Türkiye Kupası (Çanakkale)

Re: Re:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Ali Emre":934f3][quote="Burak Barut":934f3]Beşiktaş maçı sattı buna emin olun

Oyak Renault ya hiç hak vermiyosun yani. Adamlar çatır çatır oynadı ve Beşiktaş sattı öylemi bravo...[/quote:934f3]

Peki Bjk neden çatır çatır oynamadıyı sorguluyoruz abi biz aslında yapmamız gereken birşey . Geçen sene son maçlardan birinde eğer biz Oyak'ı yenseydik kümeye düşüyorlardır.Fakat yenildik ve sayemizde kümede kaldılar.Allah adamı çarpar işte böyle.Oyak Bjk'ye 21 sayı atacak kadar iyi bir takımsa bizi 50 sayıyla yenmeleri gerekirdi.[/quote:934f3]

Beşiktaş maçı sattı, bizde Mersine sattık. Hala konustugunuz şeye bak. Önce kendimize bakalım !

Burak biraz sakinleşmezsen bir süre mesaj atamayacaksın foruma.
 
Önder abi eğer benim foruma yazı yazmamamla başarı gelecekse varsın gelsin ben yazmıyım önemli değil. Fakat takımızda çok büyük yanlışlar ve sorumluları da aslında belli fakat herkes olayın küçükmüş gibi gösteriyor.Önümüze bakmayalım abi arkamıza bakıp dersler alalım.Ben tekrar diyorum aynı durumda Bjk olsa Ben Reno'nun çıkmasını isterdim .
 
Takımın rezil bir görüntüsü var ama hepsinden öte artık hiçbir inancım kalmadı Murat Özyer'e oldukça yetersiz olduğu konusunda hiçbir şüphem yok. 2 senedir taraftara teşekkürler, onlara borcumuz var falan filan derken taraftarın ruhunu okşama laflarıyla gidiyordu ama takım her geçen gün kötüye gitti 2 senedir başında olduğu bi takıma yaptığı transferler, kurduğu kadro, oynattığı oyun buysa helal olsun valla!!!
 
arkadaşlar bırakalım artık bu maçı sattı bu ayıp etti felan diye..
Bizim takım bırakın ilk 4'ü ilk sekize bile yetersiz kalabilir.sen alba 'dan avery'i al 1 numara diye adamın üstüne sırf ses getirisin diye dee brown'u al...sonrada cık acıklama yap biz 3 numara hakkımızı dee brown'u alarak kullandık de...
4 numara olarak gaines al git ustune bi tane daha 4 numara Owens'ı al...kimse bana bu adamlardan 3 numara olarak faydalanırız demesın...
bunlar kötü oyuncular değil ama bunları yönetenler yanlış yönetiyor bir takım 2 ve 3 numara olmadan nereye kadar gider???bırakalım hayal görmeyi büyük hedef felan diye...Bunu tek düzeltecek kişi var o da Murat Hoca'dır umarım ki o da gerekeni yapacaktır yoksa yaptığı yanlışlarda ısrar ederse bu sene yine çok çekeriz...
 
Eğer mersin ve oyak reno'yu yenmek için bile uyum sürecine gerek varsa bence bi düşünmeliyiz.Kadrolar bir kere yan yana gelecek gibi değil.Sen çıkacaksın gözün kapalı yeneceksin mersini.Tamam kazansak bile bi kere elenmiştik peki mersin elenmemiş miydi ki?Hazırlık maçı havasında oynansa bile mücadele edeceksin.Keşke televizyonda verilmeseydik de acaba şunlar mı oldu falan ondan mı böyle oldu deseydik.İnsan izledikçe kahroluyor.Ayhan şahenk'te de bu takımı görürsek biz çok üzülür çookkk...
 
Burak saçmalama ne satması.Eğer sen kendi işini kendin göremiyorsan kimseye suç atmayacaksın.Galatasaray'ın bu bütçesiyle bu gruptan namağlup birinci bilemedin ikinci çıkması gerekirdi.
İyi bir eşleşme ile finale kadar gitmesi gerekirdi.Ama biz Beşiktaş'a farklı yenilip,Oyak maçını son topta kazanıyorsak sonra da Mersin'den fark yiyorsak biraz oturup bazı şeylerin düşünülmesi lazım.Burada suçlu Beşiktaş mıdır? Kendi işimizi kendimiz görmemiz gerekiyordu.
 
