Takımda herkesin rol adamı olması çok önemli. Bu takımda geçmişte sayı kralı olmuş Lakovic, Shipp, Shumpert gibi adamlar var. Ancak sistem olduğu zaman tamamı kendi rolünü oynuyor. Evren de biraz buna kurban gidiyor sanki. Mesela Cevher çok iyi adapte oldu. Furkan da öyle. Bu adamların tamamı eski takımlarında en fazla top kullananlar. Ancak takımın oyuncu bolluğu ve sistemi nedeniyle kimse çok fazla top kullamayacak. Ribaund konusunda sıkıntı yazan arkadaşlara katılmıyorum. 45 ribaund çektik. Zaza gelir mi? Açıkçası gelirse en çok istediğim oyuncu gelmiş olur. Ben Zaza'nın Ömerden de Enesten de daha fazla katkı vereceğini düşünüyorum. Sistem oyuncusu olduğunu, süper yıldız olmasada hem savunmada hem de hücumda ortalamanın üzerinde olduğunu biliyoruz. Kaldı ki Ömer gibi serbest atış, Enes gibi savunma zaafı da yok. Çok faydalı olur. Rytas maçındaki gibi yüzdeli faul attığımız zaman ikili oyun savunmasında rakip aciz kalıyor. Perdelemelere yeterli sertlikle cevap veremiyor. Ömer'in bu sıkıntısı bizi hücumda tıkayabilir. Zaza gibi iyi bir faul atıcısı bize çok sayı kazandırabilir.
Melih Antalya'da çok iyi iş çıkardı ancak onun adına sevindim.
Melih Antalya'da çok iyi iş çıkardı ancak onun adına sevindim.