Türkiye Kupası (Çanakkale)

Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
SAtıldı matıldı birazda iğneyi kendimize sokalım.

Sen Beşiktaş'ı yenemiyorsan, senin 10 1 ne kurulmus bir takımı 1 sayıyla ancak yeniyorsan bunun bahanesi biz hazır değiliz olamaz...

İlk 8 e de giremedik.Yazık... Haftaya da Banvite kaybedersek şaşırmam.

Bravo budur.
 
burak açtığın şampiyon galatasaray konusu ve yazdığın imzan olan herşeye rağmen galatasaray cümlelerinin arkasında olmalısın.
 
Re:

Fatih Hısım' Alıntı:
BJK güzel bi sekilde satiyor maci. bukadar da belli etmeyin bari. utanmasalar 24 saniye yi eritecekler potaya bakmadan. büyük kulüp diye geciniyorlar.

Fatih Hısım' Alıntı:
Oyak bu maci alacak galiba. BJK hic kasmiyor. Oyak da her attigini sokuyor. gercekten cok iyi yabancilar almislar.

Fatih Hısım' Alıntı:
hakemler masallah her seye faul caliyor oyak lehine.

Fatih Hısım' Alıntı:
bilerek kasti faul yapti simdi de. amerikali oyuncu kulagina biseyler söyledi anlasmislardir kesin..

Fatih Hısım' Alıntı:
benim bildigim 3 sayi geride olan takim üc sayilik atis dener. apodaca 2 kez üst üste sacmaladi ve Oyak maci aldi. Dalmau, Nicevic normalde serbest atis kacirmaz son dakkikalarda 2 atis birden kaciriyorlar. bu mac satildi kimse aksini idaa edemez.

Once Besiktas guzelce maci satmis. Hatta gostere gostere satiyor.
Ardindan Besiktas farki kapatmaya basliyor. Oyak Renault'nun galibiyeti,daha dogrusu Besiktas'in sikesi "galiba"lasiyor. Yahu Besiktas maci sattiysa,Oyak nasil "galiba" alabilir bu maci ?
Ucuncu postta hakeme yuklenilmis. Sanirim Besiktas'in maci sattigi unutulmus.
Dorduncu post atilirken Oyak Renault herhalde buyuk avantaj yakaladi,ki komplo teorileri yine cikmis ortaya.
Besinci post ile ilgili bir sorum var.
Nicevic'in serbest atis kacirmadigini nereden biliyorsun ? Hayir kendisi ilk iki gun hic serbest atis atmamis da. Dalmau da GS macinda hic atmamis, Mersin macinda 1/2 atmis.

Herneyse,arka arkaya okuyunca mesajlarini,zaten binbir celiski var :) Bunlar da beni gozume direk carpanlar.
 
Beşiktaş maç falan satmadı arkadaşlar saçma sapan konuşmayın.

Önce kendimize bakalım ondan sonra başkalarının ne yaptığını düşünürüz !
 
Statu nasildir,eski sistem midir bilmiyorum,ancak sanirim GS Mersin'i yense dahi cikamiyor.
Uclu averaj devreye girecek 3 takiminda 2'ser galibiyeti oldugu icin.

Bu durumda Mersin maclari kaale alinmiyor zaten.
Besiktas'in uclu averaji +13 , Oyak Renault'nun +1, Galatasaray'in -14.

Bu durumda Besiktas 30 sayiya kadar fark yese,ilk iki disinda kalmiyordu.
Bu durumda Besiktas'in ikinci yari kendisini kasmasina gerek yoktu,
Eger sike yapilmis olsaydi, Besiktas ucuncu periyodda kendini kasmaz mac 13-14 sayi farkla biter Besiktas yine de cikardi bu gruptan.

Galatasaray'da bir seyler yolunda gitmiyor,zaten burada oz elestiri yapabilen arkadaslar da cikmis.
Ancak hepimizin klasik huyudur bu GS'li BJK'li ayirtetmeksizin, sucu kendimizde arayacagimiza ilk once baska takimlara veya hakemlere sarariz. Yine boyle bir sey cikmis ortaya.

Galatasaray formda olsaydi ilk gunku mac lideri belirler, Besiktas ile Galatasaray bu gruptan cikardi.
Isler yolunda gitmedi,cikilamadi.
Su an Galatasaray'in genel performansindan sonra sucun bize atilmasini yadirgiyorum. Dogru da bulmuyorum.
 
william avery ve chris owens ne kadar gereksiz transfer olduklarını kanıtladılar..
hekres ncaa den canavar gibi başarıya aç adamlar alıyor biz böyle adamlar almaya devam edelim teşekkürler murat özyer
 
Re:

Önder Çiçekoğlu' Alıntı:
Beşiktaş maç falan satmadı arkadaşlar saçma sapan konuşmayın.

