Onur UNCU' Alıntı:Erkek voleybol takımları da İstanbul Belediye'ye 3-0 yenilip şampiyonluk şansını kaybetti.Bu daha başlangıç.
çok iyi bu haber voleyboldan başladık sonra basketbol sonra futbol :kop
Onur UNCU' Alıntı:Erkek voleybol takımları da İstanbul Belediye'ye 3-0 yenilip şampiyonluk şansını kaybetti.Bu daha başlangıç.
Abi çok haklısın kesinlikle katılıyorum..İyi oynadık bu sene basketbol fakat beklediğim kadar olmadı..Fatih Hısım' Alıntı:Banviti görünce bizim bu 4. lügü ne kadar hak ettigimizi tekrar düsünebiliriz bence. Biz kesinikle bu ligin ilk 5 takimlarindan biri degiliz.
1. Efes
2. Fenerbahce
3. Telekom
4. Banvit
5. BJK (bu sezon cok sanssizlardi ama normalde bizde iyiler)
6. Casa Ted
7. Galatasaray
8. Dacka
bence güc siralamasi bu. Casa Ted Davis'i kaybetmesiydi su an 4. lügü parsellemisti bile bence. Banvit takim ici sorunlarla kendi kendini yakti yoksa bu ligin kalbur üstü takimlarindan. BJK de bu sezon Basketbol subesini resmen hice saydi. ona ragmen bizden daha saglam bir takimlari var bence. büyükleri zorladilar devamli. bir kere de Efes'i yendiler. Bu sezon kadro farkini kullanarak bizden zayif takimlarin önünde kapattik. rakiplerimizin bizden cok daha sorunlu sezon yasadigini hice sayarsak kendi kendimizi kandirmis oluruz bence. seneye gercekten cok saglam ve mücadeleci bir takim kurulmali. lig bu sene sinif atladi bence. seneye takimlar daha saglam yatirim yapacaktir. özellikle Banvit, Casa Ted ve BJK seneye bu durumda olmaz. bizim yönetim aklini basina almasza bu günleri bile arariz. pembe gözlükleri cikarip gercekleri görelim. bizim takim iyi oynamiyor ve ümit vermiyor.
Fatih Hısım' Alıntı:Banviti görünce bizim bu 4. lügü ne kadar hak ettigimizi tekrar düsünebiliriz bence. Biz kesinikle bu ligin ilk 5 takimlarindan biri degiliz.
1. Efes
2. Fenerbahce
3. Telekom
4. Banvit
6. Casa Ted
7. Galatasaray
8. Dacka
bence güc siralamasi bu. Casa Ted Davis'i kaybetmesiydi su an 4. lügü parsellemisti bile bence. Banvit takim ici sorunlarla kendi kendini yakti yoksa bu ligin kalbur üstü takimlarindan. BJK de bu sezon Basketbol subesini resmen hice saydi. ona ragmen bizden daha saglam bir takimlari var bence. büyükleri zorladilar devamli. bir kere de Efes'i yendiler. Bu sezon kadro farkini kullanarak bizden zayif takimlarin önünde kapattik. rakiplerimizin bizden cok daha sorunlu sezon yasadigini hice sayarsak kendi kendimizi kandirmis oluruz bence. seneye gercekten cok saglam ve mücadeleci bir takim kurulmali. lig bu sene sinif atladi bence. seneye takimlar daha saglam yatirim yapacaktir. özellikle Banvit, Casa Ted ve BJK seneye bu durumda olmaz. bizim yönetim aklini basina almasza bu günleri bile arariz. pembe gözlükleri cikarip gercekleri görelim. bizim takim iyi oynamiyor ve ümit vermiyor.
ya peki iyi oynamıyosa niye 4.her takıma çok iyi bahane bulmuşsun bi tek bize bulmamışsın. kesinlikle katılmıyorum playofflarda bjkyi eze eze geçince görceksin ve bu sıralamayı yaptığına utanacaksın.Fatih Hısım' Alıntı:Banviti görünce bizim bu 4. lügü ne kadar hak ettigimizi tekrar düsünebiliriz bence. Biz kesinikle bu ligin ilk 5 takimlarindan biri degiliz.
1. Efes
2. Fenerbahce
3. Telekom
4. Banvit
6. Casa Ted
7. Galatasaray
8. Dacka
haklısın utku mücadele tatmin etmiyo ama demekki bizim altımızdaki takımlarda bizden az mücadele ediyoki bizim altımızdaUtku OĞUL' Alıntı:Ya bişey söylicem : Ha 4. ha 8. ne fark eder. Neyin kavgasını yapıyorsunuz.Edilen mücadele sizi tatmin ediyor mu , beni hayır...