Türkiye Kupası 3. Maç | Galatasaray CC 97 - 58 CASA TED Kolejliler

Re: Galatasarayımız - Casa Ted Kolej

BJK duruşunu bu maçın sonunda göreceğiz!
 
Re: Galatasarayımız - Casa Ted Kolej

Bizim takım aynı durumda olsun bizim takım bence yenilirdi adamlar suc atmayalım bu iş profosyonellik işi belki ilerde rakibi olcaz..
 
Re: Galatasarayımız - Casa Ted Kolej

Geçen iki günde alınan beklenmedik mağlubiyetlerin ardından, TED Kolejliler maçının ilk periyodunda 11 faul yapmışız, yani basketbol tabiriyle rakibi dövmüşüz... Tabii bu kadar sert ve içeriden oynayınca ilk çeyrek sonunda 13-31 gibi farklı bir skor oluştu. Takip edebildiğim kadarıyla TED ikinci periyod oyundan yıldı ve sertliği devam ettirerek farkı arttırdık. Sanıyorum biraz daha zorlasak maç sonu fark 50 sayının üzerinde olabilirdi ama, bu sonuç Beşiktaş'ın Daçka karşısında kazanması durumunda kâfi...

Bu maçtan diğer bir izlenimim, Marshall Strickland'ın çok kolay top kaybediyor olması idi. Strickland geçtiğimiz sezon ligin en çok top kaybı yapan oyuncularından biri iken, kendisini transfer ediyoruz ve ona organizasyon görevi veriyoruz. Strikcland ya daha az top kaybı yaparak oynayacak, yahut daha az top kaybı yapan bir oyun kurucu bulmak zorunda kalacağız... Aksi halde zorluk derecesi yüksek maçlarda çok sıkıntı yaşarız.

Geçen iki günde alınan skorlar çok canımızı yaktı, dilerim bugün Beşiktaş rakibi ciddiye alır ve maçı kazanır.

Beşiktaş ilk beşi: Mire Chatman, Muratcan Güler, Marcus Faison, Mario Austin, Adem Ören

Darüşşafaka ilk beşi: Daniel Hammonds, Soner Şentürk, Kadir Çıpa, Bora Hun Paçun, Arthur Leunen

İlk çeyrek skoru:
Beşiktaş: 16 - Darüşşafaka: 22

Olurda Beşiktaş yenilirse kimse Beşiktaş'a kabahat bulmamalı, zira biz her ikisinide yenmeliydik...
 
Re: Galatasarayımız - Casa Ted Kolej

Casa TED Ankara Kolejliler ile oynadığı maçın ardından takım olma yolunda büyük yol kat ettiklerini ifade eden Murat Özyer, ?Bu maç için söyleyebileceğim iki şey var. Bunlardan bir tanesi kararlı olduğumuz zaman oyunumuzu sahaya yansıtabildiğimiz. Dün 20 dakika kendi basketbolumuzu oynamıştık, bugün ise bunu 40 dakikaya yaydık. Takım olma yolunda da büyük yol kat ettik. Artık buradan geri dönüş olamaz. Ben tüm oyuncularımı tek tek kutluyorum. Biz şimdi görevimizi yaptık. Artık Beşiktaş Cola Turka ile Darüşşafaka Cooper Tires maçının sonucunu bekleyeceğiz. Umut ediyorum her şey istediğimiz gibi olur? açıklamasını yapmış saygıdeğer hocamız.
 
Re: Galatasarayımız - Casa Ted Kolej

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Murat hoca şöyle konuşmuş!

Sizin yüzünüzden Mithat foruma geri döndü, ayıp be ayıp, oynayın biraz :) :)


Buna gerek yok yalnızca Mithat demeside yeterli Eyüp hocanın kaygısı kendi için olmasın :) :) sorduğum soruya cevap alamadım
kaçma!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Üst