TSB 6.Hafta | Saran Anadolu: 74 - GALATASARAY: 70

elbet bir gün yenilecektik ama bunlara yenilmek tabii ki dokundu bana.

saran bugun işini yeni yaptı.
hakemler, hülya avşar, murat boz, ses sistemi, ramazan davulcusu, çalışanları, çakma fenerli tribünyle yapması gereken her şeyi iyi yaptı.

bugun tribün olarak fena değildik ama salonda futbol bestelerinden ziyade ıslık ve hucunmlarda beste daha sağlıklı oluyor.

resim olayına gelince kapatalım. genç kardeşlerimizin bir anlık sonunu düşünmeden yaptığı hata, gafletti ve maç sonunda hatalarını saran´ı görünce çok iyi anladılar.

maç biter bitmez sahaya girdiğimde, takım odaya girerken kollarından tutup tribüne götürürken, ferit´le saran arasındaki diyalog hiç hoş değildi. benim orada olmam iyi oldu, sadece onu söyleyebilrim. ferit´i ağlamaklı sinirli görünce, anladım ki ikinci maçta bunlara iyi koyacağız. saran anladığım kadarıyla tüm takıma tebriğe gelirken, ferit soyunma odasına girerken, ona niye selam vermedi diye triplere girdi ve akabinde nerdeyse bana saldırcaktı.


bir lafımda ali asker ve özgür´e. sizi tanıdığımızdan beri sizleri çok sevdik güzel anılarımız oldu. bunları çabuk unutmuşsunuz. hocaya kızgın olabilirisiniz, sevmeyebilirsiniz ama her basketten sonra bir tarafınız yırtılına kadar bağırmanız kulaklarımdan hiç çıkmaycak.

galatasaray taraftarı herkese hak ettiği değeri verir.

artık ataköy´de veya başka yerlerde size, ne selam verecek ne de yüzünüze bakacak kimse olmayacaktır. saran abinizle size mutluluklar.


ayrıca unutmadan bu branşın kulup bazında yetkilisi kimse lütfen istifa etsin.
6 maçtır ne yüzünüzü, ne de icraatlarinizi gördük.

bu takım yine şampiyon olunca, dünyanın bir ucundan kupaları getirince, sabahın köründe hava alanında basının önünde oluyorsunuz. gecesinde beyaz show´da bizim takım şöyledir diye hava atmasını biliyorsunuz.

bu takım bizimdir.
 
Bütün gün dışardaydım, internete girme olanağımda olmadı ve resmi sitede skoru görünce gerçekten çok şaşırdım ve hemen burayı açtım, bütün mesajları tek tek okudum.. Mağlubiyet dokundu, aslında normal bir mağlubiyet dokunmadı bu adamların yaptıklarından dolayı bunlara yenilmek çok koydu.

Ama bir gün yenilecektik, ha yenilmeseydik çok iyi olacaktı ama biz bu takımı sırf "namağlup" olduğu için sevmedik ki, canları sağolsun Engelsiz Aslanlar'ımızın!

O Saran efendinin yaptıkları neymiş yahu, bizim oyuncumuza gelip nasıl tehdit ediyor? Dün neydin ki bugün o olup tehditler falan ediyorsun, ey Saran Efendi; git bu tehditleri kulüp başkanına ve yönetimine yap.. Acaba Ahmet Cömert'e hangi yüzle gelecek bu adam..?

Birde anlatılanlara göre gerçekten güzel hazırlık yapmışlar kendi adlarına. Murat Boz'lar, Hülya'lar, davullar falan filan ama oraya gidip takıma destek verenlere ise canı gönülden tebrik ediyorum.. Ayrıca bu Saran ile fotoğraf çektiren arkadaşlar hangi düşünce ile çektirmişler merak ediyorum? Hülya Avşar ya da Murat Boz ile çektirsen bunları anlarım, ünlüdür bir anı vs.dir falan der geçerim ama Saran kimdir, necidir de bizim taraftarların olduğu yerde "bizim" taraftarlar resim çektiriyor..? Hayır normal bir adam olsa ve efendi bir "Kadıköylü" olsa onu da anlarım ama bu Saran yahu, daha ötesi yok!