Önce kendimize bakalım ondan sonra başkalarının ne yaptığını düşünürüz !
macı izledin mi bilmiyorum ama macta kesinlikle bjkturkada üst tura çıkmış olmaktan fazlası bi rahatlık vardı üstlerinde özellikle nicevic erkan veyseloğlu çok bariz belli ettiler niyetlerini...
 
Biz bu performansla 2.Lig takımlarından farksızız.Geçen seneki yabancıları eleştirip duranlar bu seneki yabancılardan çok memnundur herhalde.Gidip gitmeyeceği son anda belli olan Mitchell'ında yollanmasının Avery'i gördükten sonra doğru hareket olduğunu anlıyoruz.Yönetim anlayışını anlayamıyorum bu sene.Ben şahsen gecen yıl oynayan yabancılarımızı mumla arıyorum bu sezon ve aramaya devam edeceğim böyle giderse...
 
Ayrıca Beşiktaş maçına gelirsek bu maçın bizim maçımızdan önce oynanması ne derece etikti bilemiyorum.Tamam çuvaldızı kendimize batıralım tabiki ama sadece tüm suçuda kendimizde bulmamız gerekmiyor.İlk 2 maçında çok iyi oynayan bir Beşiktaş Cola Turka'nın son maçında bir ara 20 sayılara kadar fark yemesini ben çözemedim.
 
türkiye kupası benim için hiç de önemli değil açıkcası.. önemli olan uleb cup, ligde de playoffa iyi bi yerden girebilecek kadar maç kazanmak. diğer takımlardan gerideyiz. yok takım geç toplanmışmış falan bence bi bahane değil, takım birbirine alışınca mı boş şutlar girecek? william avery tez elden yollanmalı. bu oyuncunun türk olduğunu düşünsenize. bu oyunla 2. ligde takım bulabilir miydi kendine merak ediyorum..
 
Beşiktaş maçı sattı buna emin olun fakat buradaki asıl hata bizde.Aynı durumda bizde olsak Bjk'nin elenmesini isterdim.Ömer Kardeşim gerçek budur.Bjk kendini yırtmasına bakma hiç.O da işin kandırmacası fakat baştada dediğim gibi hatanın yüzde 80 i bizde olduğu için bunu konuşmaya gerek yok.20 sayı fark yiyoruz Mersinden büyük hocamız MuraT Hoca 40 dakikadır sahada tutuyor Avery'i ;) Sağolsun.
 
Üzüntüden kahrolmamak eldemi.. Bu takıma ilk olarak Cüneyt Erden transfer edildi. Cüneyt hangi takımın sorumluluğunu almış ve başarılı olmuştur? Benim bildiğim Cüneyt her zaman iyi bir altıncı adam olmuştur. Avery!e üzülüyorum adamın üstüne dee brown u getirdiler. Onun oynayamaması normal değilmi arkadaşlar kendi yerinde oynamıyorki. Deniyorlar ama görüyoruz başarılı olamaz 2 numarada. Takımda bütün düzen karışmış durumda. Umarım yönetim bu konuda gerekli önlemleri alabilir. Takımın skor yükünü hangi oyuncu çekecek ben anlamıyorum. Bu takımda skorer varmı.. Gerçekten büyük üzüntü üçerisindeyim. Bütün takım oyuncularını toplayın ne farkeder lideri olmadıktan sonra.. Bu takıma bir lider gerekli. Takıma 3 tane(Avery, Cüneyt, Brown) lider olacağını düşündükleri oyuncu aldılar. Cüneyt i kaptan yaptılar Tufan dururken. Dün Avery hiç oynamadı. Hüseyin ile Cüneyt kapıştı. Neler oluyor neden kimse müdahele etmiyor anlamıyorum..
 
Re: Re:

Ali Emre' Alıntı:
[quote="Burak Barut":e2603]Beşiktaş maçı sattı buna emin olun

Oyak Renault ya hiç hak vermiyosun yani. Adamlar çatır çatır oynadı ve Beşiktaş sattı öylemi bravo...[/quote:e2603]

Peki Bjk neden çatır çatır oynamadıyı sorguluyoruz abi biz aslında yapmamız gereken birşey . Geçen sene son maçlardan birinde eğer biz Oyak'ı yenseydik kümeye düşüyorlardır.Fakat yenildik ve sayemizde kümede kaldılar.Allah adamı çarpar işte böyle.Oyak Bjk'ye 21 sayı atacak kadar iyi bir takımsa bizi 50 sayıyla yenmeleri gerekirdi.
 

Üst