Türkiye Kupası (Çanakkale)

Türkiye Kupası kuraları İzmir de çekilmiş bulunuyor.Takımımız BJK Cola Turca,Oyak Renault,Mersin Büyükşehir Belediyesi ile aynı grup da mücadele edecek.

1-6 Ekim tarihleri arasında oynanacak karşılaşmalar.

Bence iyi bir gruptayız ve BJK Cola Turca ile çıkarız bu gruptan.Sürpriz takım Mersin B.B. olabilir.

Galatasaary Cafe Crown
BJK Cola Turca
Mersin B.B.
Oyak Renault
 
Bu sene Bjk ile sanki yapışık ikiz durumu söz konusu sanırım çok maç yapacaz onlarla Çanakkale değilde artık Trabzon'da da yapılsa birşeyler çok güzel olurdu :(
 
Galatasaray Cafe Crown?un Menajeri Recep Şen de Beşiktaş Cola Turka ile aynı gruba düştüklerini hatırlatarak, ?Beşiktaş ile aynı gruba düştük. Seyircili olan salonlarda oynayacağız. Galatasaray Cafe Crown olarak grubumuzdan çıkıp finale kalmak istiyoruz? şeklinde konuştu.

Beşiktaş Cola Turka Menajeri Burak Bıyıktay da güzel bir gruba düştüklerini ifade ederek, ?Güzel bir gruba düştük. Galatasaray ile aynı grupta yer almak zevkli. Hem ilk maçı da Galatasaray ile oynayacağız, tüm maçların zevkli geçeceğini düşünüyorum. Bu yıl iyi bir ekip kurduk hem ligde hem de kupada oldukça iddialıyız? dedi.


Keşke bizim maçlar Ordu'ya düşşeydi Trabzon Ordu arası 3 saat :?
 
Bu Gruptan Çok Rahat Birinci Sırada Çıkarız .. Son Transfer Gelişmelerinden sonra anladım ki Beşiktaş bizim rakibimiz değil Efes Pilsen ,Telekom bizim rakiplerimiz..Türkiye Kupasın'dada Finale Kadar rahat gideriz..
 
zor olacak beşiktaş bizden daha hazır takım çoktan kuruldu bizde baya bir kısıntılar var bakalım ne olcak kısmet inşallah kupayı istiyoruz çokmu şey istedim??
 
Bjk kendine çok inanıyor.Ama bence pek iyi bir takım.Sadece dış yabancıları etkili.Ama onlarda hiçbir zaman istikrarlı olamıcaklar.Türkleri vasat.Bizim Türklerimiz onlardan 2 gömlek yukarıda.1. çıkarız.
 
Gökçe sana katılıyorum her ne kadar hazır olsalarda Türk Oyuncuları o kadar etkili olmadığını düşünüyorum! Bizim Türk oyuncularımız Çok üstün durumda ! Fakat yinede kıyasıya mücadele olur bjk cola turka ile Galatasaray arasında ...! İyi bir gruba düşmüşüz ama merak ediyorum Çanakkale'de uA taraftarının ne kadar potansiyeli var ??

Bu Sene Kupada Tarih Yazalım,Kupaları Şirketlere Bırakmayalım, ne efes ne ülker ne de telekom haydir bastır CİMBOM'UM sensin şampiyon!
 
Beşiktaş ın yerlilerin den bir tek cevher bizim takımda kendisine yer bulabilirdi digerleri çok vasat oyuncular ,hüseyin de gelince yerli kadrosunda ki fark çok daha açılacak.
Yabancılar konusunda ise şu ana kadar aldıgımız iki yabancı da avery ve gaines tercihleri beşiktaş ın o bölgelere aldıgı dalmau ve jaacks dan çok daha iyi bence , beşitaş ın diger yabancı oyunuları iyi oyuncular ama bizim diger yabancı tercihlerimizin de avery ve gaines kalıteinde olucagını düşünürsek beşiktaş da çok daha iyi bir takım oluruz ve hem kupa da hem de ligde şampiyonluk için iddialı konuma geliriz.


