Türkiye Kupası 1. Maç | Galatasaray 89 - 67 Antalya BŞB

rixos cup turnuvasının fiinalinde Melih mahmutoğlu f.ülker i resmen üçlük bombardımanına tuttu cok formda maçın kilit oyuncusu oldu maçıda Antalya b.b.sine getiren isim oldu salonda macı canlı izleyen f.ülker lileri fena ifrit etti canlı şahidim buna :)

İyi ki bu grubu çektik.Euroleague biletinden 3-4 gün sonra kupayı oynamak kolay değil.Mağlubiyet alarak çıkarsak bozulurum ama bir taraftan da anlarım.

rakipte rasim başak, nedim dal gibi yıllardır "hastası" olduğum adamlar varmış. içerideki antalya maçını kaçırmamak lazım.
saati itibariyle izlemesi zor duruyor ama ne kadarına yetişirsek artık, kolay geçmesi gereken bir maç.

Bu gruptan güle oynaya çıkarız gibime geliyor. İlk iki çaçı alıp son maçta yedek oyunculara daha fazla süre verilerek durumlar görülebilir. Ama tabiki oynamadan kazanamayacağımız gerçeğini de göz ardı etmeyelim. Ne de olsa artık EL takımıyız :)

Arkadaslar,

Antalya dikkat edilmesi gereken bir takim. Genc, enerjik ve mucadele gucu yuksek bir takimla karsilasacagiz. Suta dayali bir oyunlari var ve gunlerinde olduklari an her takima ters gelebilirler.

Guardlari klasik skorer ABDli point guard tiplerinden. Bazen isi cok bireysellige dokebiliyor. Mutlaka kendini kontrolden cikarmaliyiz.

Normal sartlarda rahat kazanmamiz gerekir ama konsantrasyon problemi, adamlarin gununde olmasi gibi faktorler bu maci zora sokabilir.

Antalya'nin hazirlik doneminde F. Ulker, Turk Telekom ve Euroleague onelemesindeki rakibimiz PAOK'u yendigini hatirlatalim.

rytas macı sonrası euroleage moraliyle bu macta fazla zorlanmayız gibime geliyor en kötü ihtimal 3. periyotta macı koparırız heralde

ilk maçı sıkı tutmak lazım bencede sonraki 2 maçta gerekli rotasyonlar yapılarak haluk evren ve göksenin 12 kişilik kadroda olmalı ki 3 gün sonrasında çok çook önemli bi maça çıkacağız malumunuz cumbabada kazanacağımız maçta eksiklerimiz olmasın helede 10 kişilik o muazzam rotasyon mutlaka sahada olmalı 11. ve 12. oyuncu kim olursa olsun farketmez zaten:) 10 kişilik muazzam rotasyonumuz malumunuz(tutku-jamon-ender-lakoviç-shipp-şampi reyiz-cevher-furkan-songaila-andriç) bu takımla gurur duyacağız gerek el de gerekse tbl de nerde olursak olalım...

Antalya BŞB kadro kalitesi açısından benim son sıralara koyacağım bir ekip ama hazırlık maçlarında görüldüğü üzere pes etmemeyi iyi beceriyorlar. Antalya'daki turnuvada da Telekom ve Fenerbahçe'ye rağmen şampiyon olarak bunu iyice perçinlediler. Serdar Apaydın 1.ligdeki ilk koçluk deneyiminde fena işler çıkartmayacak gibi duruyor. Yine de Galatasaray'ın şuan ki haliyle mücadele edecek kıvamda değiller. Rahat bir galibiyetle kupaya giriş yapacağımızı sanıyorum.

sahada rasim başağın oluşu beni maçtan soğutuyo.furkan dan birkaç sağlam blok beklşyorum 4 gözle.bide 2-3 tane üstünden geçerek atılan sayı şahsen keyiflendirir beni.bunlar bi yana başlangıçlar önemlidir.galibiyet dışında gzl basketbola devam.kolay gelsin aslanlara

Siteye yeni üye oldum. Az sonra maça gideceğim biletimi aldım işlerimi toparlayıp çıkacağım salonda yakın. Güzel bir galibiyetle başlarız inşallah.