• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Turgay Zeytingöz

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tolgahan Kara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Takımı çok güzel kurdun yerli yabancı uyumu harika, sezon içi hamlelerin zamanlaması ve gelen profiller cuk oturdu. Tebrikler...
 
Hadi abi hadi ... Defol git hadi . Çok rahatsızlık verdiniz hadi toplayan tası tarağı def olup gidin.
 
İstifa etme zamanı geldi.
Emekleri için teşekkür edip, yolun açık olsun demeliyiz.
 
Andersen’den Masallar’ı bizden uzakta anlatman dileği ile.
 
Sende onur, gurur, haysiyet var mı Turgay? Ne zaman istifa edeceksin küme düşünce mi?

Bu takıma getirdiğin vasatları ve Pistolis'i alıp defol git.

Insanda biraz utanma olur.
 
Git Andrews’i al ondan sonra ne yapacaksan yap.
 
Abi sezon icinde 5 tane hamle yaptilar.Hummerlara Morganlara Mcgeelere butce ciktiysa bir zahmet pamuk eller cebe.Adam akilli bir topcu alsinlar su takima bari son maclarda kalp krizi gecirmeyelim.
 
Bu saatten sonra transfer olmaz.
Eldeki oyuncu grubu ile sezon sonuna kadar devam edilir.
Sezon sonunda Pistiolis mutlaka kovulmalı diye düşünüyorum.
 
Bu adamın alameti farikası benim bildiğim alt yapı organizasyonu. Bu konuda bize geldiğinden beri ne gibi icraatlar yaptı bunu bir öğrenmek lazım.Öğrensek bile eğer bir şeyler yaptıysa bunun meyvelerini vermesi en az 3-4 yıl sürecektir.İşin saha kısmı ve transfere gelirsek de bence asıl sorumlu Pistiolis. Turgay Zeytingözün payı var mıdır bu tabloda, elbette var ama Pistiolis kadar değil.
Eurolig söylemleri ve geçirilen bu sezondan sonra istifasını isteyene saygı duyarım, fakat benim kendisinden esas beklentim alt yapı ve bunu görmek için zamana ihtiyaç var bu yüzden ben istifa etmesini veya görevden alınması fikrini doğru bulmuyorum.
 
Bu arkadaşı da pistten alalım.
 
Basketboldan bi Haber vatandaşa teşekkür edilmeli.

Ciddi anlamda bu forumu Scout olarak kullansa Turgay beye verilen Parayıda Takım Bütçesine dahil etsek
 
Çıkan isimlere bakacak olursak bu sene de fiyasko işlere imza atacak. Kendisi 2022-2023 rezaletinden sonra çıkıp bir özür bile dilemedi. Normal birisi hata yaptım diyerek sene sonu istifasını verirdi. İstifa etmiyorsa/kovulmuyorsa bile takım kurma işini kendisine bırakmamak lazım. Gitsin bildiği işler olan altyapı işleriyle uğraşsın.
 
Sana hala güveniyorum. Ama hiç bilgin yoksa bile gir şurayı oku azcık. Bu site bizim scout ekibinden(varsa tabi) çok daha iyi ve bilgili.
 
Bundan sonraki bendeki lakabı Mr.Vasıfsız
 
Namı diğer vasat sevici.
İstifa etmesi gereken.
Etmiyorsa gönderilmesi gereken.
Sabırsızlıkla bekleten.
 
Bu adamın bu pozisyonu haketmediği konusunda camia içinden kimse uyarmıyor mu yönetimi?
 
İş bilmeyenler, vasat seviciler gidecek!
 
Genel direktor değildi takım menajeriydi Banvitte kalmalı ama yanına üstüne bir direktör + Nef tarafından paralı ücretli maaşlı çalışmayacak kadar zengin galatasaraylı basketbolu bilen bir yönetici gerekiyor.
 
Bu vatandaş neyin peşinde? Yaptığı boş isler, yüzünden takım hep zaman kaybediyor. Kendini ,çok şeyin üstünde zannediyor .halbuki ziya paşanın , tamda ona uygun bir sözü var.aynası, iştir kişinin lafa bakılmaz. Kendini sanırım banvitte zannediyor. O yıllarını sanırım özlemiş. yolu açık olsun yeter artık.
 
Geri
Üst