TSB 6.Hafta | Saran Anadolu: 74 - GALATASARAY: 70

2 hafta sonraki maçın tarihi şuan 3 Ocak olarak gözüküyor.Maç Kartal'da.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe'yi temsil edilen takımla oynuyoruz.
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Şampiyonlar ligi,Kıtalar arası ve lig maçları arasında sezonun en önemli mücadelesine çıkıyoruz.Hakem hataları ve rakiplerin sertliği son derece üst düzeye çıkmaya başladı.Seyirci desteği ile kazanmak zorandayız.
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

kartal'da ito spor salonunda oynuyor Saran Anadolu maçlarını.. kartal köprüsünden salona taksi 5 lira civarı yazıyor bilginiz olsun.. ilerleyen günlerde haberleşiriz gitmek isteyen olursa..
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Karabük maçındaki güzel ortam devam eder inşallah. Bu maç için taraftarımız çok gerekli.
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Saadettin Saran gecenlerde TVde bu mac hakkinda atip tutuyordu. Gsnin nagmalup unvanini biz bitirecegiz diyordu.. bu fulker tayfasina soyle guzelinden bir 100 sayi atarsak cok iyi olur.. Saadettin de kendini Anadolu yakasindan Avrupaya yuzerek gecmeye adar bundan sonra
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Hani hep deriz ya; önemli olan oyuncuların kazanması kaybetmesi değil, sahada mücadele ettiklerini, formanın hakkını verdiklerini görmek.

İşte o kriterlerin hepsine uyan Engelsiz Aslanlar Türkiye Ligi´nde ilk kez taraftar desteğine ihtiyaç duyacağı bir karşılaşmaya çıkacak.

Gerek oyuncu kadrosu gerekse teknik kadro olarak rakibimizden daha iyiyiz ama bu takımın sahipsiz olmadığını birilerine göstermek zorundayız.
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Deplasman yolları göründü desene Volkan abi, gidelimde şu Saran'ın gazını bir alalım, duydumki bu sene her zamankinden daha fazla güveniyorlarmış kendilerine.
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Kerem'den bu maç için ultrAslan foruma topic açmasını rica ediyorum. Hatta gerekirse forum'un ana sayfasına alınmalı. Sezonun en önemli maçı, bir derbi olarak bile bakabiliriz.
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

s.saran'ın sahip olduğu radyospor'da da akşama kadar bu maçtan bahsediliyor..
sanırsın ki sadettin saran bu sporu ülkemize getirmiş, kurmuş, büyütmüş, yüceltmiş.. bu tür basketbolun mucidi..
hepimiz ona biat edelim.. önünde saygıyla eğilelim.. ayaklarına kapanalım..

maçta olmaya gayret edeceğim..
şamil ile irtibata geçmek iyi bir fikir olabilir..
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

ben madalyonun öteki yüzüne bakıyorum.

hemen hemen bu ligde bize adrenalin yaşanan bir periyot bile olmamışken artık rakiplerimizde havaya girmesi kadar güzel bir şey olamaz.en azından oyuncularımızda bir keyif alacaktır .emin olun ki onlar da zerre kadar stres yok.sıradan bir maç gözüyle bakıyorlar.

evet lig radyoda gün boyu ara ara bu maçın reklamını veriyor geçen haftalarda da saranın maçının reklamını veriyorlardı.
bence hakediyorlar da .ligde iyi bir hava yakaladılar ve nağmağluplar.

bence sadettin saran bu lige renk kattı kim ne derse desin.

en azından takımına sahip çıkıyor destekliyor.

ya bizimkiler??

bırakmışlar takımı sedat hocaya sezon görüşelim gibisinden ne yazık ki.

ama sene sonunda kupalar gelmeye başlayınca merak etmeyin yine ortaya çıkarlar,beyaz showlar ,havaalanında sahte gülücükler ,takım olarak çok hazırlandık çok çalıştık hakkımızda vs vs .

bunlar benim görüşümdür.hakkımda vardır her maçta tribünde olan biri olarak.

bu sene(ist.) 3 lig maçında yönetim ve idareci koltuğunda 4 yaşındaki koraydan başka oturan yoktu.


bence kendimizi bu ligte hiç bozmayalım.

3 sene boyunca her takımı 2 takım elele diyeçağırdık gün geldi beşiktaş gün geldi saran gün geldi karabük bu branşta hiç gücenmedim açıkcası.

benim saygım ne sadettin sarana ne formalarının rengine .

benim saygım tekerlikle sandalyede spor yapan oyunculara.


