BJK bildiğim kadarıyla italyada iki hazırlık maçını da kaybetmiş. bencede BJK yi yenip 1.çıkarız
Abi haftasonu olsaydı giderdim ama hafta içi nasıl gideyim? Sabah erkenden yola çıkmam gerekiyor. Hadi bana kalsa okulu asar giderim sorun değil ama babam ne diyecek bu duruma? Okulu asıp Çanakkale'ye gitmeme izni vermesi için başına saksı filan düşmesi lazım. Ayrıca benimle gelecek fedakâr bir Galatasaraylı daha bulmam zor gözüküyor. Haftasonu olsaydı şartlar daha uygun olurdu ama maç hafta içi oynanacağı için gidemeyeceğim malesef.Burak Barut' Alıntı:Git ne olacak maç varken aklında Ders mi olacak Git aslanlar gibi destekle takımını
arkadaslar bilen varsa lütfen söylesinEmin Doğanca' Alıntı:arkadaslar macları gecen sene skyturk yayınladı bu sene hangi kanal yayınlayacak
Kardeşim inşallah ama şu anda gitmem zor gözüküyor. Yine de Bjk maçı olmasa da hafta sonuna denk gelen bir maça gitmeyi düşünüyorum. Bu da zayıf bir ihtimal ama belli olmaz gidebilirim de. Eğer gidecek olursam ben sana haber veririm kardeşim. Teklifin için de teşekkürler...Bülent Aydın' Alıntı:emre kardesım bende ızmırdeyım ıstersen canakale'ye beraber gıdebılırıs mesajını beklıyorum
Burak Barut' Alıntı:Eğer böyleyse Çanakkale ve çevre illerdeki Ua lara büyük iş düşecek.Bu maçı alıp gövde gösterisi yapmamız şart 8)
Bu kötü oldu işte :? :?Burak Barut' Alıntı:O zaman uA'yı görelim Utku Beşiktaş-Galatasaray maçı 4 Ekim Perşembe saat 20.00'da.
Kurtlar VAdisi ve Sion maçından fedakarlık edecek taraftarlar görürüz umarım.
Burak Abi güzel özetledin... Bogdan Tanjevic'i ve F.Ülker sevilmiyor artı birde sponsor eklenince... Kanım kaynadı...Burak Barut' Alıntı:Ben bu abiyi çok sevdim Düşmanımın Düşmanı dostumdur