Re: GALATASARAYIMIZ: 81 - DARÜŞŞAFAKA: 85
Bu sezon takımdan büyük ümitleri olan bir taraftar olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. İlk yarısını 17 sayı önde kapatan ve birçok yıldızla dolu takımımız, Efes Pilsen'in pilot takımı olan ligin en çaylak takımına karşı maçın sonunu nasıl getiremez halen aklım almıyor. Bu önemli karşılaşmada ümit bağladığımız oyun kurucu Marshall Strickland yok, tecrübesine güvendiğimiz Cüneyt Erden var da yok. Ayrıca skor için ümitlerimizi bağladığımız Antonio Graves, böyle bir maçta sıfır çekiyor. Bir gün önceki Beşiktaş mağlubiyetini Mario Austin'in üstün performansına bağlamıştım, ama bugünkü mağlubiyeti gerçekten içime sindiremiyorum. Geçen sezon da Murat Özyer sezon başında Türkiye Kupası'nda başımızı öne eğmişti, bu sene yine şansımız mucizelere kaldı. Beşiktaş geçen sene yaptığı gibi yarın Darüşşafaka'ya yatıp neredeyse bitmiş olan tur şansımızı tamamiyle yok edebilir. Kişiliğine ve efendiliğine her zaman saygı duyduğum antrenörümüz Murat Özyer, bence bu iki yenilgiden sonra yarınki CASA Ted Kolejliler maçını da tamamlayıp takımdan ayrılmalıdır. Daha sezon başı olduğu için yerine birçok tecrübeli isim bulunabilir. Aklıma gelenler ilk isimler arasında Aydın Örs, Çetin Yılmaz, Ahmet Çakı, ve Erman Kunter var. Bu şampiyona, sezon başında bu kadar iddialı ve heyecanlı olan camiamız için büyük bir hayal kırıklığı olmuştur.