Türkiye Kupası 1. Maç | Galatasaray CC 80 - 89 Beşiktaş Cola Turka

Re: GALATASARAY-Beşiktaş (CANLI)

kaptığımız topta pas verse fark 5 olacak bir umut olabilirdi ama beyefendi fantazi denedi.
 
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (CANLI)

Yavrum taylor ne basketci yaa.. bi arkadas demisti BÜYÜk oyuncular.. hep sut atarak acilirlar.. evet dogru demis.. onlari sadece BÜYÜK basketbolcular yapar.. Taylorun öyle bir lüksü yok... maci bize kaybettirdi !
 
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (CANLI)

Tutku ve Taylordan savunma yapılmaz..Taylor fiyasko zaten...Ayrıca Shippte kötü olunca sonuç normal.Ayrıca Göksenin için bence baya erken çünkü oyundayken çok kötüydü..
 
Re: GALATASARAY-Beşiktaş (CANLI)

Hemen kılıçları çekmişiz bir sakin olalım bence hepimiz burda söylemiyormuyduk Oktay hocaya güvenimiz tam getirdiği oyunculara güvenimiz tam Oktay hoca bilmiyormu son çeyrekte yanında oturtmayı Taylor'ı ben Oktay hocaya sonuna kadar güveniyorum bir bildiği vardır oyunda tutmuşsa sabırlı olmak lazım daha yeni kurulmuş bir takımız daha çok şey düzelir bu takımda
 
Re: Türkiye Kupası | GALATASARAY 80-89 Beşiktaş

Benim için gerçekten şaşırtcı oldu bu skor. Ama Oktay hoca daha sezon başlamadan Evren'i bitirmek sitemediğindne ilk yarı az süre verdi evren'e ama gördükki biz Evrensiz savunma yapamıyoruz. Evren oyunda ikende savunma da iyi tutunuyoruz. Bugün şans resmen BJKîn yanındaydı. %50 ile üçlük atmak hiç bir takıma nasip oalcak bir iş dğeil. Sağlık olsun. Derdimiz farklı bizim. Bir maçta hemen yelkenleri suya indirmeyin.

Bir de şunu söylemek sitiyorum Artkadaşlar basketbolu çok iyi biliyorda olabilir ama koç triplerine lütfen girmeyin. GS forması giyen adamalr hakkında yazdıkalrınızı bir kontrol edin. Özellikle burayı geçtim Facebook'tan oyuncualrın kişsiel sayfalarından saçma saçma yorumalr yapmayı görev haline getirdi bir çok taraftar. Sizin gördüğünüzü Oktay Mahmudinin görmediğini düşünüyorsanız biraz kendinize gelin. Yani Oktay hoca bunalrı görmeyip Rochestie'ye Tutku dan daha fazla süre veriyorsa bir bildiği var demek zorundayız.
 
Re: Türkiye Kupası | GALATASARAY 80-89 Beşiktaş

Kardeşim iki gün önceki yorumlara bakıyorsun, maçları falan seyretmesen diyeceksin ki takım şampiyon olacak kesin, bir de şimdi bakıyorsun eyvah eyvah play-off'a girebilecek miyiz acaba tribi atacak neredeyse millet. Her defasında, her branşta aynı, nedir bu ya?
 
Re: Türkiye Kupası | GALATASARAY 80-89 Beşiktaş

Söylenecek yeni şeyler yok pek.

Rochestie'nin şu anki görüntüsü zayıf bir guard olduğu şeklinde. Oktay Hoca da mutlaka bunu görmüştür. Daha önce Domercant'ta ciddi bir mentaklite ilerlemesini sağlamıştı, yine öyle olabilir. Herhangi bir guard değişikliği olmayacaktır diye düşünüyorum.

Potalatı ise ciddi anlamda sıkıntılı ki ne Beşiktaş ne Spartak öyle aman aman sert potalatına sahip değildiler. Andric-Rancik çok yumuşak ve ribaundlarda başarısız bir ikili.

En önemli iki problem bunlar. Takım sete sette gayet iyi sezon başı olmasına rağmen, önemli olan tempoyu ayarlayabilmek. Oktay Hoca mutlaka ilerleme kaydettirecektir;ancak transfer pazarında ne yapacağımız önemli.
 
Re: Türkiye Kupası | GALATASARAY 80-89 Beşiktaş

Grupta 1. olmak ile 2. olmak arasında bir fark var mı ? Yani kuralarda 2.olursak bir dezavantaj yaşar mıyız ?
 
Re: Türkiye Kupası | GALATASARAY 80-89 Beşiktaş

Hazırlık maçı kıvamındaydı.Çok savruk oynadık.Bilhassa içerideki Petersburg maçıyla alakamız yoktu.İleride ne olur bilemem ama şu haliyle kanser ediyor Rochestie.Bir dakika kala saçmalamasa ordan bile dönebilirdik.Gitti panyayı vurdu.Oktay hocanın bildiği vardır diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.Hocanın tercihlerini de pek anlayamadım.Belki de kafa yormamak lazım bugüne.İleriye dönük planları vardır illa ki.
Oyunumuz baya korkuttu.Şu görüntü tura yetmeyebilir.Kalan rakipler de sıkıntılıdır umarım.
 
Re: Türkiye Kupası | GALATASARAY 80-89 Beşiktaş

Problem yok bence , Türkiye Kupası' nın pek bir önemi yok. Hazırlık maçları olarak görmek lazım. Bu takım ligde ve avrupa da iyi şeyler yapacak..
 
Re: Türkiye Kupası | GALATASARAY 80-89 Beşiktaş

Hemen kılıçları çekmişiz.Bir sakin olalım bence hepimiz burda söylemiyormuyduk Oktay hocaya güvenimiz tam getirdiği oyunculara güvenimiz tam? Oktay hoca bilmiyor mu son çeyrekte yanında oturtmayı Taylor'ı? Ben Oktay hocaya sonuna kadar güveniyorum bir bildiği vardır oyunda tutmuşsa.Sabırlı olmak lazım daha yeni kurulmuş bir takımız daha çok şey düzelir bu takımda.
 

Üst