Türkiye Kupası 2. Maç | Galatasaray CC 81 - 85 Darüşşafaka Cooper Tires

Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Murat özyer adam gibi geldin adam gibi gittt

Guroviç kenarda oturuyor kimse görmuyor mu yaa helal olsun size bu takımı rezil ettiniz walla helal olsunnn
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Halil Üner dönemine döndük.Savunma yok, hücum setimiz ise eline top alan 3lük sallıyor...
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Oo mükemmeliz. Sezon sonunu bekleyelim eleştirmek için. ;)
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Maçı verdik bravo!Bu takım insanı strese sokmaktan başka bir şeye yaramaz malesef.Murat Özyer de artık bıraksın.2 senedir ne bu rezillik.Yeter artık!
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

İnanılacak gibi değil. Bu bir facia, sen sahaya tam kadra bile çıkamayan takıma 4 sayı geridesin 13 sn var. Bunun adı bir antrenör faciasıdır. Maçta hiçbir varlık gösteremeyen graves sahada en skorer oyuncu kenarda, hiç şut sokamamış oyuncular 3'lük atıyor. Kolaj Daçkayı farklı yendiğine göre bu sene de kupa hüsran. Yarın BJK Daçkaya yenilirse (geçen seneki durum) direkt elendik.
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Artık fazla söze gerek yok iki sendeir bşımıza gelenler ortada imkanlarda öyle bugünkü maçın hesabını birileri vermelidirki buda Özyer dir.Bunca zaman arkasında durduk ama yeter artık....Bunca imkan fırsatlar ama sonuç sıfır.Bunu hesabı verilmeli ve bırakmalıdır...Koca Galatasaray bunları hak etmiyor!!!İSTİFA ÖZYER!!!
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

arkadaşlar kimse üzülmesin çünkü takımın guardı yok..guardı olmayan takım hiçbirşey yapamaz..gaines nba de, dee de gitti sanırım nba ye yazık şu takımda ribauntçu yok guard yok sen elindeki oyuncuları tutamıyor daha iyi oyuncular alıcam diyorsun daha fazla para harcıyorsun ama alpella nın guardını getiriyorsun..üzüntümü kelimelerle anlatamıyorum.. bunun hesabını biri vermeli geçen sezonki gibi yine elendik ve kaç maçtır takım birlikte belliki bu takımda bir eksik var bunu göremeyenler istifa dilekçelerini yazıp hemen gitmeliler.. çok acımasızca gelebilir şu hazırlık kampındaki durum herşeyi belli etti. yazık galatasaray taraftarına bu klübün paralarına.. yazık ki ne yazık...ah be.. o kadar üzgünümki..
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

ayıp ya senin adın galatasaray ya.Sen farkı 20 ye çıkarmışsın.Taraftarın oh be aldık şu maçı diyemeyecekmi.Hadi bakalım marshallcılar graves ciler savunun bakalım.Maç elden gidiyor gurovic kenarda oturuyor.Bu nasıl bir yönetim.zizic dejan milan gerisini sat yeniden takım kur.

Birazcık bayan basketbolcularımızdan örnek alın.Birazcık mücadele eden.Bu ne rehavet.Bu ne laubalilik.
 

Üst