Türkiye Kupası 2006/07 | 20-22 Nisan

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Salon : Dilek Sabancı Spor Salonu

Haemler : Fatih Dalay, Ersan Ergüder, Altuğ Köselerli

Efes Pilsen (77) : Andrew Nicholas 21, Ermal Kurtoğlu 3, Can Akın 11, Antonio Granger 20, Nikola Prkacin 11, Cenk Akyol 2, Mustafa Abi, Cüneyt Erden, Kerem Gönlüm 4, Marcus Haislip 5,

Galatasaray Cafe Crown (69) : Jefrey Graves 11, Darrel Mitchell 13, Tolga Tekinalp 4, Gerald Fitch 19, Murat Kaya, Fatih Solak, Mithat Demirel 6, Denham Brown 12, Burak Sezgin, Cemal Nalga 4

1. Periyot : 17-21, 2. Periyot : 21-12, 3. Periyot : 22-19, 4. Periyot : 17-17
 
Ömer H.' Alıntı:
Efes Fener final oynayamaz, bildiğim kadarıyla yarı finalde eşleştiler bile. Ayrıca Nicholas da bize patlamıyor daha geçenlerde 22 sayı atmıştı bir takıma.

Burak'ın yaptığı bir top kaybı var ki, uzuna top indirirken minik takım oyuncusu gibi bir pas attı.. Kerem çaldı..
nasıl eşleşmezler ya efes ksk yi fener de banviti yensin bal gibi eşleşirler kura cekimi oldugu gibi yazdım kafadan atmak yok yani nicholas bize patlıyor dediğimde bize oynanan her maçta patlıyor adam
 
böyle mücadele olmaz böyle takım da olmaz mücadele diye birşey yok murat hoca saçmalıyor!!

Bu maçın en güzel yanı denham brown artık kendini göstermeye başladı!!

Fitch'in kalmasını isteyenlere bu maçta cevaplarını aldıklarını düşünüyorum..Bu oyuncunun bize yararı yok!
 
Brown'un performansı dışında takımda fazla birşey göremedik aslında. bua arada sırtı dönük oynayabilen tek oyuncumuz Brown. o da üç numarada oynuyor. Şutu biraz iyi olsa aslında dört kısa oynayarak değişik varyasyonlar deneyebiliriz.

Benim takımdan beklediğim savunmayı bir türlü yapamıyorlar. Aslında Cemal gibi savaşçı. Fitch ve brown gibi savunma yanları güçlü oyuncular olan bir kadronun daha savaşçı bir görüntü çizmesi gerek. Bakalım playoff maçlarında ne olacak.
 
şu Burak Sezgin sahada kaldığı sürece ben Murat Özyer'in basketbol bilgisinden şüphe edicem valla..hani halil üner basketten çakmıyoduda oynatıyodu Burağı ama Murat Özyer neden ısrarla oynatıyor şu adamı zerre anlamadım ben..ömer'in dediği gibi graves'ê indirdiği bi top varki küçük takım oyuncusu atmaz en kritik hücum da daha top kullanmamıza 18 saniye varken kaldırdı 25 metreden 3 gönderdi bu kadar zarar veren bi adam olamaz ya..gerekirse Tolga 4 oynasın şu adam oynamasın artık..brown bile oynar 4 en azından sırtı dönük oynuyo adam 30 metreden 3 salliyip durmuyor..
 
Burak Ceyhan' Alıntı:
Fitch'in kalmasını isteyenlere bu maçta cevaplarını aldıklarını düşünüyorum..Bu oyuncunun bize yararı yok!

Yav Fitch daha n'apsın, takıma oynatmaksa oynatmak, savunma yapmaksa yapmak, skor yapmaksa yapmak, her şeyi yaptı; adam yine yaranamadı.
 
Bence de Fitch galatasaray ageldiğinden beri takım oyununa en sadık olduğu maçı çıkardı.Takımı için elinden geleni yaptı.Sadece maç sonlarında kaçırdığı o üçlük biraz kötü oldu. Ama yine de iyi oynadı.
 
Koca maçta sadece ilk yarıda yaptıkları bile yeterli.. Sayı,asist,ribaund herşeyi yaptı zaten ilk yarı..İkinci yarı biraz soquk oynadı ama buda Efes'in Avrupa standardı savunmasından kaynaklandı.
 
maç yorumu yerine sadece sayın başkanımıza lanet okumak istiyorum!
Canaydın senin G.Saray'ımıza Başkan olduğun güne lanet olsun!
 
konu türkiye kupası oldugu için diger maçlarla ilgili yorum yapmak yanlıs olmaz heralde banvit fenerbahce ulker maçını izledim mukemmel bir maçtı bu sene böyle maçları tblde de cok izledik yani seyretmeyenler varsa mutlaka izlesin maçı banvit 88 87 kazandı bunu da belirteyim solomon sinirlerine hakim olamadı bekir'e kafa attı arthur long seyirciyle takıstı (ama cok iyi performans gösterdi maçta) mirsad double-double yaptı maçın kırılma noktası onur aydın'ın attıgı 3 lüktü yani bir sürü olay vardı tarif edilemez bir maç finali bence banvit -ksk oynasın süper maç olur gercekten ama banvit bugün cok hırpalandı yarın cok yorgun sahaya cıkacaklar.....
 