BASKETBOL SEVGİSİ ENGEL TANIMAZ.
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Arkadaşlar bu Saran Anadolu takımı yen, kuruldu galiba. Benim anlamdığım kısa sürede bize rakip olabilecek kadar güçlendirler mi?
ben pek takip etmiyorumda biz çok daha fazla güçlü değil miyiz hatta tekerlekli basketbolda dünyanın en iyi takımı değil miyiz?
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Ali Sinan, Saran takımı yanlış hatırlamıyorsam 3 sene önce kuruldu. 2. ligden 1. lige çıktılar ve iyi bir kadro kurarak Beşiktaş'dan daha güçlü bir takım oluşturdular. Bizim eski oyuncularımız da oynuyor kendilerinde. Özgür mesela Milli Takım'ın üç skor opsiyonundan biridir. Volkan da aynı şekilde çok yetenekli bir genç oyuncu. Beşiktaş'ın da eskilerinden derleyip toparlayarak iyi bir takım oluşturdular ve ciddi bir rakip haline geldiler.

Ahmet Önder Abi'nin de belirttiği gibi, Saadettin Saran'a ciddi saygı duymak lazım. Hak ettiğinden fazla ilgi görse de en azından sahipleniyor takımını. Her ne kadar bu sene bizi durduracak güçleri yoksa da bir kaç yıl içerisinde namağlup unvanımızı alabilirler. Bundan sonra da bize ciddi bir rakip olacaklarını ve ligin kalitesini arttıracaklarını düşünüyorum.
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Ana sayfada yazdığım maç yazısı dışında ekleyim ufak ayrıntıları.

Volkan,Özgür,Asker gibi eskiden Galatasaray'da oynayan düşük puanlı Eyüp'te uzun süredi Saran forması giymekte.

Bu ligin tecrübeli oyuncularından eski Beşiktaşlı olan Arpak'ta onların başka bir silahı.
Geçen sene 2.ligde play-off oynayan Bursa Osmangazi'de forma giyen düşük Puanlı oyuncu Ahmet onlara geldi.Biraz ligin tozunu alırsa bir kaç seneye kadar milli takım yapabilir kanımca.Düşük puanlı oyuncuya göre çok hızlı bi oyuncu.

Seda diye bir oyuncu var.Oda 2 ve ya 3 sezondur Saran ile beraber.Büyük olasılık sahada ki 5lerinde Seda olacaktır.

Seda,Asker,Özgür,Eyüp,Arpak ile başlamaları muhtemel.Sanırım sevgili Selim hoca Arpak'tan tecrübe olarak faydalanmak istiyor ama maçın genelinde yabancılar ile baş etmek için Arpak-Volkan değişikliğine gidecektir.Ne de olsa Volkan daha genç ve daha hareketli bir oyuncu.

Çok çok zevkli bir mücadele olacak.Tekerlekli sandalye basketboluna bağlanmak için iyi bir fırsat.Şu maçı izleyen bir çok insan bu sporu engelliler yaptığı için değil artık rekabet düzeyine ulaştığı için sevecektir eminim ki.
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Demekki, Saran takımı bizi azda olsa zorlayacak bir takım. Ancak görüyorum ki Saran takımı yabancı oyuncu kadrosunda bulundurmuyor. Benim tahminim bizim rakibimiz olabilecek bir takım değil.
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Yabancı oyuncu barındırmasa da, Türk oyuncular açısından oldukça kuvvetli bir takım. Bizim Türk oyuncularımızın bir kısmı diğer takımlara dağıldı (Ali Asker, Özgür, Volkan, Şuayip, Selim Demirdağ ve Ahmet) ve takım yetenekli genç oyuncular ile takviye edildi. Ferit, Selim Sayak ve İsmail Ar gibi Milli Takımımızın vazgeçilmezi üç oyuncumuz var. Artı Tucek, Matt ve Haidari gibi yabancılarımızla (ki hepsi çok kariyerli ve pozisyonlarındaki sayılı oyunculardan) çok ağır basıyoruz.

Açıkçası tek korkum hakemler. Faullerde ince ince oymazlarsa 10-15 fark atarız. Yoksa çok başa baş bir maç bizi bekliyor.
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Bu maçta iki önemli oyuncumuz oynamayacakmış! Matt ve Petr'in oynamayacağı doğru mu?
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Maç başlığını attım,maça gelemeyeceğim :(

5 Ocak'a kadar evimde olacağım maalesef :(
 
Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Arda İzmir'den gelmeyi düşündüğüne göre ciddi maç gidelim ve görelim bakalım.
Emre abi haberleşelim muhakkak, Arda gelir Önder abi'yi, Kerem'i de alıp gideriz güzel olur. Ne demişler "deplasman yolunda elimde sigara koyalım Saran'a koyalım Kartal'a şampiyon olalım" :) .
 

Üst