Türkiye Kupası 2. Maç | Galatasaray CC 81 - 85 Darüşşafaka Cooper Tires

Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Boralı Melihli Bayavlı takım Zizicli Gurovicli takımı yendi,ayıp yahu su takımın yarısı gecen sene altyapılarda,2 liglerde oynuyordu.En cok su forumda antreman takıp eden,bılet satılmasından mutlu olan,2.lig takımlarıyla yapılan hazırlık maclarının ıstatıstıklerı pesınde kosan ınsanlara uzuldum.Murat Hocam Galatasaraylılık maalesef yetmıyormus,bırazda calısmak,kafa patlatmak gerek galıba.Herkesın selametı acısından lutfen...
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Maçın sonunda son iki dakikada geriye düşüyoruz erdem ve graves ikiside 0 sayıyla oyunda ama guroviç kenarda. Burada hata murat özyerde başka suçlu aramaya gerek yok.

Kahretsin elendik...
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Yazık!!!

Ayıp be Ayıp!!!

Bizi üzmeye kandırmaya ne hakkınız var!

Özyer İstifa! Al çakma guardınıda git!!!

Bizleri haklı çıkarmadığın için sana tebrikler, bu takıma koçluk sana 2 gömlek büyük gelir!

Senin ile devam eden zihniyetin de yazıklar olsun.

20 sayı önden gidip maç ver ancak senin gibi koçların yapacağı bir olay!

LÜTFEN İSTİFA ÖZYER!
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Gecem zehir oldu, boğazım düğüm düğüm, KAHRETSİN!
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Murat Özyere hiçbirşey diyemem bile bile lades böyle birşey işte
Ahmet Dedehayır memnundur sanırım halimizden.. Oraya giden takımımızı destekleyen taraftarlara yazıktır artık ne denir bilmiyorum
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Artık yüksek sesle eleştiri vakti gelmedi mi sizce de?10 da 1 in etmeyen takıma 20 sayı geriden maç veriyorsunuz.Biz bu hoca için bi de 2 ay kaybettik yazın.Yazık ya.Galatasarayda antrenörlük bu kadar kolay iş mi? 2-3 senedir şu takım doğru dürüst basketbol oynatamadı bir türlü parkede.Neden?İstifa da bir erdemliliktir.Bknz.Ertuğrul Sağlam.
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Eline topu alan 3 sayı atıyor, Cüneyt 0/4 üç sayı atmışken son sanıyelerde yine sallıyor. Geçen seneki Beşiktaş maçında attığı üçlük hayatında bir kere olur. Maçı izleyemedim ama son çeyrekte tüm Daçka 3 sayı atarken bizimkiler ne yapıyor acaba. Cüneyt skora katkı vermezken Marshall'ı en azından deneyemez miydi? Bu maçlarda oynayamayacak ise ne yapar? Yine kupa gitti. Bu mantıkla ligde ve avrupada ne olabilir???

Uzun süredir birlikte antrenman yapan bu takım ne zaman oynar!!!
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

hedef 3 te 3 mağlubiletti galiba yazıklar olsun efesin alt yapısını bile yenemiyosak gerekenler yapılmalı hemde çorumda!!!
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Cevdet Bey elenmedik, yarın Beşiktaş´ın Daçka´yı yenip bizim Casa´ya atacağımız farka bağlı kupadaki geleceğimiz.

Ha bu saatten sonra turu geçsek kaç yazar diyeceğim ama ilerde unuturuz nasıl tur atladığımızı.

Skoru gördükçe sinirden çıldırmamak elde değil. Yazık ya, yazık...
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Yönetimin bir açıklama yapması gerekiyor! Bu takımın guardı kim ya ?? Ribauntçusu kim? Sen dee brown ve gaines ı bıraktın çünkü daha iyilerini alacağım dedin! Yerlerini kimle doldurdun? Ya bunun sorumlusu hocamı yoksa levent topsakalmı ali türsan mı ahmet dedehayır mı kimse bir açıklama yapsın! marshall hiç süre almadı bu maçta neden? Senin ikinci guardın kim 5te sıfrı çeken cüneytmi? Kahrolmamak eldemi ya..
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Çok sinirliyim sakinleşinceye kadar bir şey yazmayacağım!
 
Re: GALATASARAYIMIZ: 81 - DARÜŞŞAFAKA: 85

evet maçı takip ettim ve hala şakamı diye düşünüyorum,

beğenmediğimiz polat o kadar sayı attı, erdemle murat hoca arasında sanırım bir akrabalık var bu kadar torpile pes yani ve üzülmekten kendimi alamıyorum adamlar maça 2 kişi eksik çıktı bu senenin en güçsüz takımı daçka karşısındaki halimize ve ilk kez size üzülerek katılıyorum arkadaşlar Ertuğrul Hocanın yaptığını bugün Murat Hoca sende yap Galatasaray'a küçük geldiğini geçte olsa bende anladım.

Acaba Murat Hoca'da şimdi elinde kalem hesap yapıyomudur Casa'yı kaç sayı farklayenersek 2. oluruz diye Beşiktaşın ölüsü Daçkayı ezer ama ben bizim Casa'ya fark atıp çıkacağımızı sanmıyorum. Hocam git artık...Yoksa bu taraftar seni bir güzel uğurlar.
 
Re: GALATASARAYIMIZ: 81 - DARÜŞŞAFAKA: 85

Geçen sene türkiye kupasında düştügümüz durumu bu yılda yaşıyoruz .Ne yazık ki yine Beşiktaş'ın eline bakacagız ..

Yazıklar olsun !
 
Re: GALATASARAYIMIZ-DARÜŞŞAFAKA

Haklı cıkana kadar yazmama kararı almıstım bugun yazıyorum, cunku o zaman bızler felaket tellalıydık elestrıyoruz dıye elestrı aldık buyrun Strıckland ve Graves´cıler sımdı rahat rahat yazın !!!

Bu takımın basına kımı getırırsen getır bundan ıyı olamaz kımya tutmaz takımda Zızıc ve Erdem dısında ozunde savunmacı olan oyuncu yok onuda gectım Zızıc'ı savunmacı gozuyle bakan yok sertlıgınden eser kalmamıs adamın bu yuzden, transfer sezonun basında sunu yazmıstım Mcıntyre'ı alalım yanına 2-3 Usa'lı bıde turk yapabılecegımız Reese alalım dedım, bugun sayı kralı Graves'ı dun, Strıckland'ı gorduk.

Bız bır oyuncu aldık mı herkez gonul gozuyle bakıyor yanlıs, herkez mıkroskoplarını cıkarıp ıncelemelı kı sonuclarını sındırırken beklentısınıde dogru belırlemelı, taraftarlıgınızı macta yapın burda kendınızı yuceltmek ıcın degıl sonucta hepımız aynı renklere gonul verıyoruz, bunlara gerek yok !!!
 

Üst