arada valentin bu yıl nba draftlarına girmiş.. seçilseydi, galatasaray'dan nba'e giden ilk oyuncu olacaktı.. :)

geçen yıl beşiktaşta oynayan wright ve fenerde oynayan stevensonu alamazmıyız??maliyetlerininde çok fazla olacağını zannetmem(dixon kadar)

kadroda şuan anlaşılan oyuncular var yani; Tufan, Murat, Cemal, Fatih, Tolga, Mithat, Mitchell. 3-4 e yabancı alınacak Micheal Wright süper olur.

Beşiktaş'ın elinden geçmiş birini Gs'ye katıp mücadele etmesini istemek ve Gs'ın başarılı olacağını düşünmek.Beşiktaş'ı zirveye ortak eden onemli faktor taraftardı,bizde de en önemli transfer taraftar olacaktır,bunu unutmayalım.Murat Özyer'in araştırmlar yaptıgını düşünüyorum umarım kaliteli isimler yani Dixon,koch gibi takımı sırtlayan adamlar bulacak.

Beşiktaşın elinden geçmedi elinde tutamıyor bütçeyi kıstılar sonuçta Kerem Tunçeri de bizdeydi elimizden geçmiş bir oyuncu mu oluyor?

BRIAN BODDICKER NERLERDESİN BEE KOÇUM

ARKADAŞLAR BRIAN BODDICKER VARDI 1-2 SENE ÖNCE NERDE ŞİMDİ O BİLEN VARMI YOKSA NBA DE FALAN MI? 4 NUMARAYA SUPER OLURDU VALLA :atki :eek:key

Re: BRIAN BODDICKER NERLERDESİN BEE KOÇUM

sonicus' Alıntı:
ARKADAŞLAR BRIAN BODDICKER VARDI 1-2 SENE ÖNCE NERDE ŞİMDİ O BİLEN VARMI YOKSA NBA DE FALAN MI? 4 NUMARAYA SUPER OLURDU VALLA :atki :eek:key
geçen sezon almanya'da EnBW Ludwigsburg takımında oynuyodu ama şimdi nerde bi bilgim yok. belki NCAA'ya gitmiş olabilir. brian çok iyi bi oyuncu ve taraftarında sevgilisi olmuştu ama o da gitti malesef bi önceki sezon sonu. şimdi ise bize geleceğini hiç sanmıyorum.

beyler şuana kdar yapılan transfeleri ve giden oyuncuları bidee GS nin gündemindekileri yazrmsınz topluca bi çok şey istemiyorumdur umarım

cimbomlueyup' Alıntı:
beyler şuana kdar yapılan transfeleri ve giden oyuncuları bidee GS nin gündemindekileri yazrmsınz topluca bi çok şey istemiyorumdur umarım
gelebler:tufan ersöz,murat kaya,mithat demirel,tolga tekinalp,cemal nalga,darrel mitchell.ayrıca fatih solak ile sözleşme yenilendi.****
gidenler:valentin pastal,desean hadley,serhat çetin,şemsettin baş,umut yenice,gökhan üçoklar.

burak sezgin,hüseyin demiral ve malik dixon ile tekrar anlaşılmaya çalışılıyor

yeni transfer mithat demirel dünya şampiyonasındaki ilk maçında japonya potasına 8 sayı bırakıp 2 de ribaund aldı hiçde ktü bi performans diğil ;)

BRIAN BODDICKER geçen sezon Almanya l,g,nde oynadı Nba falan hayal onun için savunması çok kötü Galatasaraya bile istemem belki 3 numaraya çalışsa birşeyler olabilir.