Türkiye Kupası 2006/07 | 20-22 Nisan

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Organizasyon Yeri : Antalya
Organizasyon Tarihleri : 20-22 Nisan
Kura Cekimi : 16 Nisan
Katilacak Takimlar :
Beşiktaş Cola Turka
Bandırma Banvitspor
Casa TED Ankara Kolejliler
Efes Pilsen
Fenerbahçe Ülker
Galatasaray Cafe Crown
Pınar Karşıyaka
Türk Telekom
------------------------------
Antalya’lı Aslanlar görev başına her şeye rağmen takımımıza destek olalım son aldığımız yenilgiyi unutup önümüze bakalım.
 
Tadim Türkiye Kupasinda malesef Efes Pilsen le eslestik. Cuma günü saat 20:00 de oynanacak.

Not: Fenerbahce Ülker-Türk Telekom 18:00
Besiktas Cola Turka-Pinar Karsiyaka 16:00
Banvitspor-Casa Ted Kolejliler 14:00
 
Ligde büyük takımlara karşı alamadığımız galibiyetleri burada alacağımıza inanıyorum. Yeter ki yürekten oynayalım.
 
Efes Pilsen'liler maça çıkmasınlar,çıkarlarsa yine hezime uğrarlar demişler.

İnşallah iyi oynarız iyi mücadele ederiz.Ne olursa olsun maçta iyi oyunumuzu bütün periyotlara yayalım.Skor da kafa kafaya olsun.Yoksa bu maçı farklı şekilde kazanamayız.Savunmada ekstra işler,hücumda boş adam gibi yapmamız gereken çokşey var.

Maçları hangi kanal verecek.En son maçı biz saat 20:00'da oynayacağız.
 
Hay ben Bjk'nin şansına çıka çıka en zayıf rakip onlara çıktı..Gidecekelr Ksk'yi yenecekler yarı finalde 20-30 sayı fark yicekler..Yazık gerçekten .. Bizede çıka çıka çıkmasını istediqimiz son takım çıkmış..Umarım hiç olmazsa iyi bir oyun çıkarıp yenilsek dahi alkşlanacak bir oyun sergileriz.
 
Türkiye kupasında pek ümidim yok açık konuşmak gerekirse çünkü rakip çok zor kupayı efes pilsen alır finalde de efes - telekom karşılaşır...
Fakat efesi geçersek eğer o zaman şampiyon oluruz! :atki


İnşallah takım yüzümüzü güldürür ayrıca Antalya'lı aslanlar takıma büyük destek vereceğine inanıyorum!
 
Şanssız bi kura çekmişiz malesef. Yinede kupayı kazanmak adına oyuncularımızın ellerinden geleni yapacaklarını düşünüyorum. Geçen sezon Efes'i mağlup etmiştik. Gerçi bu sezon iki kez yenildik ama geçen sezon kazanmıştık. Bu kezde aynı şeyi yapabiliriz. Fb-Telekom eşleşmesi de iyi olmuş bizim açımızdan. Eğer Efes'i geçebilirsek kupayı kazanma şansımız çok çok artar.
 
Kötü bir eşleşme.Ancak benim ümidim yüksek.Efesi geçersek kimse şaşırmasın.Yeter ki inanalım...
 
Efes Pilsen yenilmeyecek bir takım değil ama Türkiye Kupası'na gerçekten önem verirlerse yeniliriz..Verirler mi vermezler mi bilmiyorum ama bana göre o kadar zorlamazlar..Ben de yenebileceğimize inanıyorum..
 
Ne Efes ne de kupaya katılan en kötü takımın bile sallamama gibi bir lüksünün olduğunu sanmıyorum. 2gün galip gel sonuç 1 kupa e daha ne olsun kim bu şansı tepmek ister? Kaldı ki Efes,Ülker ,Telekom çekişmesinden ligde her sonuç çıkabilir dolayısıyla herkes gayet asılacaktır maçlara bu kupayı almak için. Dolayısıyla böyle bir kuvvetimiz olduğunu düşünmüyorum ama Efes'in maçı sallamamasını düşünüceğimize gerçek bir mücadele ortaya koyup yenersek öyle yenmeyi düşünmeliyiz.
 
Efes sallamadığı için yeneceksek zaten hiç yenmeyelim daha iyi :)

Şöyle iyimser düşünürsek, eğer Efes'i geçersek bir güçlü rakip safdışı kalmış olacak. Ülker-Telekom eşleşmesinden de bir güçlü takım elenmiş olacak. Eğer Efes'i geçersek ve yarı finalde de Ülker-Telekom'dan biri denk gelmezse finali oynayabiliriz.
Artık finalde de kasıp rakip kim olursa olsun yenme şansımız olabilir.

Ama hepimizin büyük maçlarda izlediği takımımız Efes Pilsen maçı için ne yazık ki ümit vermiyor. Yenilmelerine çok itirazımız olmaz ama sahada mücadele ettiklerini hissedelim, kadrolar arası fark olduğunu biz de biliyoruz ama lütfen o formaya yakışır mücadele başka dileğim yok.
 
bayağıdır yoktum özlemişim forumlara yazmayı bu arada....

eşleşmelere baktığımızda ksk nin bjk yi geçeceğini tahmin ediyorum, form durumlarına bakılınca ksk son hafta telekomu yenmeyi başardı neticede. ve bjk gerçekten basketbol oynamıyor savunma anlamında ciddi sorunları var ortada bir maç gibi gözüksede benim favorim ksk o maçta.....

banvit - ted maçı da aynı şekilde ortada bir maç bence o maçı guardların performansı çözecek....

telekom fb eşleşmesi ciddi ortada da olsa fb ülk. form durumu olarak bir az daha iyi telekomdan bu aralar bunda telekomun kilit oyuncularının yaş ortlamasının yüksek olmasının etkiside var tabi..... sanırım ilk günün en heyecanlı maçlarından biri olacak.....

gs-efes eşleşmesine gelince yorum yapmakta zorlanıyorum, gs dengesiz bir oyun oynuyor bu aralar iki maç arasında inanılmaz fark var o yüzden efes gibi üst düzey bir takıma karşı oyun içinde istikrar tutturamazsanız işiniz çok zor oluyor... maçın mutlak favorisi efes pilsen ancak gs da özellikle fitch ve pota altı rotasyonunun performansı sonuca etki eder bence.....

neticede bu maçlar türkiye kupası maçlarıdır kimse sallamama gibi bir olaya girmez bence herkes elinden gelen tüm gücünü sahaya yansıtacaktır , birde olaya şu açıdan bakmak lazım kadro derinliği bu tip maçlarda ortaya çıkar zira 3 gün sürecek bu org. da her gün aynı takımla mücadele ederek başarı yakalamk çok zor......
 

Üst