Re:
o istikamet manısaya varıyor , 9 diyelim.
Fırat UZUN' Alıntı:Dizel arabaları hazırlayın istikamet 8...
o istikamet manısaya varıyor , 9 diyelim.
Fırat UZUN' Alıntı:Dizel arabaları hazırlayın istikamet 8...
gururkarademir' Alıntı:ya o değilde hangi kanal yayınlıycak macı
Gökce Başaran' Alıntı:Şu Dinamo maçını taraftar ile buluşma maçı yapardım ben olsam... Tribünler sarı kırmızı 3.5000 kişi aynı anda bağırıyor...
Şampiyon Cimcom En Büyük Cimbom diye...
Hep hayaller hep hayaller...
Her oyuncu Nbade ki gibi anons edilse....
Ama tab maçtan 30 sayı fark yeme ihtimalimiz olduğundan bu maçı seyircisiz koydular.Ben ne diyim.Saatini öğrenecem maçın gidecem Maslağa.Almasınlarda görim...
Gökce Başaran' Alıntı:EE siz demiyor musunuz Türkiyenin en büyük kulubu en büyük seyircisi Galatasaray diye...
Gösterelim ozamn en büyük olduğumuzu...
Lafla yürümüyor bu işler...
Gökce Başaran' Alıntı:Şu Dinamo maçını taraftar ile buluşma maçı yapardım ben olsam... Tribünler sarı kırmızı 3.5000 kişi aynı anda bağırıyor...
Ama tab maçtan 30 sayı fark yeme ihtimalimiz olduğundan bu maçı seyircisiz koydular.Ben ne diyim.Saatini öğrenecem maçın gidecem Maslağa.Almasınlarda görim...
Hasan Temizel' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":cf508]Şu Dinamo maçını taraftar ile buluşma maçı yapardım ben olsam... Tribünler sarı kırmızı 3.5000 kişi aynı anda bağırıyor...
Hayır daha iyisini izleyeceğiz.Tugay Aktepe' Alıntı:Eyüp abi yoksa daha kötüsü mü