TSK Karagücü: 52-Galatasaray: 69

Henüz maça çok vakit olmasına rağmen, ted kolej maçı topicinde konu kirliliği yaratmamak için şimdiden başlık açma ihtiyacı duydum.

25 Şubat Pazar saat 12.00
Bilkent TSK Rehabilitasyon Tesisleri

Salon 100 kişilik ve askeri bir tesise gireceğiz. O yüzden, takımımız bizim için kağıt yazacak şu kadar kişi gireceğiz diye. Takıma net bir sayı verebilmek için, gelecek olan kişilerin Serdar Mengi'ye haber vermesi gerekmektedir.

Maçın afişleri Ankara'daki bütün storelara asılmıştır. Serdar abi'nin maili ve cep telefonu da o afişlerde bulunmaktadır. Lütfen ona ulaşarak isim ve kaç kişi geleceğinizi yazdırın.

Maç için Serdar abi'ye ulaşabileceğiniz son tarih 24 Şubat Cumartesi'dir.

özel mesaj attık ama geri dönüşü olmadı nabsak acaba? :roll:

Beklenen an geldi çattı. Spor salonunun yerinin çok ters olması, salona giriş için önceden bilgi verilmesi zorunluluğu vs gibi zorluklar nedeniyle Ankara´da beklenen ilgiyi görebilir mi bunu zaman gösterecek. Bu maçta en büyük ilgiyi beklediğimiz Bilkentli Aslanlar´ın adına yakışanı yapacağını umuyorum.

Şafak 6...

az olsak da orda olucaz inşallah...

burdan bilgilendirme yapılacajk mi gelicek olanlara?

Çağlar Torun' Alıntı:
az olsak da orda olucaz inşallah...

burdan bilgilendirme yapılacajk mi gelicek olanlara?

Evet Çağlar Cuma gunu buradan bilgilendirme yaparız.

Maç tam bir formalite maçı olacak. Karagücü ligin en güçsüz 3 takımından biri. 70-80 farkla biteceğini düşünüyorum.

Tabii önemli olan bjk galibiyetini kutlayacak olmamız :)

Can Altay' Alıntı:
Evet Çağlar Cuma gunu buradan bilgilendirme yaparız.

Maç tam bir formalite maçı olacak. Karagücü ligin en güçsüz 3 takımından biri. 70-80 farkla biteceğini düşünüyorum.

Tabii önemli olan bjk galibiyetini kutlayacak olmamız :)

evet galibiyetimizi kutlarız en azından.. 8)

onuryavuz' Alıntı:
Can Bilkent´ten ve diğer ünilerden gelecek kişi sayısı netleşti mi? Zaman iyice yaklaştı.

Şafak 4

Onur Bilkentli Aslanlar en az 10 kişi gelecek, okulda afiş asacaklardı belki de astılar ben dikkat etmediğim için görmedim.

Diğer ünilerden kesin rakamlar yok ama her yönetim kurulundan 2-3 kişi bekliyorum ben. Takıma söyleyeceğimiz rakam 60 olacak onu geçemeyiz heralde...

Takımın kalacağı yer hala belli değil. En çok ilgi görmesi gereken şubemiz kulüpten ve iş adamlarından ilgi görmüyor. Yazık.

Can Altay' Alıntı:
Takımın kalacağı yer hala belli değil. En çok ilgi görmesi gereken şubemiz kulüpten ve iş adamlarından ilgi görmüyor. Yazık.
Şaka gibi bir şey olsa gerek bu durum. Amatör branşlardaki takımlarımızın Ankara´daki tüm masraflarını karşılayacağını açıklayan Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği neden ilgisiz kalıyor acaba?

Şafak 2

Yavuz abiye rica ettim, Sedat hocayı aradı. Sedat hoca Ankara'da oyuncularımızın Avrupa Şampiyonası için pasaportlarıyla uğraşıyormuş. Otel de ayarlanmış ve yarın takım Ankara'ya geçerek otele yerleşecekmiş.

Ankara'daki taraftarlarımızn desteğiyle farklı bir skorla bu maçı kazanacağız.Bu takıma şampiyonluk yakışır.Biz Avrupa'da da başarı bekliyoruz.Bu yolda takımıza başarılar...

Batuhan Varolsun' Alıntı:
Ankara'daki taraftarlarımızn desteğiyle farklı bir skorla bu maçı kazanacağız.Bu takıma şampiyonluk yakışır.Biz Avrupa'da da başarı bekliyoruz.Bu yolda takımıza başarılar...
katılıyorum bu takım yeni kuruldu fakat büyük işler yapacağını gösterdi,bizde bu takıma sahip çıkalım..SONUNA KADAR DESTEK :claps