TSB 6.Hafta | Saran Anadolu: 74 - GALATASARAY: 70

Re: TSB 6.Hafta | Saran Anadolu - GALATASARAY

Efe Öztürk' Alıntı:
facebook taki konuya göre 53 kişi geliyor en az demişsinizya link verebilirmi birisi

Link budur : http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 714&ref=mf

pek inanmayalım oradaki rakamlara.. adana veya antalya maçıydı etkinlik yaptığımız, 200 küsür kişi vardı kabul eden, lakin salonda yine 20-30 kişiydik bilgi olarak sunayım.. en azından haberimiz olmuyor denilmesin diye yapıyoruz orada..
sonuç itibariyle forumlara girmeyen çoğu kişi bile facebook denilen menem yere giriyor ;)

Facebook´taki duyuru anlık da olsa "oh be" dedirtti. : )

Gözüme 15:00 saati ilişince, dedim maçın başlama saati değiştirilmiş. Oysa ki, bitiş saati de yazılmış duyuruya.

Neyse, şartları zorlayacağım, Engelsiz Aslanlar buna değer.

Volkan SAVCI' Alıntı:
Efe Öztürk":2igtdmk0]facebook taki konuya göre 53 kişi geliyor en az demişsinizya link verebilirmi birisi[/quote] Link budur : [url="http://www.facebook.com/event.php?eid=228770466714&ref=mf' Alıntı:
http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 714&ref=mf[/url]

pek inanmayalım oradaki rakamlara.. adana veya antalya maçıydı etkinlik yaptığımız, 200 küsür kişi vardı kabul eden, lakin salonda yine 20-30 kişiydik bilgi olarak sunayım.. en azından haberimiz olmuyor denilmesin diye yapıyoruz orada..
sonuç itibariyle forumlara girmeyen çoğu kişi bile facebook denilen menem yere giriyor ;)[/quote:2igtdmk0]bilgi için teşekkürler. bence 50 kişiden az olmayız. en azından ben kartalda oturuyorum ve 5-6 tane arkadaşla beraber gelecegiz inşallah.

İnternette biraz araştırma yaptım.
Bazı maçları full tribünlere oynadıkları olmuş gerçi şampiyonluk maçı bunlardan birtanesi.
Geçen seneki maçta 20-30 kişilerdi fakat bu sene takımlarının namağlup gitmesi bizim maç için onları umutlandırmış durumda.
Sadettin Saranın da maça geleceğini düşünüyorum.
Ne olur ne olmaz biraz erken gitmekte fayda var maça.

Tekerlekli Sandalye Basketbolu'nda deplasman rekoru kırılacak bu maçta :)

500T'ler dolup taşacak :)

Engelsiz Aslanlar'ımız da kendilerinden beklenenleri yapacaklardır.

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
Gazanfer gelebilecek misin?

Maalesef hayır İstanbul'da değilim ama gideceğini bildiğim birçok kişi var bu maça.

Gerek ultrAslan forumda gerekse burada yeterli bilgilendirme yapıldı diye düşünüyorum.

GS TV'nin banttan da olsa bu maçı vermesi de çok güzel.

Haklısın.Bende katılımın fazla olacağını düşünüyorum.Hatta uA.com'dan bazı abi ve kardeşlerimle güzel şeylerde planlıyorduk.Sanırım server yine gitmiş. :)

Mümkünse canlı yayın istiyoruz :) Giden arkadaşlardan birilerinin bedava mesaj hakkı vardır her halde ;)

Bir galibiyette Engelsiz'lerden istiyoruz.

Bu hafta sonu çok güzel geçmeye başladı :)

Yetkili bir arkadaşın bu maç için canlı yayın başlığı açması mümkün müdür? Yılmaz ile birlikte canlı yayın yapacağız bir terslik olmazsa.

forumdan kaç kişi maça geliyor şimdireale geçelim yavaş yavaş ;)

topkapıdan 500 otobusleri ne kadar zaman alıyor bilenler yazsın .
olmassa ona göre bir saat verelim o saattte deplase yapalım ;)

şuan volkan savcıya yakın olan teli olan bana özelden bi uğrasın mümkünse.

bu aslanları saranın ve tayfasının önünde yalnız bırakmak olmaz.

ahmet önder istanbul' Alıntı:
forumdan kaç kişi maça geliyor şimdireale geçelim yavaş yavaş ;)

Abi merak etme katılım olacak bu maça adım gibi eminim.Kartal tarihinde görülmemiş bir deplase yapılacak.

Koray'ın gelip gelmeyeceğini soruyor herkes bana :)

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="ahmet önder istanbul":39l1n92q]forumdan kaç kişi maça geliyor şimdireale geçelim yavaş yavaş ;)

Abi merak etme katılım olacak bu maça adım gibi eminim.Kartal tarihinde görülmemiş bir deplase yapılacak.

Koray'ın gelip gelmeyeceğini soruyor herkes bana :)[/quote:39l1n92q]

abicim koray için zor .büyükçekmeceden karşı inan bursa deplase gibi oluyor ;) malum havada soğuk ayrıca yarın her an gerginlikte olabilri o yüzden yek gelicem.

yarın sen geliyormusun kardeşim?
yarın olmassa belirli bir saatte topkapıdan tek otobus yaparız hem keyifli hemde toplu gitmek güzel olur.
volkana mesaj attım bir dönsün netleşelim.

Ben maalesef gelemiyorum :( İstanbul'da değilim maalesef.Ama arkadaşları teşvik ettim,5-6 arkadaşım gidecek maça.Tek otobüs yapılması çok güzel ve çok eğlenceli olur eminim.Siz eğer bir vakit söylerseniz ben de gideceğini bildiğim kişilere o vakitte orda olmalarını söyleyebilirim.

gazanfer yol ne kadar sürüyor ne kadar zamnda gidiliyor bilmiyorum abim onun için bişey diyemiyorum .ama topkapıdan otobus kalktığı andan itibaren bir saat sürüyorsa 11 ve buçukta klakna otobus le geçilebilir karşıya .ben salonu bilmioyorum o yüzden yorum yapmadım .

volkanın numarası varsa sende bir çağrı at ahmet abiyi ara de sen bizahmet.

ahmet önder istanbul' Alıntı:
gazanfer yol ne kadar sürüyor ne kadar zamnda gidiliyor bilmiyorum abim onun için bişey diyemiyorum .ama topkapıdan otobus kalktığı andan itibaren bir saat sürüyorsa 11 ve buçukta klakna otobus le geçilebilir karşıya .ben salonu bilmioyorum o yüzden yorum yapmadım .

volkanın numarası varsa sende bir çağrı at ahmet abiyi ara de sen bizahmet.

Maalesef yolun ne kadar sürdüğü hakkında bir bilgim yok,Volkan Abi'nin de numarası yok bende :(

Her ihtimale karşı normal çıkma saatinden 15-20 dk önce çıkarsanız iyi olur sanırım.İett'nin sitesine göre 75 dakikada tamamlıyor otobüs Tuzla-Cevizlibağ arasını.