Dün hakemlerle kazanmışlardı,bugün Solomon'u atmayan hakem bile kurtaramadı onları.Bir Fenerbahçe klasiği,mutlak favori oldukları hiçbir turnuvayı kazanamıyorlar. :) Dumur olma potansiyeli en yüksek kulüp.
Banvit'in basketlerinde hayvansı cüssemle Martinsvari taklalar atacağım hiç aklıma gelmezdi. :)
Bize gelince Brown dışında bir kazanç yok yorumlarda belirtildiği gibi.Bugünkü Banvit bizden daha kötü durumda ligde.Kimse mücadele edebiyatı yapmasın,en kritik savunmada Nicholas'tan boş üçlük yiyorsan bir şeyler eksik demektir.
 
Eee Tufi de yok şu ara Murat daha ne kadar oturacak kenarda.Onun açısından üzülüyorum.Köreliyor kenarda.
 
fitch daha napsın anlamıyorum tamam 2-3 saçma şut kullandı ama bakn bütün takımının en yüksek sayı ortalamasını tutturmuş oyunculara saçma şutları vardır.denham brown gerçekten çok iidi çok mutlu oldum dünkü performansından sonra efes gibi çok iyi boyalı alan savunması yapan takıma karşı her içeri girdiğinde sayı buldu ribaund alıyo iyi savunma yaptı gerçekten çok faydalı olacak gibi gözüküyo dün heralde muratın bi sakatlığı vardı (hafif)riske etmek istemedi diye düşünüorum çünkü murat gibi oyuncu kenarda oturtulmaz. dün yenilsekte playofflar için umudum arttı çünkü playofflarda çok daha hırslı oynarlar.tufanda takımı gaza getirir hırslandırır.
 
yenildiğimiz için ne kadar üzgün olduğunuzu biliyorum ama takımı bu kadar küçük görmemek lazım 2 sene küme düşmekten son anda kurtulduk şimdi şampiyon olamıcaz diye söyleniyoruz lütfen biraz saygı duyalım ve sabredelim iyi günde kötü günde derken biz bunu kastettik bizim galatasaray sevgimiz besikte basladı mezarda biter lütfen bize yakısan sekilde elestirelim ezik taraftarlar gibi kendi oyuncularımıza sövmeleyelim
 
Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Maçı izlediğinizden emin misiniz?
Siz bana attığı basketleri yaptığı savunmayı söylüyorsunuz nasıl savunma Allahınızı severseniz Fitch'in tuttuğu adam kim granger mi? granger 20 sayı attı nicholas mı? nicholas 19 sayı attı can mı?12 sayı attı bravo sizin çok iyi yaptığı savunma bu mu? ilk periyotta 3 tane 3'lük salladı girdi atıyorum diye 2.periyotta yine bencil oynadı 3 tane salladı girmeyince devam edicekti şansını zorlucaktı fakat mitchell işe el attı fitch 10 üçlük atar 7 tane de içerden atarsa 19 sayı atması normal!!son 2 dakika kala fitch sürekli topu elinde tutuyor kendi atmasa mitchell'e atış attırsa daha iyi ama işte bir kere kafaya koymuş sayı atmayı!!

ßu maçın en güzel tarafı mitchell yine kendini gösterdi çok iyi oynadı takımda en iyi oynayandı..sonradan açılmasına rağmen Denham Brown çok iyi oynadı diyebilirim yavaş yavaş takıma ayak uyduruyor bir güzel yanıda bu!!

şunu sölemekten çekinmicem eğer mitchell fitch'e yeter çok topla oynadın demese rahat kesin ve kesin ''20 sayı farkla'' yenilirdik!

Bir başka şey takım maçta kendini geliştirdiğini farkettim hızlı çıkmalar savunmaya geri dönmeler yenildik keşke biraz daha direnseydik mücadele etseydik!!

Burak Sezgin tamam belki Galatasaray fanatiği koyu Galatasaray'lı fakat artık takıma yararı yok tam tersine zararı var!takımdan kopmuş birisi mücadele 0 , oyun tekniği 0 diyecek bişeyim yok .....
 
Arkadaslar benim yazdigim yazilari okuyanlar bilir Fitch'den nefret ediyorum ama boyle oynasin efes macindaki gibi her zaman arkasindayim takım oyununa gercekten sadik kaldi son andaki zorlama atislari ok'dir ben murat ozyerin yerinde olsam o anda al at derim eline ne gecerse kim ne derse desin murattan sonra en iyi sutorumuz o gercekten fitchi begendim takimi begendim boyle oynasinlar tek istedigim bu
 

Üst