BEKLİYOR OLACAĞIZ AHMET CÖMERTTE!
Teşekkür ederizYılmaz Yıldırım' Alıntı:Öncelikle gelen herkesin ayağına sağlık.
Beklediğim seviyede bir kalabalıktı.Maçı bir türlü koparamadık.Saran üçlüklerle maça tutundu.Tahminimce yüzde elliye yakın bir yüzde tutturdular.Hatırladığım kadarıyla Saran'a hiç teknik foul verilmedi.İlk yarının sonunda mesaj atmıştım.Hakemler şuanda artniyet göstermiyorlar diye.
Şunu da atlamayım adamlar ses sistemi taraftar davul olarak gerçekten tam olarak hazırlanmışlar.
İkinci yarıya saran iyi başladı.Sonra bir fener atkısı açılmasıyla küçük olaylar meydana geldi.İlk yarı hiçbir polis ve olay olmamasına rağmen ikinci yarı benim anlamadığım şekilde polisler tribünlere geldi.Bazı sağduyulu arkadaşlar olayları hemen yatıştırdı.Bu arada Saranla fotoğraf çekilen kişi herkesin tepkisini çekti.
Adam tribünümüzün içine kadar girdi bizimle fotoğraf çekilmeye başladı.
Attıkları her basket sonucu ses sistemi sayesinde sesimizi bastırdılar.
İkinci yarı tribün kendine gelip ıslık ve yuhlamaya başladı.
Son periyot bir ara beş sayı öne geçmemize rağmen koparamadık.Fakat onlarında kaçırdıkları basit sayılar vardı.
Maçtan sonra herkes parkeye inip galibiyeti kutlarken gitmeyen bazı arkadaşlar ile takımı çağırdık bu sırada saran birden sahaya inerek Ferit'e bir şeyler söylemeye başladı kafasını tutarak poliste hiçbirşey yapmadı.İki yanağından öptükten sonra eliyle tehdit etti.Bizde sahaya inip oyuncularımızı tek tek tebrik ettik moral verdik.
Bu sırada Selim Abinin söyledikleri çok anlamlıydı.
Bizden ekmeğini kazananların bize yaptıklarına bak.
O heyecan ve olayların arasından bunu anladım ve morali çok bozuktu.
Bunun rövanşıda var.
Teşekkürler.
Efe Öztürk' Alıntı:çektigim resimleri buraya atmamda sakınca varmı acaba?