Maca gelen 5-10 arkadasla gelsin...
Zoban elinize sağlık, bence GS, FB, BJK siteleri içinde basketbola gereken değeri gösteren tek site bizim sitemiz.Zoban Raftik' Alıntı:Gaza gelmeyen taş olsun
Simdi bir de Potada Aslan Klasigi videosu geliyor
5 dak. sonra bakin.
Zoban elinize sağlık, bence GS, FB, BJK siteleri içinde basketbola gereken değeri gösteren tek site bizim sitemiz.[/quote:27kpors2]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Zoban Raftik":27kpors2]Gaza gelmeyen taş olsun
5 dak. sonra bakin.
Zoban Raftik' Alıntı:Gaza gelmeyen taş olsun
5 dak. sonra bakin.
Emre Doğan' Alıntı:Zoban abi ne yaptınız siz yaa..Yemin ederim tüylerim diken diken oldu..Şimdi cumartesiye kadar nasıl sabredicez peki
erenbekdemir' Alıntı:ARKADAŞLAR EN İYİ GELİŞ ŞEKLİ ŞİŞLİDE N İSTİNYE DEREİÇİ-ŞİŞLİ OTOBÜSÜDÜR 50 DK DA SALONDASINIZ......sadece 8 dk yürüme yolu var.
Emre Doğan' Alıntı:erenbekdemir' Alıntı:ARKADAŞLAR EN İYİ GELİŞ ŞEKLİ ŞİŞLİDE N İSTİNYE DEREİÇİ-ŞİŞLİ OTOBÜSÜDÜR 50 DK DA SALONDASINIZ......sadece 8 dk yürüme yolu var.
Birde yanılmıyorsam muhteşem bir yokuşu var oranın
Hele o son 20saniye! :shock:Eyüp YILDIZ' Alıntı:http://www.gs.org da sarı-kırmızı medya bölümünde çok güzel bir çağrı videosu var, gaza gelmek isteyen herkes izlesin!
Dogru diyorsun, TVcilere iletmek lazim amaRamazan Görgün' Alıntı:Zoban Bey ; Son oynadığımız Khimik Ruzy maçından Cemalin smaçlarından süper bir klip hazırlanırdı.Ve Guroviçin o muhteşem üçlükleriyle süslenecek bir klip muhteşem ilgi çeker ve muazzam olurdu. Sİzce ?
Dogru diyorsun, TVcilere iletmek lazim amaZoban Raftik' Alıntı:[quote="Ramazan Görgün":1v66zxhf]Zoban Bey ; Son oynadığımız Khimik Ruzy maçından Cemalin smaçlarından süper bir klip hazırlanırdı.Ve Guroviçin o muhteşem üçlükleriyle süslenecek bir klip muhteşem ilgi çeker ve muazzam olurdu. Sİzce ?
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşın amacı belli, başlıkta hata yapmışta olabilir ama tek kelime ile doğru bir eleştri getirmiş, bence bu başlıkla bir sinerji yaratabiliriz!
Eskiden ben açardım böyle topicleri çok alay etti bazılarımız, bende yazmıyorum, gençlerin önü açılsın!
Tribüne gelmeyen fenerli olsun!
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":wjjzsiw7]Arkadaşın amacı belli, başlıkta hata yapmışta olabilir ama tek kelime ile doğru bir eleştri getirmiş, bence bu başlıkla bir sinerji yaratabiliriz!
Eskiden ben açardım böyle topicleri çok alay etti bazılarımız, bende yazmıyorum, gençlerin önü açılsın!
Tribüne gelmeyen fenerli olsun!