Rezil olduk desek yalan söylemiş olmam.Uyum srounu falan hikaye kadro yetersiz..2 veya 3 numara lazım bize..Bana kalsa Avery gitmeli Fitch geri dönmeli..En azından 5. yabancı hakkı kullanılmalı..
 
arkadaşlar bence acilen avery ile yollar ayrılmalı daha adam mersin karşısında 2 sayı atıyorsa avrupada hiç işimize yaramaz.bence bu sene mitchell'ı,fitch'i çok arıyıcaz hemde çok
skor yükünü sırtına alabilecek bir oyuncu gelse takım toparlanır da zor bu saatten sonra. :( :( :(
 
Ben Fitch'i savunduğum zaman çoğu insan bana Fitch fanısın;basketten anlamıyorsun diyordu..Kadro böle kalırsa çok çok arayacağız Fitch'i ...
 
Rezil olduk başka da bişey demiyorum. Ttnet Beykoz turnuvasında da sinyalleri almıştık ama dile getirince erkenden takım, hoca düşmanı ilan edildik. Görünen köy klavuz istemezmiş.Beyler oyun oynamıyoruz.Uyum sorunuda bi yere kadar eğer bi ton para verip oyuncu almışsak o oyuncu sokacak attığını. Bakıyorum maça saçma sapan sayılar kaçıyor. Oyuncularımızın ismi olabilir ama ruhu yok malesef hüseyin dışında. Zor günler bizi bekliyor düşüncesi içersindeyim. Daha öncede söylemiştim Murat Özyer bi açıklama yapmalı transferde neden geç kalındı Türkiye kupasında neden böyle kötü oynandı,Mersine de niye bu maç kaybedildi.
 
yazık diyorum bu taraftara ayıp ediliyor ve ne yazıkki bunda en büyük pay çok güvendiğim Murat Özyer'in.Ben bunu yıkıcı olmak için demiyorum fakat takımı ya bir an önce toplasın yada istifasını versin bizde gidip efendi gibi getirelim Erman Kunter'i.
 
Play Aut lara kendimizi şidmiden hazırlayalım.Takımdaki yabancılar her sene değişirse olacağı budur.Uyum yok.Liglerin başlamasına 1 hafta kaldı yeni takımız bahanesi diye bişeyde kalmadı.Ne kadar boş yabancı oyuncu var topladılar takıma.
 
3'lü averaj sistemi saçma değil mi sizce de?

karşılıklı averaja göre bizim yendiğimiz oyak renault tur atlıyor!... (mersin maçının sonucunu hariç tutarak soruyorum...)
 
bu maça konstare olamadığımız kesin.murat, cüneyt bişler yapamaya çalşıyolar ama ney .takımın ruhu yok yani sanırım tufanı çok arıyoruz yok . ama ligde özlleikle ilk haftalardan soran çok faklı bir galatasaray bekliyorum . hocamızada koching da zayıf olduğunada katılmıyorum boş şutlar bile kaçıyor .umarım avery gönderil gönderilmesi bile yeter bence yaraı yok bari zararı olmasın ama BENİM HALA UMUDUM VAR
 
Re:

Arkadaşları dedeme ... ´in bu yaptığına nasıl kanarsın dedikleri zaman; "Ben her şeyi görüyorum ama o benim oğlum, kanasım var" dermiş. Onun için ben daha önce uyarmıştım, ben söylemiştim vb cümleler kurmaya gerek yok. Ne de olsa burası basketbol ağırlıklı bir site. Yazanların çoğu bu oyunu iyi biliyor! Ama burada oyunu bilenlerin bilmediği veya gözardı ettiği nokta "Eleştiride nasıl bir üslup kullanmalı?"

Bir iki ileti haricinde herkes esip gürlemiş ama çözüm önerisi getiren, alternatif üreten yok. Getirilen tek alternatif de Erman Kunter. Sizce daha lig başlamadan hocaya yönelik istifa seslerinin yükseldiği, taraftar baskısının en üst seviyede olduğu takıma hazır bir düzeni olan Kunter gelmek ister mi?

Bana göre şu anda yapılması gereken şartlar ne olursa olsun takıma sahip çıkmaktır. Eğer takım rayına oturursa kazançlı çıkarız ama işler kötü gitmeye devam ederse sezon ortasında yeniden bir yapılanmaya gidilir.
 
King Mr. Gerald Fitch..Sen Değil Senin Arkandan Kötü Konuşanlar Utansın..

Fitch olsaydı Mersin maçını bile tek başına kazanabilirdi..Takım olalım,takım olalım diyerek bu hallere geldik..Alın işte takım olduk !!Her takımda Fitch gibi adamlar vardır.Biz nedense hiç benimseyemedik böyle birşeyi..Nedenini de çözemedim açıkçası !! Bize Fitch gibi adam lazım..Hiç kimse egoistliğini ve umursamazlığını sözkonusu etmesin..İşini çok iyi yapan bir basketbolcuydu ve takımımıza çok da yakışıyordu..Şimdi saha içine bakın Fitch gibi bir adam görebilecekmisiniz !!
 

Üst