Gruptan da büyük ihtimal birinci çıkarız , beşiktaş ta ikinci olur.
Mersin iyi yabancı oyuncular aldı yerli olarak da en önemli trasferleri polat kocaoglu , çok düşük ihtimal olmakla beraber belki bir süpriz yapabilirler.
Oyak Reno ise iki yabancı aldı ve geçen sene den wooldridge takımda kaldı , büyük ihtimalle grupta sonuncu olular.
 
recep hocanın eline sağlık çok güzel kura çekmiş valla.
dikkatinizi çekmek istediğim birşey var bu maç lig başlamadan önce oynanmasına rağmen beşiktaş takımıyla 2 kere oynayacaz ilk maç tsyd kupasında sonrada beykozun turnuvasında yerli oyuncularımız gerçekten iyi ama onlarda da iyi bir nicevic var sorun yaratabilir herşey güzel olur umarım
 
Aslında belki de o kadar iyi bir kura değildir eğer torbalar geçen sene normal sezonun kaçıncı sırada bitirildiği baz alınarak belirlendiği ise (böyle olduğundan emin değilim ama gruplara bakıldığında öyle gibi gözüküyor her grupta geçen yılı 1-4 ,4-8,8-12 ,13-14(yada 2.ligden) bitiren birer takım yer almakta ) biz seri başı idik ve ikinci torbanın tartışmasız en kuvvetli takımı olan Beşiktaşı çektik

Bu arada sözünü etiğiniz kendine fazlaca inanma durumu Beşiktaşın taraftar forumuna da yansımış 'Aramızda çok fark var Hüseyini de alsalar fark etmez ' tarzı yorumlar var

ama nesnel bir gözle bakıldığında yerli oyuncular arasında bizim lehimize bariz bir kalite farkı var Hüseyini de alırsak bu fark büsbütün artar

Yabancı transferinde de bizim şu anki transferlerimizin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama Niceviçden iyi bir 5 numara alabilir miyiz ondan emin değilim (gerçi Hüseyini alırsak bu da pek sorun olmayabilir)

Beşiktaşın bize karşı tek avantajı kadroyu erken kurması sadece
 
Eh pek fena bir kura değil. Umarım herhangi bir aksilik yaşamadan gruptan lider olarak çıkarız. Çanakkale Manisa'ya pek uzak değil. Eğer bir sorun olmazsa maçlara gitmeyi düşünüyorum. Gelecek olan arkadaşlarla da tanışma imkanı buluruz.
 
Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Arda EZER":b41b3]Önder Bey gideriz herhalde Canakkale' ye ;)
Arda abi beni de yanınıza alacağınıza inancım sonsuz. :) ;)[/quote:b41b3]

Senin okul tam da 1 Ekim'de başlamıyor mu acaba?
İTÜ Elektrik'i kazandı arkadaşım öyle demişti de.
Bence ailene ilk günden o teklifle gitme.
8)
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":52a80][quote="Arda EZER":52a80]Önder Bey gideriz herhalde Canakkale' ye ;)
Arda abi beni de yanınıza alacağınıza inancım sonsuz. :) ;)[/quote:52a80]

Senin okul tam da 1 Ekim'de başlamıyor mu acaba?
İTÜ Elektrik'i kazandı arkadaşım öyle demişti de.
Bence ailene ilk günden o teklifle gitme.
8)[/quote:52a80]
Valla okulun ne zaman başladığına dair bir bilgim yok daha. :D

Ona göre birşeyler ayarlıcaz artık. :) Moralimde bozuldu ama.
 
bizim 2 yabancı oyuncumuz daha gelecek onlarla birlikte galatasaray'la besiktas'ı kıyaslarsak biz cok daha iyi oluruz bence bizim türk telekom fenerbahce ve efes ' le yarısmamız gerek bizim transfer etigimiz suan 2 yabancı oyuncumuzda besiktasın yabancılarından iyi türk oyuncukarı hiç sölemiyorum bile hüseyin besoktan sonra
 

Üst