Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye Kupası 1. Maç | Galatasaray 89 - 67 Antalya BŞB
Bir Caner'e bakıyorum, bir de git gide geriye giden Evren'e. Aralarında ilerleme olarak dağlar kadar fark var. Bravo Caner, aynen devam et.
Bunun dışında rakipten Jelovac'ı çok beğendim.21 yaşında hem şutu olan, hem de ribauntlarda etkili bir uzun. Serbest atışları da çok düzgün. Takip etmek lazım.
Shipp'in performansınada değinmek lazım. Hem hücumda hem savunmada bugun takımın dinamosuydu. 2.yarının ortalarında soldan yardırmaları vardı ki belki de macın kopma nedeni. Gordon-Shipp ile birlikte ikili oyunlar kadar hızlı hücumlardanda ekmek yiyecez bu sene.
Tam takım ilerliyoruz hayırlısıyla.Bir sakatlık çıkmazsa umudum var yolumuz açık.Oyuncular formda, Oktay Mahmuti kral, adam gibi adam.Tecrübeli oyuncularımız da var.Zor zaman dostu Jaka'mız var.Preston'ımız var Furkan'ımız var Cevher'imiz vb vb .. Hayırlısıyla sezonu 2 kupayla kapatmak dileğimiz.
Maçı canlı izledim. Şunu söyleyebilirim harika bir koçumuz ve çok iyi bir kadromuz var şu furkanı alanın ellerine sağlık harika oynuyor çok iyi olacak ama takıma sanki 1 tane sağlam bir uzun lazım gibi bazen ribaundda sıkıntı yaşadık. Ama herşeye rağmen harika bir takımımız var şampiyonluğa rahat oynar ama euro ligde zorlanır gibi.
Melih maşallah Navarro gibi şut atarken bizim Evren hep tuğla atmaya devam ediyor yanlış adamı tuttuk gibime geliyor . Genel olarak takım iyi durumda 22 asist ve süre paylaşımı gayet iyi gözüktü maçta farkı açtıktan sonra zaman zaman gevşedik.
Eve girdiğimde 4 dakika kala 87-62 öndeydik.Son 10 saniyede fast break bulamasak basket göremeyecektim. İstanbul'dan uzak olmak aynı şeyleri görmeye,aynı hisleri paylaşmaya engel değil.İzleyebildiğim kısa bölümde bunu gösterdi Samsunlu Galatasaraylılar.Anadolu'daki taraftarımız çok güzel cidden.
Seneye kadar tekrarını verir Sports Tv.Geçen yılki Türkiye Kupası maçlarını yayınlıyorlardı 1 hafta önceye kadar.Başka hiç bir organizasyonun yayını hakkı yok kanalda