Son olarak Dilara Hanım için söylenen sözlere de aynen katılıyorum, havaalanına gidip takımı karşılamaya ve Beyaz Show'a dekolte ile çıkıp göğsünü kabarta kabarta "ben bu şubenin kaptanıyım" demeyi biliyorsunuzda takımı desteklemeye, onların yanında olmaya niye gelmiyorsunuz? Bütün herkese gelsin demiyoruz ama madem "şube kaptanısınız" bu maçta takımın yanında olmalısınız..

Öyle geceleri kanaltürk'te program yapıp, arkadaşlarınızı çağırmayla olmuyor bu iş.. Şubeye, takıma ve yetkili insanlara yakın olanlar varsa bizim için lütfen bunları dile getirsinler, geceleri tv'de program yapıp daha sonra "deplasmana" gelmiyorsanız da şapkanızı önüne alıp bir düşünün lütfen..

Neyse, yenilgi bizi üzsede hiç bir zaman bu takımı desteklemekten vazgeçmeyeceğiz..

GURURUMUZSUNUZ ENGELSİZ ASLAN'LAR!
 
Bu arada canlı yayın için herkesten özür diliyorum.
Son dakikalarda mesajları gönderemedim salondaki olaylardan dolayı.
Asıl dizüstü ile bağlantı kurmak istiyordum fakat 3g güvenlik duvarına takıldığı için yapamadım.
Can abiye de sonsuz teşekkürler.
 
Yılmaz Yıldırım' Alıntı:


maça gidemedim şehirdışındaydık, o nedenle sessiz yorumsuz izliyorum.. burada ve ultraslan.com/forum'da yorum yapmamam bundan dolayı.. ne kadar berbat bir görüntüdür bu, gülüşmeler tebessümler.. yazık sahiden..

çok sivri ve sert düşüncelerim var, yazıp yazıp siliyorum kimseyi kırmamak adına.. konuşuruz elbet!
 
Facebook'ta Saran Anadolu'nun grubunda gsbasket'teki maçı anlatımımızı kopyalamışlar ve gerçekten çocukça yorumlar yazmışlar. Bir yazı yazdım ama bence bunları muhattap almak bile yanlış.

Demek ki renk kombinasyonu aynı olunca seyirci profili de aynı oluyor...
 
Can Altay' Alıntı:
Facebook'ta Saran Anadolu'nun grubunda gsbasket'teki maçı anlatımımızı kopyalamışlar ve gerçekten çocukça yorumlar yazmışlar. Bir yazı yazdım ama bence bunları muhattap almak bile yanlış.

Demek ki renk kombinasyonu aynı olunca seyirci profili de aynı oluyor...

10 yaşındaki bebişler daha mantıklı yazıyor yahu.Akşam akşam sinirlerimi zıplattı o shrek midir ne halttır.
 
serdarmengi' Alıntı:
Benim tanıdığım Sedat hoca ve tüm takım Ahmet Cömert'i bunlara zindan eder.
serar abiaşkolsun bizleri katmamışsın ;)

bugune kadar ne hocayı ne oyuncularımız yalnız bıraktık.

gün bizim günümüzdür hepimizin günüdür.
 
Arada böyle mağlubiyetler almak lazım galiba, Dünya şampiyonu olunca bile bu kadar ses çıkmamıştı. Ne kadar büyük bir takıma sahip olduğumuzun en güzel göstergesi bu.

Saran' la fotoğraf çektiren arkadaşları anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum bir türlü, amaç ne?
 
Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Saran' la fotoğraf çektiren arkadaşları anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum bir türlü, amaç ne?


Abi çok nadiren görülen birşey bir insanın* takım sahibi olması onun vermiş olduğu şaşkınlıkla çekilen fotograf olarak yorumluyorum ben çünkü başka izah şekli yok.

* argo ifade kaldırıldı
 
Sadettin efendi,sen kimi tehdit ediyorsun ben senin ağ babalarına ceket iliklettim,sanada iliklettiririm.

Kimse Galatasaray isminin olduğu yerde galatasarayın oyuncusunu tehtid edemez eden sonuçlarına katlanır.
 
Mithat abi, Saadettin Saran'a ceket iliklettireceğinize şubemize gereken yönetim desteğinin gösterilmesini sağlarsanız çok daha güzel bir iş yapmış olursunuz. Zira dört bir koldan takımımız sabote edilmeye çalışılıyor.
 

Üst